• V úterý 11.8. proběhne aktualizace na verzi 2.131. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte na každoroční události Den nezávislosti! Jste připraveni na oslavy? 4. červenec je již za dveřmi. Opět nastal čas na oslavu svobody na The West se spoustou jídla, nápojů a ohňostrojů! Od 2.července (11:00) až do 23.července (23:59) budeme s vámi oslavovat Den nezávislosti!Více informací najdete na herním fóru

První "wesťácká" kuchařka

Rozhodnete o viteznem prispevku!


  • Celkový počet hlasujících
    63
  • Anketa uzavřena .
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
SOUTĚŽ HRÁČŮ V ČESKÝCH A SLOVENSKÝCH POTRAVINÁCH.


Vzhledem k tomu, že jsem vyhlásil o Vánocích, první soukromou soutěž a ta již byla ukončena a odměnu jsem vítězi předal ? Tak jsem se rozhodl, zpestřit hráčům hru o druhou, soukromou soutěž Krosny33 (to číslo 33 mě ubíjí od roku 2009) v jiném, soutěživém tématu. A to v tématu o Českých a Slovenských potravinách, jejich receptech.
Vycházím z toho, že už jsem tady jedno vlákno založil :


http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=25007.

O toto vlákno je mezi hráči zájem a vesele "frčí".

Odměna :

1. místo 300 nuggetů (možná se připojí i moderátoři hry a odměnu zvýší)

2. místo 100 nuggetů

3. místo 50 nuggetů

Vyšší částku nuggetů nedám, nejsem "Onassis", platím si zábavu z vlastní kapsy. No a Vám tu zábavu taky rád zpestřím.

Ale, abych nalákal více hráčů do této soutěže ? Za každý stý příspěvek zvednu odměnu, ale jen za první místo o 50 nuggetů. Takže, výše odměny za první místo je na Vás, hráčích.

Termín soutěže :

- Soutěž zahajuji dnes 21.1.2013, v tuto hodinu.
- Soutěž ukončím 28.2.2013

Pravidla soutěže :

1. Hráči vlastními slovy do příspěvku napíší recept na jídlo, či nápoj, který je u nich doma oblíbený. Popíše kde to vařil, kdo to vařil, od koho je recept, z které doby a tak podobně.

2. Hráči nebudou nikde nic kopírovat a vkládat to do příspěvku. Takový příspěvek je neplatný.

3. Počet příspěvků od jednoho hráče není omezen.

4. Dospělý hráč si takový recept uvaří či "uklohňá", vyfotí, doloží cedulkou ve fotografii s nickem ve hře (může i video). Malý hráč věkem požádá třeba rodiče, sourozence, přátele, sousedy a Ti mu s tím pomohou.

5. Vkládáme recept s fotografií potravin, tím je myšleno třeba klasické jídlo, uzeniny, polévky, nápoje alko i nealko, dorty, buchty a koláče, pečivo, pomazánky a podobně. Jen z České či Slovenské kuchyně. Ne zahraniční !

6. Soutěží hráči i moderátoři fóra či "supportéři". Já budu soutěžit taky a v případě ? Že bych se umístil ? Posune se žebříček umístění. Nerad bych platil odměnu sám sobě. :D

7. Nikdo tady nebude spamovat a vyvolávat hádky, či to tady zahlcovat smajlíky. Každý soutěžící se laskavě odprostí od vzájemných problémů s hráči ve hře na světech kde hrají, jestli to budou umět a budou prostě zdravě soutěžit. A ne si tady vylévat svá dotčená ega.
Tací hráči tady nemají co dělat a moderátoři hry si to ohlídají.


8. Hodnotí se kreativita, spisovná Čeština či Slovenština, grafická úprava obrázků, textů, vtipnost příspěvku, nápaditost a tak podobně.

9. O vítězných příspěvcích rozhodnete Vy, hráči v anketě, která bude spuštěna po ukončení soutěže.

Příjemnou zábavu a držím Vám palce v soutěži (i těm, co mě ze hry nemají rádi) a jsem zvědavý na vítěze. Jestli naše milované baby rozdrtí chlapy.


