• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Přihláška na tazatele 2.2.2013

  • Zakladatel vlákna DeletedUser14443
  • Vytvořeno

Tazatel 2.2.2012


  • Celkový počet hlasujících
    14

DeletedUser14443

Guest
Chcete-li se stát Tazatelem pro posezení u dýmky míru ve výše určeném čase s uvedeným hostem nebo náhradníkem, odepište do tohoto tématu postem svůj nick. O výsledném Tazateli rozhodne komunita hráčů v anketě.

Povinnosti Tazatele:
* Dostavit se včas na fórum (v případě nepřítomnosti bude nahrazen náhradníkem, který získal druhý nejvyšší počet hlasů).
* Uvést hosta (náhradníka) v debatě a pokládat mu otázky (Tazatel vede konverzaci).
* Tazatel musí vybírat alespoň 10 otázek ze zaslaných otázek od ostatních uživatelů.
* Tazatel nese na sobě váhu dojmu z prováděného rozhovoru - měl by se odprostit od případných osobních sporů s hostem.

Práva Tazatele:
Tazatel může vznést neomezený počet svých vlastních otázek během stanoveného času na rozhovor. Tazatel může rozhovor ukončit předčasně, pokud to uzná za vhodné.

V případě, že se rozhodnete zrušit svoji přihlášku na Tazatele, editujte svůj příspěvek a zřetelně to do něj napište.

Přihlášky můžete zasílat do 29. ledna 22:00 h. Poté poběží anketa o zvolení Tazatele do pátku.
 

DeletedUser14443

Guest
Vítězi se stali 2 hráči. Williamz5 a Czyril. Prosím tedy jestli by se jeden z nich nerozhodl udělat posezení s Chick lady?
 

DeletedUser13103

Guest
Ahoj, je mi to líto, ale s největší pravděpodobností zde večer nebudu.
 

DeletedUser

Guest
Ahoj,bohužel zítra mám náročný den,takže dneska se tu moc nevyskytuji,změnily se mi plány.Tak ať to za nás vezme cygork.škoda,snad někdy příště:)
 

Deleted User - 31870

Guest
Protože zde není ani jeden z tazatelů přítomen, posezení se odkládá - spojte se se mnou na skypu a domluvíme se na náhradním termínu (nespíš se provede posezení na skypu a sem se dá pouze přepis konverzace).
 
Nahoru