• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Pokec k soutěži wesťácká kuchařka

• Zakladatel vlákna DeletedUser9371
  • Vytvořeno

DeletedUser9371

Guest
Díky Nortio za vysvětlení. Z mé strany je odměna připravena na mém herním nicku k převodu vítězům. A vůbec mě neláká je prostřílet ve Velikonočních duelech. :D

DeletedUser10235

Guest
Krosno prosím pošli ticket s žádosti o převod nugget. Uveď tam prosím přesný nick na který chceš provést převod a počet nugget.
Tady si to nemusí administrátorka všimnout.

Deleted User - 31870

Guest
V pořádku, nahlásila jsem ti to (ještě ti odpovím na tu soukromou zprávu).. :)

PS: snad se příště zúčastní více hráčů, je to škoda, soutěž byla zajímavá..

DeletedUser

Guest
V pořádku, nahlásila jsem ti to (ještě ti odpovím na tu soukromou zprávu).. :)

PS: snad se příště zúčastní více hráčů, je to škoda, soutěž byla zajímavá..

JJ, je to škoda, měla jsem ještě jeden recept v záloze i s fotečkou, ale když recepty nepřibívali, tak jsem ho sem nakonec nedala. Tak ještě jednou děkuju.

DeletedUser9371

Guest
Převod a kolik, komu i kam převést nuggety za umístění se v soutěži jsem vyřešil s Darling, prostřednictvím ticketu. :)
V každém případě gratuluji, díky za účast a nuggetů si užijte. :)

Vojta, alias Krosna33

DeletedUser2677

Guest
Příště zkus akci i pro nás nekuchaře, myslím, že špagety po philovsku by moc lidí nezkouslo, když je u nás doma jím jen já a nikomu jinému nechutnají :D Navíc jsou to obyč špagety s vepřovym masem :D

DeletedUser9371

Guest
Tak dej nápad chlape, písni mi do SZ a uděláme soutěž spolu. Odměnu asi zvednu, třeba je chyba v tom, že v této soutěži bylo tak málo příspěvků. :)

DeletedUser9371

Guest
Tak jsem docela "zklamaná". Na mém účtě stále trčí nuggety, které nejsou vyplaceny hráčům, jako odměna v této soutěži. O to víc mě to mrzí, že si ty vyhrané nuggety nestačili prostřílet třeba ve Velikonočních duelech.
Podmínky převodu nuggetů jsem splnil. Žádal jsem tady, soukromými zprávami moderátorům a i přes tickety ve hře.
Chápu, že nejsou stroje na hru hráči a ani moderátoři, ale je to opravdu dlouhá doba.
Je to škoda, když někdo prostě vymyslí soutěž, jen tak, pro zábavu a ze svého odmění aktivitu hráčů a hra to není schopna převést vítězům (nuggety).
:(

DeletedUser2677

Guest
Neblázni já jsem chudý student (vlastně už týden bývalý :D ), takže jsem prý hloupý a ještě bez peněz :D

DeletedUser

Guest
Naždaj lidiškové :-D

Hlásím se tímto o svou výhru..
Výhru prosím převést na účet JohnDeep / Oklahoma City / Buffalo...

Gratuluju všem co se účastnili škoda že se nezapojilo víc lidišek :-D

DeletedUser9371

Guest
Vyplatím to, rád. Mají to nahlášeno (moderátoři) hned po ukončení soutěže. Asi nemají čas. Nuggety pro vítěze mám na účtě, převést je musí oni z mého účtu ve hře na Tvůj, já nemám oprávnění. :)

Deleted User - 31870

Guest
Trochu tě poopravím, nahlášené odměny jsou výše, to moderátoři nemají oprávnění strhnout (ani supportéři).. Prosím o trpělivost, jakmile bude možnost, jistě vám to bude zasláno..

DeletedUser

Guest
Naždaj lidiškové :-D

Hlásím se tímto o svou výhru..
Výhru prosím převést na účet JohnDeep / Oklahoma City / Buffalo...

Gratuluju všem co se účastnili škoda že se nezapojilo víc lidišek :-D

A není to takhle náhodou podvod? Kdyby se JohnDeep nemohl teď dostat na účet na fóru, určitě by si ho nezakládal v květnu roku 2012. Jestli tě obviňuji neprávem, tak se omlouvám, ale chci mít jistotu v tom, že tu odměnu dostane pravý autor příspěvku.

DeletedUser

Guest
Naždaj... Nee Jako TrpaslikCuki sem začínal na S1 tam to ale bylo mrtvé a chtěl sem skončit pak mne ale kamarád Ukončovač ukázal jak to funguje na světě Baffalo a tam sem si založil Nick JohnDeep (TrpaslíkCuki nezní moc "západně") jen sem si nevzpoměl na heslo k účtu a tak sem si nechl poslat heslo nové jenže k účtu starému....

- Kdo nevěří nechť se optá hráče Ukončovač na Buffalo :-)

Mimocodem poraďteprosím - už nejsem Greenhorn jak si to změním na něco jiného??? :-)

John Deep from Oklahoma City ( TrpaslíkCUKI S1 )

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17028

Guest
Nooo a aby byl pořádek tak jsem se přihlásil i jak JohnDeep :-D

A tímto stvrzuju že výhra má být zalána na účet JohnDeep from Oklahoma City / Buffalo :-D

John Deep from Oklahoma City / Buffalo :-)

DeletedUser9371

Guest
Vydrž chlape, poslední info mám, že máte být trpěliví, než se nuggety převedou z mého účtu na účty vítězů. Díky za info. :)

DeletedUser17028

Guest
Naždaj Krosna :-D
Reagoval sem na.... příspěvek od / derbac / jinak nic .... :-D

John