• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Poradna

DeletedUser

Guest
Pokud máte nějaké dotazy ohledně PhotoShopu pište je sem. Na základě jich budu postupně tvořit pro Vás další návody ;)

Na Vaše příspěvky zde nebudu odpovídat jelikož za chvíli by tu byla miliarda zpráv, ale VÍM O NICH a beru je v potaz. Děkuji
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
photoshop

ahoj:smoking king:někdo se třeba bude smát ale navrhuji abys pro začátek vypsal klávesové zkratky:evil:
 

DeletedUser

Guest
ochranná práva

AHOJ PRASÁTKO!
protože už o tom dlouho přemýšlím,
mám dotaz k Tvému příspěvku:

Hlavně si málo kdo uvědomuje, že veškeré grafické elementy této hry podléhají autorskému právu takže tvořit něco tohoto rázu by bylo přinejmenším nerozumné!

pokud to chápu správně-není v pořádku ani to že jsem vytvořil něco jen pro hráče této hry(fórum) a použil jakoukoliv část grafiky ze hry(album-mapa-karty-vizitky -plakát který chtěl Tvůj kolega -mimochodem řekni mu že když vyhlásí nějakou soutěž tak by měl taky vyhlásit výsledek:devil:-že se akce nekonala není až tak podstatné).
A navíc to pak uložit tak že k tomu mají všichni přístup asi taky není 2x rozumné.
Prosím napiš o tom něco víc myslím že to bude zajímat víc lidí.
PS:vím že se to týká photoshopu jen okrajově ale je to celkem důležitá věc .

čau 7sup:smoking king:
 

DeletedUser

Guest
Re:

Ahoj.
No, nevím zda budu schopný korektně odpovědět. Z právního hlediska bez svolení majitele - tedy InnoGames GmbH nesmíme žádné obrázky používat ani modulovat.

Samozřejmě v praxi nikdo nebude trestat hráče z vlastní komunity za to, že používají v rámci diskuzního fóra obrázky ze hry nebo jejich části.

Problém by nastal pouze pokud by někdo tyto chtěl zneužít třeba pro komerční účely (příklad: Na hospodu si pověsím ceduli s obrázkem Zálesáka ze hry a nápisem "Vítejte")

Bohužel tato problematika je opravdu dosti "ošemetná". Pokud tvoříte obrázky do soutěží na fóru nebo pro to, aby jste se podělili s přáteli na Westu, nevidím problém obrázky používat. Co taky jiného hru podkresluje než originální grafika hry.

Pro jakékoliv jiné účely jako je třeba použití firemní (v reklamě apod.) je samo sebou používání obrázků ze hry PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO!
 

DeletedUser

Guest
Ahoj.
Díky za odpověď myslím že jasněji už to popsat nešlo a jsem rád že v tom co dělám jen tak pro radost (a procvičování v photoshopu) není problém.:smoking king:
 

DeletedUser

Guest
Tebou citovaná zpráva se týkala mé reakce na jeden z příspěvků, kde si někdo poptával šablony grafiky ze hry. Proto jsem upozornil, že je chráněna autorským právem a "Mimo The West a jeho komunitu" nemá nárok s ní jakkoliv manipulovat.
Samo sebou se těšíme na další Vaše výtvory a já osobně i konkrétně na tvoje, něco v tobě dřímá a máš talent :sugar sugar:
 

DeletedUser

Guest
písmo

Ahoj-nikdo nic nechce tak zas já-potřebuji poradit jak umísti delší text (3-5 slov)do obvodu kruhu-už jsem to zkoušel dokážu ho zkosit-nebo transformovat do oblouku ale nikdy né do pravidelného kruhu-díval jsem se i na net a nikde nic jestli můžeš poraď:smoking king:7sup
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
pomoc cz

Ahoj,chtěl bych se zeptat zda nevíte kde stáhnout češtinu do adobe photoshopu 4?Nikde jsem jí nenašel

Díky
 

DeletedUser

Guest
Ahoj,
potřeboval bych pár rad:
1)Je nějaká verze Adobe Photosopu zdarma ke stáhnutí? a zdarma s češtinou?

2)Jak se v tomto programu, dají vytvářet různé pohyblivé obrázky či to co vyráběl 7sup s těmi městy? Stačil by mi malinkej tutoriál :sorry:

Díky za odpovědi a rady :)
 

DeletedUser765

Guest
Ahojda,
ano, photoshop je ke stažení - trialverze. Odkaz na photoshop najdeš přes google :-D Když to stáhneš z českého webu, tak to budeš mít česky, popřípadně se čeština dá dostáhnout.

Pohyblivé obrázky jsou možné dělat v Adobe Illustrator.
 

DeletedUser

Guest
Ahoj,
prosím napište mi odkaz na nějakej Photoshop,kterej je přehlednej a kterej používáte například.
Díky
 

DeletedUser765

Guest
Nic přehlednějšího nenajdeš ke stažení. ;-) Kup si CD/DVD a vyhneš se stahování :ups ha:

Pakliže chceš něco přehledného na ovládání, tak leda zde:.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Bohužel toto téma již bylo řečeno stokrát...
Adobe Photoshop je profesionální nástroj pro práci s grafikou. Já osobně s ním pracuji téměř 10 let ( s přestávkami) již od prvních verzí. Pokud k němu sedneš poprvé tak bez rady, návodů a nastudovaného manuálu nevytvoříš beztak nic.

Já osobně používám Adobe Photoshop Extended CS4 originální Českou verzi.
Cena však tohoto produktu se pohybuje okolo 35000Kč

Pak je tu možnost, kterou já nevyznávám a v žádném případě NEPREFERUJI A NEDOPORUČUJI a tou jsou pirátské kopie ke stažení na warez fórech... Vystavujete se však možnému postihu za porušování autorských práv!
 

DeletedUser

Guest
Zkus taky GIMP:url=http://www.slunecnice.cz/sw/portable-gimp/
Já ho používám.Ale ze začátku s eblbé ovládá ale zvykneš si.Má funkce které by se dali konkurovat Photoshopu alem to ovládání.Ale mě se s ním dělá dobře.
A jedna nutná otázka:Omylem jsem při psaní něco zmáčkal a mám exploler přes celou obrazovku.Ani není líšta,Jak to mám dát zpátky? :D
To pdtrhnuté neplatí (zatím) ;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Odpovědi

batman19: Nopakujte prosím odkazy na programy, které jsou již na fóru v sekci grafika uvedeny!
Co se tvého prohlížeče týče, zapnul sis FULLLSCREEN režim a přepneš ho klávesou "F11"
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Hmm uz tak emsic heldam jak udelat v photoshopu puzzle aztim sem vykoumal ze to ej nejspis ankej filtr ale nemuzu nic takoveho najit 7sup to pry uz v photoshopu mel poradí nekdo??
 
Nahoru