• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Otázky - Update 1.35

DeletedUser

Guest
Chtel bych se zeptat kde sezenu ty nove recepty.A taky by me zajimalo co budou delat.Uz je muzu mastickarit takze se docela tesim.ale nikde jsem nenasel ani zminku o nich.

Ty recepty najdeš při práci nebo v truhlách teda až na ten poslední 600 za 10k, co vím tak ten se zatím našel jen v truhlách. Co se týče toho co dělají co je mě známo tak zatím nic teprv to budou doplňovat (snad), ale jen získat ty recepty je dost vzácný plus ještě ty produkty takže času dost.
I když pro získání receptu to mají asi nejtěžší kováři, těch je jako povolání zřejmě nejvíc, jako mastičkář bys mohl mít štěstí :)

Klikni si vedle minimapky na tu kulatou grafiku vpravo - pokud splníš 3/4 bodů, získáš dluhopis. Za ten si pak můžeš nakoupit nějaké věci v shopu.
jen doplním, pokud splníš 3/4 získáš 3 UPB, za 4/4 4 UPB a pokud se nepletu tak za 5 splněných dní dalších 5 UPB
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
ked si otvorim union pacifik obchod tak tam nemam ziaden tovar takze ci to je normalne alebo nie? :D a mam uz 3 dlhopisi
 

DeletedUser13514

Guest
No tam jde o to, co přesně si představuješ. Nejlevnější posílení vyjde na 9 UPB/nugget, opasky jsou za 100 všechny, nejlevnější taška (ale jen s obyč produktem) je za 14. Počkej, až se to opraví a uvidíš víc :)
 

DeletedUser7312

Guest
Ahoj,
používám the west PRO script, neboť je to výborný pomocník. Aktuálním updatem je ale nefunkční. Nevíte někdo, zda se bude PRO script přizpůsobovat?
 

DeletedUser

Guest
Autoři se vyjádřili, že jej nebudou opravovat, protože na to nemají čas (a asi ani chuť :-) )

Třeba se najde nějaký nový talentovaný autor, který se toho chopí (ty?):-)
 

DeletedUser

Guest
ano, vlevo vyplníš políčko "počet" tj. kolik toho bude v balíku, vpravo jsou "Dražbs" to jsou jednotlivé kusy

trh.jpg
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser6397

Guest
Chtěla jsem se zeptat.Když kliknu na shop,tak mi to nikde nedává nabídku koupit určitý předmět za dluhopisy,chce to jen nuggety.
Za co tedy ty dluhopisy můžu utratit?
Dík za odpověď
 

DeletedUser7904

Guest
Chtěla jsem se zeptat.Když kliknu na shop,tak mi to nikde nedává nabídku koupit určitý předmět za dluhopisy,chce to jen nuggety.
Za co tedy ty dluhopisy můžu utratit?
Dík za odpověď

Chce to len nuggety preto lebo nemáš dostatok dlhopisov aby si si mohla ten predmet kúpiť... Ked budeš mať určité množstvo dlhopisov budeš mať na výber či chceš platiť nuggetmi alebo dlhopismi
 

DeletedUser7904

Guest
Kurz nuggety a dlhopisy je 1:1
Cenu máš napísanú pod predmetom.
To jest napríklad opasky krajín stoja 100 nuggiet alebo 100 dlhopisov :klubun:
nugget_upb_12.png
 

DeletedUser

Guest
Mám splněný denní cíle, tj. středu mám odfajknutou. kde najdu odměnu, nebo jak to je s tou odměnou?
 
Nahoru