• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Prvá súťaž na TW-DB + diskuse

DeletedUser11464

Guest
To máš pravdu, ale za ty nuggetky se to možná vyplatí a buďme rádi, že na nás myslí i někdo jiný, než jen naši módi, admini, support apod. ;)
 

DeletedUser5767

Guest
To je blbost že nevim kolikrat na to kdo klikl to si to rovnou mužou vymyslet kdo vyhraje a třeba budu šiřit odkaz a budu ho mit blbě tak nebudu mit ani jeden klik :D
Jinak doufam že to je v každe zemi zvlašt jinak pak už mám zapornou šanci.
Neboj, ak by sme chceli niekomu poslať nuggety, tak kvôli tomu zmanipulovanú verejnú súťaž robiť nebudeme. Čo sme vláda? :D
Ak tvoj odkaz funguje (dá sa otvoriť) a obsahuje "&contest", tak je správny.

Priebežný zoznam nechceme zverejniť pre zopár dôvodov - (0) sme leniví, (1) nechceme, aby to tri štvrtiny hráčov vzdali preto, že sa po prvom dni nenájdu v top20, (2) zverejniť tie dáta teraz by mohlo niekomu pomôcť hľadať cesty, ako podvádzať (cesty, o ktorých zatiaľ ani ja sám neviem, ale west komunita má kopu bystrých myslí), (3) bližšie neuvedený ďalší dôvod súvisiaci s bezpečnosťou.

Mimochodom, toho, že sa hráči z českej či slovenskej komunity nemajú šancu umiestniť, by som sa NAOZAJ neobával. Dve popredné priečky sú obsadené hráčmi práve odtiaľ ;). Hlavný dôvod je, že v iných krajinách má tá súťaž len minimálnu odozvu. Mená zo mňa nedostanete ani keby ste ma do prievanu zavesili.

Nemáte to lehké, chápu, chcete získat nějakou popularitu pomocí soutěže a nevíte pořádně jak. Ale až zítra, pozítří zapnu TW vsadím se, že budu mít minimálně deset otravných telegramů typu: Pls jen klikni na invent dík. Pak zaspamovaný chat.
Áno, toho sa aj ja bojím :-/... Pokiaľ to bude naozaj zlé, tak súťaž nemáme problém ukončiť pred termínom.
 

DeletedUser8870

Guest
Ještě mám dotaz co se týče počítání IP (kliků), mám např. jeden den nakliknuto cca od 10 přátel a zítra těch 10 přátel bude chtít znova, jak se to počítá? Na unikátní IP celkově či druhý den mohou IP z předchozího dne klikat?..
 

DeletedUser

Guest
Dobrá súťaž. Ale myslím, že nemám v nej šancu. V ali nás nie je málo, ale pochybujem že mi na to bude niekto klikať. :) Ale za pokus to stojí.
 

DeletedUser11464

Guest
Nikdo ti na to klikat nebude... No dobře, kliknul jsem i já :) Jsem zvědavej, kdo vyhraje. BTW, to je celosvětová soutěž nebo jen hráči z ČR?
 

DeletedUser4876

Guest
Doufam že dostanu aspon jeden nuget za spamovani jinak se pujdu oběsit :( :D
 

DeletedUser5767

Guest
Ještě mám dotaz co se týče počítání IP (kliků), mám např. jeden den nakliknuto cca od 10 přátel a zítra těch 10 přátel bude chtít znova, jak se to počítá? Na unikátní IP celkově či druhý den mohou IP z předchozího dne klikat?..
Po súťaži sa dozvieš ;). A áno, je mi jasné, že vtedy už to bude väčšine ľudí ukradnuté...
 

DeletedUser

Guest
ahoj, jak docílím abych tam měl to contest na konci adresního řádku ať dělám co chci tak tam mám pouze čísla a žádný contest díky za rady :)
 

DeletedUser

Guest
V sutazi musis mat odkaz na inventa ktory ma na konci &contest, uprav si prosim odkaz.
 

DeletedUser11464

Guest
Zítra ne? Končí to zítřejší půlnocí, nepletu-li se. ;)
 
Nahoru