• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Posezení u dýmky míru

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 31870

Guest
Vážení hráči,

připravili jsme si pro Vás obdobu projektu Křesla pro hosty, které můžete znát z fóra Divoké kmeny. Pravidla jsou podobná, jen trošku upravená, prosíme o jejich důkladné seznámení se s nimi.


Každou sobotu od 19:00 h - 20:30 h budeme mít u dýmky míru nějakého Hosta a Tazatele, který bude zpovídat Hosta a povede psanou konverzaci. Protože věříme, že budete mít spoustu zvídavých otázek, máte prostor pro jejich zaslání do určeného tématu, ze kterého si Tazatel bude moci vybírat, které otázky použije a položí v rozhovoru s Hostem.
Komentovat odpovědi není dovoleno, vyjma Tazatele. Práva a povinnosti Hosta a Tazatele (příp. náhradníků) jsou uvedeny v tématech o přihláškách.

Po celou dobu platí pro všechny zásady slušného chování a vyjadřování a pravidla fóra. Při pokládání otázek se odprostěte od osobních sporů či jiných neshod s Tazatelem/Hostem a nepokládejte nevhodné otázky (např. týkající se intimního života, platu, odměn, otázky se sexuálním podtextem).

Uvědomte si, že toto není hydepark a musíme se řídit určitými pravidly, aby zde nevznikl chaos. A dále členové týmu musí respektovat vlastní interní pravidla, která jim zakazují odkrývat roušku týkající se některých aspektů jejich práce, děkujeme za pochopení.

Vyhrazujeme si právo kdykoliv změnit pravidla pro Posezení u dýmky míru.​
 

Deleted User - 31870

Guest
Do projektu byly přidány drobné odměny pro Tazatele i Hosta. Každý získá odměnou:

Dýmka_míru.png

Nacpanou dýmku míru
(+ 100% energie)

Dále si můžete účastí zvýšit šance na zisk Rudolfa za působení na fóru.

Tato odměna neplatí pro členy TW Teamu a Wiki Team.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Deleted User - 31870

Guest
Protože se mnohým uživatelům zdálo, že jsou rozhovory krátké, nebo nedostali odpověď na otázku, která by je zajímala, rozhodla jsem se, že po provedení rozhovoru Tazatele a Hosta bude umožněno po přesunu tohoto tématu do archivu, aby mohli do těchto témat psát všichni své otázky i komentáře.
 

Deleted User - 31870

Guest
Po dobu prázdnin budou posezení přerušena - opět se na ně můžete těšit od září.. :) Poslední posezení před prázdninami se uskuteční příští týden, 30.6. - byli bychom velmi rádi, pokud by se do té doby uskutečnilo posezení s Janca20, které bylo odloženo kvůli nepřítomnosti tazatelů. Nechť se prosím ozvou, děkujeme za pochopení.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru