Loupežná výprava
(Pohřbít)
Šerif John Fitzburn: Zdravím tě! Je dobře, že jsi tu. Potřebuji tvou pomoc. Sedlák Simmons mi vyprávěl, že v poušti leží mrtvý muž. Můžeš mi pomoci přenést tu mrtvolu a s kopáním hrobu?
Cíl: Okrádej 6 hodin mrtvoly (práce Okrádat mrtvoly)
Odměna: 300 zkušeností, osobní dopis
Šerif John Fitzburn: Nechť spočívá v pokoji. Co jsi to tam našel? Papírek? Co je na něm? Tajný sraz? Můžeš se tam jít podívat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
(Odposlech)
Sedáš si na velký kámen a čekáš.
Cíl: Dosáhni 60ti bodů na schopnost skrývat se a uvaž si zelený trojcípý šátek
Odměna: 100 zkušeností
Objevili se dva muži. O pár minut později přichází třetí muž.
Lucas: Ahoj Waltře, ahoj Dumbly.
Walter: Ahoj Lucasi!
Dumbly přikyvuje.
Lucas: Kde vězí Jeremy?
Walter: Ten sedí v Yumě, něco provedl. Ale chtěl poslat za sebe někoho spolehlivého.
Lucas: Nemůžeme čekat věčnost. Scott již někoho důvěryhodného najde. Již na nás čeká v Dickson Forest.
Walter
očkáme ještě 5 minut. Když nikdo nedorazí, vydáme se na cestu. Těch 20.000 dolarů si nesmíme nechat ujít.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
VYBER SI CESTU ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
(Vystoupit)
Vylez z úkrytu a připoj se k banditům.
Upozornění: Toto je rozhodující úkol. Můžeš bandity prozradit šerifovi nebo se k nim přidat.
Cíl: Začni hovořit s bandity.
Odměna: + 30 Zkušeností
Sandens Kid: Ahoj, Jeremy mě posílá! Jmenuji se Shorty.
Lucas: Zdravím tě, já jsem Lucas, to je Walter a tohle je Dumbly.
Walter: Ahoj!
Dumbly ti taká.
(Zúčastnit se)
Walter: Máme na háčku výborný kšeft. Jenže já ti ještě nevěřím. Jeden z našich kamarádů opustil bandu před několika týdny. Víme jen to, že utekl na sever. Měl bys ho rychle najít a vyřídit ho. Je to známý lovec odměn. Zeptej se na měj mezi jinými lovci odměn, třeba bude někdo něco vědět.
Cíl: Pracuj 5 hodin jako lovec odměn (práce Lovec odměn)
Odměna: 700 zkušeností
Walter: Taky dobře, teď víš, kde se ten zrádce nachází.
(Vyřídit)
Walter: Nechtěl jsem vědět kde je, chtěl jsem jeho hlavu. Vyřiď toho zrádce.
Cíl: Poraž Zrádce
Odměna: 432 $, 270 zkušeností
Walter: Výborně, ty jsi ho opravdu zabil. Myslím, že tě teď můžeme představit našemu šéfovi Scottovi. Sejdeme se s ním, v Dickson Forest ve středu země. Je to docela daleko. Lucasi, osedlej koně. Dumbly, připraven?
Dumbly přitakává.
(Přepadnout)
Scott: Ahoj kamarádi. Ty budeš asi Shorty, je to tak? Waltere, je Shorty čistej?
Walter: Shorty je čistej!
Scott: Ok, mám sebou plány, kdy pojedou další poštovní vozy. Jeden s těch poštovních vozů, veze důležitý dopis. Odesílatel je starosta Breagon, adresován jistému soudci McConorovi. Přepadej tak dlouho poštovní vozy, dokud nedostaneš do rukou tento důležitý dopis.
Cíl: Přepadávej 6 hodin dostavníky (práce Přepadávat dostavníky)
Odměna: 1200 zkušeností, $ 1252
Scott: Velká krása. To je ten správný dopis. Jistý Bob Hoover je korunním svědkem v procesu proti velice vlivnému muži, jménem pan Brown. Dostaneme 10.000 dolarů za to, když se Boba Hoovera zbavíme na dobro. 20.000 dolarů, když ho dostaneme živého. Teď víme, kterým vlakem Bob pojede k soudu.
(Organizovat)
Scott: K přepadení vlaku, potřebujeme výbavu.
Zde je seznam věcí:
- Role drátu
- 5x Dynamit
- 10x Patrony
- 4x Kapesní hodinky
- 1x Schofield
Cíl: Sežeň všechny předměty
Odměna: 1 atribut Pohyblivost, 1700 zkušeností
Scott: S tím by to mělo být kompletní. Již jsme skoro hotový, s veškerou přípravou.
(Zastavit)
Scott: Rychle, rychle! Naše hodinky jsou přesně nařízené a jsme dostatečně vyzbrojeni. Dumbly a Lucas šli napřed, aby umístili Dynamit.
Cíl: Máš 8 hodin na přepadení vlaku (práce Přepadávat vlak)
Odměna: $ 1542 ; 2500 zkušeností ; 2 schopnosti
Scott: Bobe, Bobe, Bobe. Pročpak jsi tak bledý? Jsi překvapen, že mě vidíš? Dobrá práce chlapci, teď ho předáme panu Brownovi.
(Přepravovat)
Šerif John Fitzburn: Odvez ty darebáky do vezení v Yumě. Doufám, že z nich ještě něco dostaneme.
Cíl: 5 hodin přepravuj vězně (práce Přepravovat vězně)
Odměna: 500 zkušeností
Šerif John Fitzburn: Výborně, už víš kde najdeš Scotta, vedoucího bandy. Tak vyrazíme do Dickson Forestu.
(Dělit se)
Scott: Každý z nás dostane 5 000 dolarů.
