• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Pád serveru

DeletedUser

Guest
Také u vás dochází k výpadku servru při posílání rachejtlí? U mně často.
 

DeletedUser18475

Guest
Aj mne sa to stáva,ale ak to robí skoro každému nech inno niečo vymyslí posielať tak po 10 ks na jeden klik a bude po probleme.
 

DeletedUser9350

Guest
Tak nevím, myš s trojklikem neměla problém na 58 lidech a neobjevilo se nic :D
 

DeletedUser9350

Guest
Tak co pak kdo pokakal na Indianě? Už mně tou amateřinou vytáčí ten pseudo programátorskej tým!
 

Symphie

Člen týmu
Ano, stane se, že hra vypadne, hlavně když to člověk nejméně čeká a potřebuje, znám to. Bohužel ale při registraci do hry jste souhlasili i s VOP, kde je uvedeno:

§ 14 Dostupnost
  1. V ročním průměru zaručujeme 98% dostupnost her. Do toho se nepočítá čas strávený pravidelnou údržbou her, která je možná pouze v režimu offline, a také doba, kdy hry nejsou dostupné kvůli vyšší moci, externí manipulaci nebo dalším problémům mimo naši oblast působnosti nebo oblast působnosti našich pověřenců. Za nedostupnost her ručíme pouze za předpokladu, že se jednalo o úmysl nebo hrubou nedbalost nebo kvůli ohrožení života či zdraví.
Za výpadek se omlouváme, ale 500 nugetů a podobně nelze. :-)
 

Deleted User - 825207

Guest
To je škoda, já se už těšil že budu mít na ten nový nápoj, kua tak nic no.. :(
 

DeletedUser9350

Guest
Bude to už konečně někdy fungovat nebo se musí podat kolkovaná žádost v podobě FAB500 na sídlo Inna? Opět nejdou načíst ukoly a u mně to opravdu není!
 
Nahoru