Krosna33


Pokec k soutěži je tady: http://forum.the-west.cz/showthread.php?p=252505#post252505
Sem vkládejte jen soutěžní příspěvky.
 
Tento můj příspěvek není soutěžní.

Tady je malý příklad, jak to má asi vypadat, ale je to na Vás, Westmeni. :)

Úvod :

Recept je od staré babky, sousedky na chatě na Mácháči, obec Staré Splavy.

Název :

Tatarský biftek (Tatarák) bez masa.

Recept, suroviny :

1 kus cuketa (cca 1kg).
6 kusů velká cibule (ne ty broky, co prodávají v zimě).
2 kusy rajský protlak (já to dělám z domácího, ale jde to i z chemického).
6 kusů vetších stroužků česneku (český, ne ta "srágora" z Číny a Vietnamu, co je dnes všude).
2 lžičky sůl (malé, čajové).
2 lžičky sojová omáčka (taky malé, čajové).
2 lžičky worcesterové omáčky (to samé, čajové).
2 lžičky tekuté magi (malé, čajové)
1 feferonka střední, ne ty nakládané, čerstvá z krámu (ty můžu na kila).
1/4 lžičky pepř černý, mletý (malá, čajová, prostě tak přiměřeně na špičku lžičky).
1 lžička paprika mletá, sladká (malá, čajová)
1 lžíce sádla (velká, polévková)

Jak na to ? Třeba něco jako postup a podobně.


Cibuli nasekat nožem (nestrouhat, ani ne robotem) na jemné kousky, ale to Ti radit nemusím, "profi alchymisto".
Orestovat na lžíci sádla cibulku, na to naházet a orestovat na hodně drobno nasekanou nožem cuketu (nestrouhat, ale dá se taky), sůl a všechny suroviny ze seznamu. Max 10 minut podusit na mírném plameni.
Až to trochu zchladne, tak naplnit do malých zavařovacích skleniček a zavařit ve vroucí vodě maximálně 15 minut od bodu varu. Jen aby se voda převalovala, bublinky. To znáš z okurek, čalamád a podobných super věcí.
Narvat do špajzu a nechat tak týden odležet. U nás se tím pereme v zimě, vydrží to i 2 roky. Vyzkoušené.

Popis, povídání o jídle :

No a pak klasika, pořádné malé topinky, potřít sprostě a chutně česnekem, na ně maličko soli a vařící, křupavé topinky (ne podrážky) potřít směsí ze sklenic, ale tu neohřívat. Přímo na horkou topinku, prohřeje se to o topinku. Jak by si to ohřál ? Je z toho pak "srágora".
Jedno z hodně mála bezmasých jídel u Krosnů.

Příklad videa : (Jako příklad, jiná forma je na Vás)

[youtube]YLf9Ul99-Zw[/youtube]

Příklad fotografie : (Jako příklad chyby, v této fotografii není nick hráče, jako důkaz)




Tak nějak, ale Všechno je jen a jen na Vaší fantazii.

Hezkou zábavu Vám přeje Krosna33
 
Naposledy upraveno:
SKAUTSKÉ BRAMBOROTO

Tož tak tento recept sem sa naučil když mě bylo asi tak něco málo kolem 10 na skautském táboře kdesi na slovensku a obce Gápel.Samozřejmňa že sem si to za těch pár roků poupravil podla seba.

Suroviny:

6 velkých zemáků(može byť aj věcej podla teho kolik živíte krků)
2 cibulenky ale veliké(zasaj podla viz. hore)
luncheonmeat(už sa nebudu opakovať no prostě přidavajte dle potřeby ja)
sterilovaný hrášek celou pikslu
nějaký ten olej na osmahnutí

Postup:
Tož za prvej si olupajte zemáky nejlepe mět na to nějaků tu škrabku,potem si zemáky nakrajajte na kostečky nějakým tím nožíkem na prkénku(to proto šak vy víte proč).Ted vražte zemáky do fritezy(na panvicu,trouby)a udělajte z nich pečeňáky.Cibulu si olupajte a nakrajajte na středněhrubo potem ju nechajte na oleju spražit podle chuti já ju mám nejradši tak dohněda,ale kyždý udělajte podla seba.Konzervu s luncheonmeatem otevřete ne že ju budete dávat celou to by vám nechutnalo :D a obsah nakrajajte na kostečky a nechte opect na oleju do křupava(pozor musí to být kvalitní lunch jinak se vám to rozpadne).Už sa blížíme ke koncu ted to všecko jak mate dajte do nějakej misečky přidajte hrášek a opatrňounce promíchat).Podáváme na taléřkoch s bagrem aby sa to dobře jedlo.

Závěrem:

Tož přeju dobré chuti a komu to nebude chutnat tož s tím já nic neudělám 100 lidi 100 chutí.Fotky dávať nebudu to bych to musel znova vařiť a to sa mě nechce. Ale pokud bude chtěť tož to uvařím a fotku dondám.

[/IMG]
 
Naposledy upraveno:

princeslili

Guest
KANČÍ HŘBET SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU

1. Domácí šípková marmeláda:
Příprava tohoto receptu začíná již brzo na podzim, když dozrajou šípky, Ideální čas tesně před tím, než projdou mrazem, aby nebyly měkké :). Takže, co budete potřebovat:
Košíček (doporuču malej, ať vás to neláká natrhat těch šípků moooc :D, hooodně trpělivosti, vycházkovou obuv a možná i rukavice, ať se tolik nepopícháte. Doporučuji trhat spíše větší šípky.
Doma šípky rozpůlíte, vevnitř vyčistíte od semínek a veškerých chloupků a opláchnete ve studené vodě - Každý rok připravuju jen 2 sklenky, pač je to strašná piplačka (stačí to na 4 x 4 porce, pak už hodl musí bejt divočáček s knedlíkem a se zelím :D)
Očištěné šípky pak vaříte v kastrůlku do měkka (mám vždy vody jen po dně, průběžně přilévám).
Uvařené šípky protlačím přes sítko a přidám cukr v poměru 1:1, tedy na 1 kg šípků 1 kg cukru (takové množství jsem zatím nikdá nezvládla).
K protlaku přidáte 4 hřebíčky, popřípadě ještě 4 kuličky jalovce (není nutné), lžíci rumu a lžičku kyseliny citronové.
Vzniklý protlak naplníte do sklenic a zavaříte.

Přebytek šípků lze usušit třeba na čajík :)
Slabší nátury se vydají do obchoďáku a koupí si šípkovou marmeládu tam.

2. Myslivecká výprava na divočáka
Na začátku zimy si vytypujete místo, kam divočáci rádi chodí a pravidelně na tom místě zakrmujete.
Při nejbližším úplňku vyrazíte na lov a strochou štěstí nepřijdete domů s prázdnou :)

3. Vlastní recept

Suroviny: 1 kg kančího hřbetu, 2 mrkve, 1 petržel (kořen), 1 velká cibul, čtvrta celeru, 50 g másla, třtinový cukr
Koření: 4 kuličky jalovce, 4 kuličky nového koření, 3 bobkové listy, 5 kuliček pepře, sůl

Postup:
V kastrolu rozpustíte máslo, na másle osmahnete cibulku (naktrájenou na drobno) pěkně dozlatova. Mezi tím nakrájíte mrkev na kolečka, petržel a celer na drobné kostičky a přidáte k osmažené cibulce. Hřbet dle chuti prosolíte a také vložíte do kastrolu. Ze všech stran zlehka osmahnete. Až maso zšedne, podlijete ho sklenkou vody, přidáte veškeré koření a necháte dusit pod pokličkou cca 1.5 hodiny. Tuhost masa pro jistotu překontrolujte už po hodině, případně dolijte vodu, pokud se veškerá vypařila. Když je maso měkké, sejměte kastrol ze sporáku a ideálně nechejte do druhého dne odležet. Druhý den maso z kastrolu vyndejte včetně koření. Zbytek zeleniny rozmixujte, přidejte 100 g šípkové marmelády a omáčku přiveďte k varu. dochuťte cukrem, solí či octem, podle toho, jak to máte rádi.

Mezitím naporcujte maso. Maso se podává s houskovým knedlíkem (samozřejmě taky domácím), šípkovou omáčkou, kopičkou šlehačky a brusinkovou zavařeninou. MŇAM

Poznámka závěrem: Až teď jsem si v pravidlech přečetla, že mám uvést, jak recept vzniknul a kdo ho vařil. Takže doplňuji. Je už to 3 roky zpátky, kdy nejmenovaný myslivec :zásek: skorem každý den (tedy večer) chodil neustále do lesa na kance a dom přicházel s prázdnou. Jednoho večera při pivíčku jsem si z něho utahovala, kdy se už konečně dočkáme jeho prvního úlovku. Odvětil, že nemá dostatečnou motivaci. Vsadila jsem se tedy, že pokud do měsíce přinese kance, vlastnoručně dojdu na šípky, udělám domácí šípkovou marmeládu a následně kance se šípkovou. A co se nestalo, divočák hned druhej večer visel ve stodole. Slib jsem tedy dodržela a v průběhu vaření si receptík z internetu jak na marmeládu tak na omáčku krapet upravila a tohle je výsledek.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Fazole s Rajčaty

Potřebujeme :
150 g uvařené bílé fazole, 300 g rajčat, 1 větší cibuli, 1 velkou zelenou papriku, 3 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, 4 ks párků, sůl

Postup:
Fazole namočený den předem uvaříme do měkka. Rajčata ponoříme do vroucí vody, ihned vyjmeme a oloupeme. Na oleji opečeme nakrájenou cibuli a papriku do zesklovatí. Zaprášíme moukou, přidáme nakrájená rajčata a mícháme do zhoustnutí. Dodáme fazole. Do olejem vymazané zapékací nádoby vložíme párky, zalijeme fazolovou směsí a pečeme 20 - 30 minut při 200 C.

Fotečka i s nickem povinná ?
 
Naposledy upraveno:
Uzýkův recept:
Polívka :) :
Kyselačka:
Co do sebe nacpeme (ingredience) :
Větší hrst sušených hub - Nedoporučuji jedovaté :angel:
Sůl
5 kuliček černého pepře - Hlavně ně modro bílo zelený,ten mi nechutná
3 kuličky nového koření
3 bobkové listy
Asi tak 4 velké brambory
200ml 31% smetany
Hladká mouka na zahuštění (tak 6 lžic)
Vejce - Nejlepší jsou domácí :)
Ocet - Né olej!
A jak to vykuchtíme?

Sušené houby si namočte alespoň na půl hodiny do hrnku studené vody.Do dvou litrů
osolené vroucí vody přidejte kuličky černého pepře i nového koření a bobkové listy.Chvíli vařte a pak přidejte namočené houby i s vodou a na kostičky nakrájené brambory.Vařte asi 20 minut.Když jsou brambory měkké přidejte smetanu rozmíchanou se dvěma lžícema hladký mouky+přidáme ještě postupně asi 5-6 lžic mouky rozmíchaných s troškou vody.
15 minut povařte na mírném plameni.Do hotové polévky rozklepněte vejce,ale ještě předtim tam vmícháme cca 5-6 lžit octa,necháme provařit a dosolíme.

Pro 4-6 lidí,příprava zhruba 45 minut
 
Naposledy upraveno:
Škadzi To Je / Původ pokrmu:

Tak tuto ňamku som sa naučil jak som bul malučký teda děcko, varí sa to na slovači ( bacha ja su šaľeny vyhodňar ), ale jak sa ščuleky ( dnes ) migruje tak asi už aj v USA :-D
Doma ho varím ja (bo je to piplačka) a pohostíme tim šicke ( všechny ) na koho še ujdze ( se dostane ) :-D



Jak še temu Hutory ( Jak se tomu ŘÍKÁ ) ???
Plnená Kapusta - "po česku
" - plněné zelí :-D
hlavne jedlo....

