• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Registrace - výběr inventáře

Metodika k výběru inventáře:

  • Cílem je mít zhruba 2/3 vojáků se zaměřením na HP. A necelou 1/3 duelantů sniperů.
  • Pokud chcete hrát za vojáka (eventuelně dobrodruha či dělníka s hp), zvolte inventář č. 1.
  • Když nutně musíte být duelant sniper - vybírejte primárně inventář č. 3. Pokud již máte vybraný inventář č. 2, není potřeba ho měnit a znovu zadávat registraci.

Pokud jste nikdy dlouho nehráli za duelanta snipera, doporučuji vzít si inventář č.1 a hrát za vojáka s HP.



Prosím všechny hráče, kteří se již registrovali, aby v tomto vlákně uvedli, jaký inventář si zvolili. Vyvstali značné nepříjemnosti ohledně přístupu k datům z registračního formuláře a proto generálům velmi usnadní organizaci, pokud zde uvedete číslo svého inventáře a poprosíte i ostatní registrované, aby ho zde uvedli.

Připojuji odkaz na tabulku, kde je přehled registrovaných hráčů. Tabulka bohužel nedostává data přímo z registračního formuláře, ale musí se ručně vkládat, což se bude dít v pozdních večerních hodinách.

Do tabulky nemůže každý psát, proto napište svůj výběr zde na fóru.

Vysvětlivky k tabulce:
  • Základ je nick plus pořadové číslo, v jakém byl nick zaregistrován ve formuláři.
  • Inventář je potřebný pro to, aby byl přehled o složení armády. Zjednodušeně řečeno: inventář č. 1 = voják tank; inventář č. 2 nebo 3 = duelant sniper.
  • Nominování nastane v okamžiku, kdy je splněno několik kritérií (hráč je ověřen, že se nejedná o záškodníka, který chce uškodit českému týmu, má vybrán vhodný inventář vzhledem k jeho zkušenostem s bitvami, je u něj minimální problém se stavem online)
  • Žluté podbarvení nicku mají ti hráči, kteří jsou registrováni vícekrát a dosud nedodali informaci, kterou registraci použít.
  • Ve sloupci "J" jsou pak uvedeni hráči, kteří dodali inventář, ale nemají ještě přiřazené registrační číslo neboť se registrovali před poslední aktualizací registrovaných hráčů.
  • V buňkách H5 - H9 naleznete několik čísel - počet jednotlivých inventářů, nominovaných hráčů. Zejména podle počtu inventářů můžete jednoduše zjistit, u jakých inventářů se blížíme finálnímu číslu.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser17809

Guest
Ahoj já mám jedničku :) Jasná volba, jako sniper hraju jen na jednom světě a ještě jsem poněkud nemotorný. To by nešlo, radši HP :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Vidím, že do té excelové tabulky k někomu píšete předpokládaný charakter: Tak ke mně si klidně napište, že kam mě postavíte, tam budu, a hráč Vindictive by byl rád voják.
 
Děkuji všem za spolupráci při doplňování inventářů. Již se nám podařilo zajistit, abychom se tento údaj dozvěděli přímo z registračního formuláře, takže již není nutné sem váš výběr inventáře psát.
 

DeletedUser12974

Guest
Ahoj, vybral jsem si inventář č.1.
Vtipné je, že Duelant č.1 musel zvolit inventář č.3... :D
 
Nahoru