Príjemné popoludnie,
v uvedenej veci musím poznamenať, že táto správa v žiadnom prípade, neporušuje ustanovenia kódexu správania sa, preto nie je možné ju ani potrestať. Rovnako je z nej evidentne cítiť humorný podtón (aj napriek tomu, že hráčovi DominSVK to tak nepripadá), ktorého účelom nie je v žiadnom prípade niekoho uraziť. Rovnako tak, táto správa nebola nasmerovaná Voči konkrétnemu hráčovi, preto nerozumiem čo konkrétne nahlasovateľovi prekáža. Nerozumiem ani tomu, ako môže hráč, ktorý s vysokou pravdepodobnosťou nemá vyvinutý žiaden zmysel pre humor, hodnotiť čo čierny humor je a čo nie je.
Ďalej je vhodné položiť si otázku, či si vedia príslušníci fóra, resp. servera vôbec predstaviť alebo uveriť takejto správe. S prihliadnutím na intelektuálne predpoklady, verím, že všetkých hráčov (pochopiteľne okrem DominSVK, ktorý tieto predpoklady takmer s určitosťou nespĺňa), musí byť zrejmé, že takáto správa môže byť myslená len s humorom, nakoľko ani ja osobne si neviem predstaviť zmenu herného jazyka na českom serveri z českého na akýkoľvek iný jazyk.
Vo veci ešte uvádzam, že pokiaľ by mal hráč DominSVK aspoň nejaké zásady a nemal by bohapustý pôžitok z toho robiť ľuďom zle, priložil by k tejto téme aj ďalšie správy, ktoré som neskôr k tejto správe napísal. Aj z nich musí byť každému jasné, že som to nemyslel vážne, nakoľko som v nich výslovne uviedol, že som si robil srandu. Pochopiteľne aj na základe správy "bych mu dal blokaci na niekolko dní nepovedal by som že to je čierny humor", je možné veľmi ľahko odhadnúť, kde sa osoba DominSVK vo svojom osobnom, štúdijnom a mravnom vývoji nachádza.
Na základe uvedeného, musí byť zrejmé, že za takúto správu by mi bolo maximálne absurdné udeliť ban, resp. blokaci, a to z dôvodu, že neporušuje kódex chováni. Naopak, administrátori, by si mali posvietiť na hráča DominSVK, nakoľko práve jeho správanie, znepríjemňuje iným hráčom (konkrétne mne) hru.
Na záver, by som ešte chcel pozdraviť všetkých hráčov, ktorí sú aktívni v chate, tomuto humoru chápu a bavia sa na ňom!