Co Do Tého?!?!?! (INGRADIENCE)- Hlávka Kapusty "po česku" - zelí... na "tuto" bacha bo to co je na slovači Kapusta ta to na čehoch Zelí a to co na slovači Kell Kapusta ta to na čehoch Kapusta :-D
- Kysla Kapusta "po česku" kyselé zelí ... podla velikosti harnca ( hrnce )a počtu krkof ( strávníků ) čo chceme nadžgať "po česku" ( nakrmit ) :-D- Mleté mesko miešané - v pomere 2 : 1 Kravka / Prasiatko cca 3/4 kg
- Údené mesko ... cca 1/2 kg
- Slanina ... kuščok "po česku" ( kousek )
- Ryža ... ne barz "po česku" ( né moc )
- Vajco ... 1 - 2 ks
- Klobasa / najľépši dajak domaca u nas terazky nebúla ta som dal dakúščok z obchodu, no co še da robic už / ... tak 2 - 3 ks cca. čo falat (kus) 15 - 20 centy
- Sladka Paprika
- Paľiva Paprika
- Peper / Pepř
- Bobkovy List
- Nove korenie
- Petrželova ňať ... može buc aj sušena
- Majoránka
- Cibuľa 2 - 3 ks stredne veľke
- Cesnak
- Soľ

A Idze Še Na To :-D (PŘÍPRAVA POKRMU):Hlavku kapusty zbavime bubáka, asi takto ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qyyc0 a potom to vypada jak toto... http://prntscr.com/qyyhu
Potým ju / hlavku / dame do velkého harnca (hrnce) a kratko povarime, može buc aj varene v pare kedz mame doma toten oné do hárnca na oparenie :)

Teraz je mala pauza, no nebudzeme len tak čučac, ale nadrobno nasekame cibuľu a nakrajame slaninu. Slaninku šup do harnca a popustime šmalec (sádlo), pridame cibuľu a trochu opečeme až še leškně jak psove ..... "toto" ...... ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qz4rv
Teraz odstavime...
Kapusta v harncu za tuten čas začala buc taka dzivna.... Co ščul??? ...
No ta postupne šupeme ( olupujeme ) list po listu, asi takto ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qyzvq

Kedz už mame oparene šicke prsty ta še dame do pripraveňa plnky
:) ...

Zmiešame mlete mesko, ryžu, polku nadrobno pokrajanej cibule, strúžok utreteho cesnaku a ochucime parikami / sladká, paľiva / peprom, dakus osoľime, neže zabudnece na majoranku a petrželovu ňať...
Kedz je plnka pomiešana urobime "guľe" jak faširka ( karbenátek ) kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qz1u8 a zabalime do listoch ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qz20h

Na dno harnca zo slaninu a cibuľu dzigneme ( dáme ) paru zrniečok kmínu a pokladieme paru listoch z hlavky ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qz53a
Na to idze ( jde ) slabučka varstva ( vrstva ) kysanej kapusty a plnka zabalena v listoch ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qz5v7
Do džur ( mezer ) nadžgáme ( nastrkáme ) na kusky pokrajanu klobasku a údené ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qzj6o
Sčuleky (a teď ) na verch ( vršek ) še da varstva ( vrstva ) kapusty ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qzjsh až nebudze vidzec ništ ( až se to vše zakreje )....
Dolejeme šťavu z kapusty ( kedz nemame urobime si octovo citronovu vodu ) dame do verchnej varstvi bobkový list cca 4 - 5 kuskof, celé nové koreni ni veľa, trochu papriky a peperu.
Na mirnom ohňu varime, povedám že na mírnom ně že vám to budze bubľac jak bandurky (né že se vám to bude vařit se jak brambory )... Čim dylše (déle ) tym ľepši ( lépe )... cca po dobu štyroch hodzin...
Najľepši kedz še to podava na druhy aľebo na treci dzeň, kedz mace čas ta ohrejce to cele pred podavanim, ši ľepši prebere / premiešaju chuce...

Podaváme s Chlebíkom... na jásne ni???? jak inak???? = ( kukni še na fotku / čum na fotku )... http://prntscr.com/qzmst

Naj še vam to zadári :-D ( hodně zdaru )
Naj še vam ľúbi :-D ( ať vám chutná )

John Deep from Oklahoma City :-D :zásek:
 
Díky za příspěvky, máme pomalu konec února. Tak se zapojte i Vy, ostatní hráči. Nevěřím, že je tady tak málo domácí kuchařů, bez rozdílu věku či pohlaví. :D
 
SOUTĚŽ PRODLOUŽENA

Měl jsem 14 dovolenou, nedávno a koukám, že moc příspěvků nepřibylo. Tak termín ukončení soutěže prodloužím do 15.3.2013. Je to pátek. To proto, aby se hráči ještě mohli zúčastnit této soutěže a hlavně proto, že večer zveřejním informace na soukromý sraz hráčů, konaný v Praze, ve dne ukončení této soutěže.

