Díky, jsem rád, že tohle slyším od vyučeného kuchaře. Já z pohledu laika vidím, že asi ví, co dělá... A zřejmě to umí i po manažerské stránce. Možná někomu není sympatický jeho vulgární humor, ale to k tomu prostě asi patří. Když si potřebuje zjednat pořádek, tak si ho prostě zjedná.
A Vaněk se mi taky líbí. Viděl jsem ho mimo jiné i v
Ano, šéfe!. Jak vždycky Pohlreich po nějaké době přijde zpátky do restaurace, kde pomáhal a objedná si "tajně" jídlo. Jenže Pohlreicha každý zná a většinou si ho tam pamatují. Jednou tam právě místo sebe poslal Vaňka a nechal ho, ať si objedná. Když dostal jídlo na stůl, zavolal si k sobě Pohlreicha a ten to jak se patří zkritizoval (nevím, jestli v dobrém nebo ve zlém). To se mi docela líbilo. Přece jen dva odborníci, kamarádi... A hlavně zase trošku jiné hodnocení, ne jen to od Pohlreicha
A co třeba takový Roman Paulus, držitel prestižní
Michelinské hvězdy...? Ten není tak komerční, není tolik vidět. Možná ho ani moc lidí nezná. Co si myslíte o něm? Případně o té Michelinské hvězdě? Co musí takový kuchař/restaurace splňovat?