• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

páreček

Promiň ale vypadá to jako kdyby to bylo jen vytisklé a položené na koberec :) jinak hezké

Zkus udělat foto z jiného úhlu a jestli se mýlím, tak se omluvím.

Naposledy upraveno moderátorem:
Tak to jako že podvádím? :D
To jsem potěšen :angel:

A ještě jedna speciální vánoční :D

Stačí jako důkaz? :hoj:

Naposledy upraveno:
Dodržím slovo, omlouvám se ti, v žádném případě jsem tě nechtěl urazit ani jinak poškodit. ;)

Geniální práce, jsi můj adept na vítěztví. Moc kreativity zde nevidím zato um pro detail a to se mi líbí.

Taky jsem koukal, nevypadá to jako originál výrobku. Ale třeba se pletu.
Osobně jsem na nový rok dopoledne nechtěně rozbil sklo (okno). Posbíral jsem střepy, polepil pevnost silikonem ze střepů a vyfotil mobilem.
Nějak se mi to nechtělo v kládat do soutěže, vzhledem ke stavu v jakém jsem to vyrobil ani ne za 20 minut.
Ale vložím to za chvíli do soutěžu, už proto, že se taky zapojím a pro zábavu, čeho je dospělý člověk jako já schopen.
lol

lol tady je nekdo schopnej a ostatni mu hned neveri :D

Naposledy upraveno moderátorem:
Tak to aby jsme se teď omluvili, komu se to nezdálo, včetně mě. :D
Opravdu to vypadalo jako nevyrobené "ručičkami".
Takže klobouk dolu a dávám :
:72:

Mě to taky připadalo nějaké divné ale vidíme že je to OK

Smekám :good:

Moc hezká práce :-) hlavně smysl pro detail!
nejautentičtější práce bezesporu :-)

No ony i ty párky na fotce jsou taky pěkně zdařené a voňavé k nakousnutí. :D

Jak si to vůbec stavěl ? Je to super, ale prostě to vypadá jako vytištěný z pc, v programu na modelaření, jak se dělají ty papírové modely :D

Je to fakt super

Rád bych se k tomuto také vyjádřil. Podle mě je toto zakoupený model. Budovy jsou sice z papíru, ale o hradbách silně pochybuji. Třeba kecám, ale mě osobně to takto přijde.

Tady je párečkův výtvor z Vánoc 2011 pro ty, co by snad ještě chtěli pochybovat o jeho umění. Oboje jsou to úžasné práce a doufám že i letos vyhraješ.

Zpět