• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Scripty

DeletedUser

Guest
Nemusíte to vkládat do westu můžete všude.
Kód:
javascript: x = prompt("Napiš jméno pro the-west"); alert("Aha takže milý "x); alert(". You died \n přeloženo \n zase zkoušíš moje scripty co?"); alert(":D:D:D hahahahahahahahahahaha!");
To je prča:loool::loool:.

Mě to nefunguje nikde.
Sem z toho zblblej:lovec:
 

DeletedUser753

Guest
Chci se zeptat na funční zkratky ikon. Obchod/zbrojíř/hotel/banka atd.
Měl jsem na starým OS tyto zkratky česky. Jenže na novou mozilu se mě nepodařilo přenést všechno. Jen záložky. A našel jsem sice zkratky, ale nebyli česky. Teď mám jedny česky od někoho tady z fora, ale nejsou místo toho nápisu nahoře "The West" Takže se musí posouvat otevřené okno když chci nějakou použít. Potom sem našel ještě jedny myslím německy, ale nějak přestalo pracovat. Ikony nešli vidět, ale klikat šlo :)
Takže hledám vlastně funkční místo nápisu The West. Pokud možno aby tam byl i odkaz na můj profil. Abych viděl co mám na sobě a nemusel přes inventář :)
 

DeletedUser753

Guest
potřeboval bych poradit od někoho zainteresovaného proč se mi nezobrazují ikony zkratek viz. obr.
jak vidíte když najedu myší na místo kde by měl být nápis The West, tak tam by správně měli být vidět ikonky, ale nejsou.
Zkoušel jsem cookies vymazat. vypnout ostatní scripty. No prostě všechno možný, ale výsledek stejný. Dřív fungovali dobře, ale potom přestali. Nejsem si jistej jestli to bylo po updatu 1.33. Zřídka se stane, že se zobrazí, ale opravdu jen občas. Myslím, že to může souviset s tím, že se mi taky občas nenačte po přihlášení jak bych to řekl-celý. Místo krajiny vidím např. jen černou plochu a nejde na nic klikat. Nebo se zobrazí krajina, ale je dost tmavá. Potom pomůže refresh stránky.

 

DeletedUser

Guest
Tuším, že to je přechodem na nové obrázky, které jsou na Betě. Až přijde na naše světy verze 1.34 script opravím a hodím ho sem. Taubda
 
Lidi prosimvás kdo se v tom vyznáte nějak mi nejde udělat to větvení if. Příklad:
javascript: x = prompt("Kolik je 1+1?");if("2"){alert("Ty jsi machr")};if("2"){onLoad=End}; if("3"){alert("Tupče")};

Mám problém s tím, že když zadáte, že 1+1 jsou tři, tak to napíše že jsi machr, ikdyž to má napsat Tupče :D Neporadil by prosím někdo?
Díky..

No to jsou mi pomocné skripty jak blázen. Jeden tady něco hledá a najde tu koupu volovinek. Dříve se tu nemohl objevit solidní skript a dnes je tu blbin až hanba. Moderátoři by to tu měli provětrat...


Poradí mi někdo jak uvést do provozu solidní a povolený skript na zadávání hromadných nabídek na tržišti?
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser5767

Guest
Poradí mi někdo jak uvést do provozu solidní a povolený skript na zadávání hromadných nabídek na tržišti?
Moje utility - http://userscripts.org/scripts/show/96584 - sú jediný script, o ktorom je mi známe, že ku dnešnému dňu dokáže imitovať zadávanie hromadných ponúk (skutočné hromadné ponuky v 1.33.1 nejdú). Povolený je, solídny v rámci mojich možností a vynaloženého úsilia :). Ak si náhodou nie si istý, jak to rozchodiť, nejaký návod mám tu: http://forum.the-west.sk/showthread.php?t=12705, časť Automaticky spúšťané užívateľské scripty. Fungovať by to tu malo, ale možno i na tomto mieste by som rád oznámil, že podporu pre 1.34 obnovovať nebudem.

Mimochodom, tie poriadné scripty nájdeš skôr v tejto téme: http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=19864
 
Díky, spomocí bóží jsem to dal do kupy, ovšem než jsem to ukumulil, tak jsem se musel velmi namáhat. Nakonec na mne z rohu prohlížeče čučí nějaká opice, no snad si zvyknu.
 
Ten skript či hra nezvládá prodeje nad 100 kusů. Hra se vysekla mě i prodávajícímu a některé předměty zůstali někde viset.
 

DeletedUser5767

Guest
Ten skript či hra nezvládá prodeje nad 100 kusů. Hra se vysekla mě i prodávajícímu a některé předměty zůstali někde viset.
To je bug, ktorý som sa snažil opraviť už mesiace... Na vine je tu hra, pokiaľ hráč opakuje niektoré typy požiadavok príliš často, považuje sa to za snahu spamovať server a ďalšie požiadavky majú za následok prázdnu odpoveď servera. Snažil som sa to obísť mnohými spôsobmi, zvýšením časového intervalu, ignorovaním chyby a čakaním, až sa hra "odsekne", ale žiadne riešenie ten problém úplne nevyriešilo... Jediné, čo môžem odporúčať, je nahadzovať vždy toľko kusov, aby ti to neseklo, potom vždy tak 2 - 5 minút počkať. Všetky tieto čísla závisia od podmienok servera, na ktorom hraješ, treba si to teda odsledovať (niektorým hráčom sa to sekne po napr. 60 kusoch, niektorým po 20, to čakanie býva väčšinou cca 3 minúty, niekedy ale treba viac).

V každom prípade, predmety, ktoré ten script už na trh dať nestihol, ti vždy ostanú v inventári. Nie je možné o nejaké prísť, to by už potom bola vážna chyba na strane InnoGames.
 
Jasně, ono je celkem pochopitelné, že je to chyb opakujících se akcí. Doufám že to z toho trhu dostanu a zbytek věcí prodáme později. S nynějším obchodujícm nemám problém s prodejem a jeho trpělivostí. Ale co chudáci hráči, kteří mi chtějí prodat rum/whisky, ti asi takové pochopení mít nebudou.
 

DeletedUser5767

Guest
Ešte vždy môžeš počkať do 1.34, kde už funguje normálny hromadný predaj... Ale vzhľadom k počtu chýb a iných nedostatkov by som ten update len tak skoro nečakal. Odporúčam proste nepredávať viac než 50 naraz, medzitým robiť pauzy. Aj to je lepšie, než predávať to po kuse, no nie? :)
 

Deleted User - 586785

Guest
Script "0"
Beží na: http://*.the-west.*/game.php* (Akýkoľvek herný svet.)
Kód:
javascript:alert('TVOJA ÚROVEŇ KLESLA NA 0');Character.set_level(0);Character.set_money(0);Character.set_deposit(0);Character.set_health(0);Character.set_max_health(0);Character.set_energy(0);Character.set_max_experience(0);Character.set_experience(0);
Skript "0" z roku 2011.
The West v roku 2011... Vtedy to bola dobrá hra. :D

"remake" na The West 2.0 - Skript "0" 2.0
JavaScript:
javascript:void Character.setLevel(0),Character.setMoney(0),Character.setDeposit(0),setTimeout(function(){Character.setEnergy(0),Character.setExperience(0),Character.setHealth(0),new west.gui.Dialog().setTitle("0").setText("\u0054\u0056\u004f\u004a\u0041 \u00da\u0052\u004f\u0056\u0045\u0147 \u004b\u004c\u0045\u0053\u004c\u0041 \u004e\u0041 \u0030").show()},2500)

L0L :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Právěže jsem tam stále přihlášený. Odhlašuju a přihlašuju se a furt nic. Prohlížeč Chrome. Opera funguje normálně. Hraju skoro na všech světech, tak potřebuju dva prohlížeče. Ještě to zkusím na FF.
 
Nahoru