V případě, že přibude nových deset soutěžních příspěvků ? Od tohoto příspěvku ? Zvednu odměnu vítězi o 100 nuggetů. Něco jako motivace "Westmeni".


Takže hezkou hru a soutěžní zápolení přeje Krosna
 
Naposledy upraveno:
Koukám, že soutěž se potýká s nezájmem hráčů o nuggety. Máte poslední šanci do středy 20.3.2013 se zapojit. Pak požádám moderátora o vložení ankety (hlasování o vítězi) a rád předám odměnu. :)
Jestli má někdo jiný nápad na soutěžení ? Pište mi do soukromé zprávy. Rád se zapojím.

Díky.
:)
 
Protože, už po druhé jsem prodloužil termín ukončení této soutěže, soutěž končím.
Požádal jsem moderátora o uzamčení tématu a vložení ankety o vítězi. Vlákno pokec k této soutěži by mělo zůstat otevřené. Anketu nechám běžet cca
deset dní. Pak rád vyplatím vítězi odměnu, stejně tak jako v minulé soutěži. Vítěz se mi ozve v soukromé zprávě a vybere si svět, na který chce převést vyhrané nuugety a to převodem z mého účtu na jeho. Převod pak provádí moderátor.
Je to škoda, příspěvků je málo. Doufám, že to zase nebyla aktivita některých bývalých lam ze světa 7 a neobepisovali hráče, aby nesoutěžili, protože jim Krosna leží v žaludku. Jako posledně, před soukromým srazem hráčů v Praze.
Jsem optimista a nejen ve hře, takže jejich snaha u mě vyvolává opačnou reakci, než čekají. Naopak, připravím další soukromou soutěž ze svého v krátké době a zvednu výši ceny za vítězství. Protože jak tak koukám? 500 nuggetů je asi málo.
Stejně tak jako připravujeme s pár hráči další soukromý sraz. A jak se oteplí ? Tak druhý soukromý sraz hráčů motorkářů (čtyřkolky, skutry), místo srazu si můžete určit i Vy.
Dám včas vědět.

Hezkou hru "Westmeni" a poštmistři. :D

Krosna33
 
Naposledy upraveno:
Psal jsem moderátorům v den ukončení soutěže jak o vložení ankety, tak o uzamčení tématu a nechat jen otevřený pokec k soutěži. Mají toho asi moc, jsou to taky lidi a ne stroje. Vyčkej chlape. :)
 
Naposledy upraveno:
Díky Nortio.

Takže hlasujte, anketa končí v pátek 5.3.2013, po půlnoci.
Pak vyhlásím vítěze a rád předám odměnu.
 
Naposledy upraveno:
Anketa je uzavřena
1. místo: ?
2.místo: ?
3.místo: Rivano
4.místo: JohnDeep
5.místo Kubik

Jak se bude rozhodovat?
 
Vloudila se nám chybička.

Požádám moderátory o odemčení a zamčení v pondělí. Je ale třeba, aby jste i Vy, vyzvali Všechny hráče skupinovými telegramy ve svých aliancích a městech, na světech kde hrajete, aby hráči odhlasovali. :D
 
Díky moderátorům, za znovuotevření ankety. Takže, hlasujte, ať to není zase nerozhodně. :D
 
Naposledy upraveno:
Končím soutěž !

Sice až na druhý pokus, před tím jsme to uzamkli a stav byl nerozhodný.
V noci sem dám poslední příspěvek (vyhodnocení soutěže) a požádám moderátora, aby mi strhl z mého účtu nuggety pro vítěze.
Poprosím je o rychlost, aby je vítězové stačili třeba prostřílet ve velikonočních duelech a tím nasbírat vejce, anebo jako já je věčně prohrávat (duely).
:D
 
Vyhlášení vítězů soutěže.

1. místo hráč Princeslili (odměna 300 nuggetů)

2. místo hráč Uzykm (odměna 100 nuggetů)

3. místo hráč JohnDeep (odměna 50 nuggetů)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.