• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Přímé hlašení chyb samotnými hráči.

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser1318

Guest
Supermoderátor tu na jiném místě zkonstatoval, že oficiální požadavky na opravy chyb a bugů se míjí účinkem.
Na jiném místě se na fóru ukázalo, že s organizací rekrutu do zamýšleného mezinárodního souboje je herní komunita schopna se vypořádat sama.
Nevím přesně kam posílá tým onu "zpětnou vazbu", ale pokud je to v této podobě neúčinné, bylo by možné zveřejnit adresu s tím, že by ten zbytek hráčů co je ještě west zajímá, měl možnost vyjádřit svou touhu hrát nadále fungující hru bez primitivních školáckých chyb?
Asi to není úplně standartní řešení, jeví se ovšem jako standartní, provozovat za reálné peníze něco tak zoufale nefunkčního?
Nebo je někde v dohlednu jiné řešení?
 

DeletedUser1318

Guest
Děkuji za vtipnou odpověď.
Jestli chápu správně, ponecháme současný stav věci, posečkáme na nějaký další update a nekonečné čekání si zkrátíme nějakou vtipnou scénkou v ITV.
 

DeletedUser

Guest
Tak ono to vůbec nezáleží na nás, o problémech samozřejmě vědí a my víc dělat nemůžeme.
 

DeletedUser1318

Guest
Že o problémech vědí je nám celkem houby platné.
Zajímalo by mne, na jak dlouhou dobu je to práce "opravit" opakovaný úkol.
Pokud platíme prémium, nejsme jen hrající kaštani, ale platící zákazníci.
Jestli nemůžete dělat nic vy sami, tak sem pohoď kontakt ne na Inno obecně, (to si umí najít snad i předškolák), ale přímo na support v Hambárně. Pokud je tam zaspamují všichni, co je jejich přístup nebaví, možná zvednou zadky a začnou dělat něco rychleji.
... nebo na to hoďme bobek jako vždycky a plačme proč je nás tu čím dál míň.

Edit: na betafóru by se měly řešit problémy s nově zavedenými záležitostmi, neschopnost zopakovat zavedený úkol, to snad ne.
 

DeletedUser

Guest
Žádný jiný kontakt není k dispozici. Můžu jen doporučit kontaktovat administrátorku hry Mikosansobi.
Beta fórum je zde uvedeno, protože tam s hráči občas komunikují, stejně jako zde: https://forum.the-west.de/
 

DeletedUser

Guest
Každý hráč má možnost se obrátit na administrátora hry, pokud se hráči zdá, že ani tam ho není ochoten někdo vyslechnout, pak se samozřejmě může obrátit přímo na InnoGames.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru