• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Pokec, pivko či cola na Praze 6

DeletedUser9371

Guest
Srazík hráčů č. 4
Ahoj plantážníci !
Pro Ty hráče, co nemohou na soukromou akci " Wesťáků " teď o víkendu http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=21668 na Máchově jezeře, nabízíme náhradní akci. To proto, že se chce sejít vedení aliance, včetně hráčů, kteří naposledy nemohli. Je opravdu těžké vyjít Všem hráčům tak, aby to vyhovovalo každému.
( Mě osobně se Mácháč komplikuje. Měl jsem v rodině úmrtí a v sobotu mám pohřeb na druhém konci republiky, snad se mi to nějak podaří skloubit )

Takže, kdo to má relativně kousek, zvu Vás na pivo a na pokec nejen o bitvách a o hře dne PONDĚLÍ 5.9.2011 v 17:00 hodin.
Je to pěšmo asi 4 minuty od Metra Dejvická ( Metro A - konečná ).
Adresa : Praha 6, Kyjevská 3. Budu bez auta a risknu pohyb MHD, takže mne následujte.

http://www.vyhledavachospod.cz/#/hospoda/1324/
( Tato akce je na přání hráčů )

Krosna33 :lool:
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Určitě po půlce října. Teď v začátku října je mám pocit sraz hráčů z Colorada. Ale to si organizují sami a snad sem dají vědět.
Tentokrát to bude zase sraz na Praze 6 ale v jiném restauraci, aby tady nemuseli psát hráči, že to bylo vždy v "pajzlu" a přitom se tam neobjeví. Ono je to těžké, vždy jde o dostupnost bus a nebo metro. No a hlavně o cenu. Těžko budu zvát hráče na pivko k "Tomášovi" za 70 Kč malé pivo.

Nehledě tam bude i malé překvapení. Dám včas vědět. Ubytování se dá sehnat asi 200 m a mám pocit, že lůžko na noc stojí bez snídaně 250 Kč ? O ničem levnějším v okolí nevím. Občas tam ubytovávám montéry. Je to tam slušné. :)
 

DeletedUser

Guest
Já mám rád hospůdku kousek od Ípáku - "U Havrana". Ceny slušné, otvíračka perfektní, vaří do půlnoci. Je to takový polopajzl.

http://www.restauraceuhavrana.cz/

EDIT: btw do ubytování na Dejvicích - myslíš Dakuru?
 
Nahoru