• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

páreček

DeletedUser

Guest
tak to je pecka...fakt ze jo...jasnej vitez

skoda ze tam de videt ten stul, okraje papiru pozadi a papir, kterej podpira tu vodni vez

no mohl jsem to zaretušovat v PS :D ale to už by nebylo ono, jde přece o dílo jako takové
a ta podpěra vodní věže je marcipánový špalek *V8*

DeletedUser

Guest
wooooow tak som si myslel že sinka má naj, ale mýlil som sa =) o_O EPIC

DeletedUser

Guest
Je to pecka,palec hore kamo!Ak to nevyhras,tak potom sa uz vazne neoplati do nicoho zapajat...aj ked si myslim,ze mali hlasovat moderatori a nie "hraci" kedze je to o kamaratoch a peniazoch,a ako to byva vyhra to ta najvacsia hlupost...

DeletedUser

Guest
inak chlape neviem ci to este stoji :D ale ja byt tebou tak si to mesto pekne nafotim lebo teraz mas jedinecnu prilezitost :D zmenit uhol pohladu na to mesto (to sa v PS neda s normalnym obrazkom :D) a potom ked to bude v inom pohlade tak sa to da dat do kreslenej podoby ale ja neviem :D moze to byt kvalitny matroš na ine sutaze *V8*

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser10410

Guest
Tak toto muselo dát děsnou práci :) Máš můj hlas a přeji ti vítězství :)

DeletedUser

Guest
Woooow!!! To je opravdu skvělé!! :)
Jak dlouho ti to městečko vydrželo? Která budova padla první? :)