Lucas: Ale Scotte, 20 000 dolarů děleno pěti je 4 000 dolarů pro každého.
Scott: Chytrý chlapík. Jak jsem řekl, každý z nás dostane 5 000 dolarů. Shorty, buď tak hodný.
Cíl: Poraž Lucas
Odměna: 532 $ ; 700 zkušeností
Dumbly si bere 5000 dolarů a beze slova opouští místnost.
Walter: Tak, já jsem svých 5000 dolarů dostal. Mějte se!
Walter opouští místnost..
(Vezmi si)
Scott: Tak jsme tu zbyli jen my dva.
Ty: My dva? Správně! Já a ty peníze!
Cíl: Poraž Scott
Odměna: 1 schopnost, $ 10 000
Bereš si peníze a s úsměvem opouštíš místnost.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NEBO ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
(Oznámit)
Šerif John Fitzburn: Co pro tebe můžu udělat?
Cíl: Vyprávěj Johnovi o banditech
Odměna: 50 zkušeností
Šerif John Fitzburn: Dobře že jsi mi to nahlásil. Bohužel máme o Scottovi jen málo informací. Dickson Forest? Ten leží ve středu země. Jdi tam a hledej nějaké stopy.
(Hledat)
Hledej v lese po stopách banditů.
Cíl: Jdi 9 hodin na průzkum (práce Jít na průzkum)
Nalézáš pár papírků, kde jsou zapsány informace, kdy bude projíždět další poštovní vůz.
(Zbavit se)
Šerif John Fitzburn: Pozor, někdo tě sleduje.
Cíl: Poraž pronásledovatele
Odměna: 300 zkušeností
Šerif John Fitzburn: Tys v tom lese něco našel? Takže oni plánují nějaké přepadení poštovního vozu. Kdybychom jsme jen věděli, co hledají. Musíme chránit vozy v označených časech. To bude spousta práce.
(Organizovat)
Šerif John Fitzburn: Máme ještě trochu času, tak se na ty přepady poštovních vozů dobře připravíme. Obstarej tyto věci:
- 1 Poštovní roh
- 3x Pouta
- 3x Okovy
Cíl: Obstarej uvedené věci (práce )
Odměna: 1 atribut Charisma, 800 zkušeností
Šerif John Fitzburn:
(Hlídat)
Šerif John Fitzburn: Dnes to konečně vypukne. Musíme vyrazit, nebo propásneme poštovní vůz.
Cíl: Hlídej 8 hodin poštovní vůz (práce Strážit dostavník
Odměna: 1600 zkušeností, $ 1320
Šerif John Fitzburn: Zatraceně, byli tak dobře připraveni a unikli nám. Asi našli to, co jsme chtěli.
(Vloupat se)
Šerif John Fitzburn: Mám dobrou zprávu. Jeden z mých mužů se dopátral, kde najdeme jednoho s těch darebáků. Jeho dům stojí nedaleko odtud. Ale já je chci dostat všechny. Proto by jsme měli ještě chvilku počkat. Vlez v noci do toho domu a poohlídni se tam, třeba něco najdeš. Snaž se být nenápadný, aby neměli podezření.
Cíl: Vkrádej se 6 hodin (práce Vykrádat domy)
Odměna: 1000 zkušeností, $ 1543
Šerif John Fitzburn: Teď víme, co mají za lubem. Chtějí se zbavit korunního svědka Boba Hoovera, který má vypovídat proti obávanému panu Brownovi. Našli v poštovním voze nějaké listiny, kde je psáno, kterým vlakem povezou Boba Hoovera k soudu. Musíme je zastavit.
(Plachty)
Šerif John Fitzburn: Mám plán. Waupee zná uspávací Elixír. Dáme tento Elixír Bobu Hooverovi a ten lahev otevře ve chvíli kdy ho budou chtít polapit. Pak se na ty darebáky vrhneme.
Cíl: Vyřiď: Loupežná výprava (Stavět)
Odměna: 200 zkušeností
Šerif John Fitzburn: Super, ten elixír donesu Bobovi Hooverovi.
(Stavět)
Waupee: John mi říkal, že máme spolu uvařit elixír spánku. Potřebuji na něj tyto přísady:
- 1 hrnec
- 1 kojotí zub
- 3 elixíry
- 3 bobule
- 3 pomeranče
- 3 rajčata
- 3 lahve tequily
Cíl: Dones suroviny.
Odměna: 1600 zkušeností ; 2 schopnosti ; Indiánské oblečení
Waupee: Chytej.
(Chytat)
Šerif John Fitzburn: Lov na bandity může začít. Tak šup na koleje. Musíme udeřit ve chvíli, až Bob otevře elixír.
Cíl: 5 hodin chytej bandity (práce Chytat bandity)
Odměna: 900 zkušeností
Šerif John Fitzburn: Chytili jsme dva darebáky. Nějakého Waltera a muže jménem Lucas. To chlapisko Dubly nám bohužel utekl.
(Přepravovat)
Šerif John Fitzburn: Odvez ty darebáky do vezení v Yumě. Doufám, že z nich ještě něco dostaneme.
Cíl: 5 hodin přepravuj vězně (práce Přepravovat vězně)
Šerif John Fitzburn: Výborně, už víš kde najdeš Scotta, vedoucího bandy. Tak vyrazíme do Dickson Forestu.
(Vyřiď)
Scott: Takže tys mi pokazil plány. Přišel jsem o hodně peněz. No uvidíme, kolik si jich vezmu z tvé kapsy.
Cíl: Poraž Scott
Odměna: $ 3563 ; 1000 zkušeností, 1 schopnost
Scott: Zatraceně ....jak jsi ..... to .....dokázal? Moji lid...ti se ..... poms...tí!