Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nazdárek kovbojové a kovbojky,
Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej.
Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Taky jsem koukal,nevypadá to jako originál výrobku. Ale třeba se pletu. Osobně jsem na nový rok dopoledne nechtěně rozbil sklo (okno). Posbíral jsem střepy, polepil pevnost silikonem ze střepů a vyfotil mobilem.
Nějak se mi to nechtělo v kládat do soutěže, vzhledem ke stavu v jakém jsem to vyrobil ani ne za 20 minut.
Ale vložím to za chvíli do soutěžu, už proto, že se taky zapojím a pro zábavu, čeho je dospělý člověk jako já schopen. lol
Rád bych se k tomuto také vyjádřil. Podle mě je toto zakoupený model. Budovy jsou sice z papíru, ale o hradbách silně pochybuji. Třeba kecám, ale mě osobně to takto přijde.