• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Soutěž - herní událost

Symphie

Člen týmu
V současné době nemůžeme poskytnout konkrétní časový údaj. Jakmile bude taková soutěž v plánu, tak určitě dáme vědět prostřednictvím fóra.
 

AngeCZ

Člen týmu
Plánuje se jen aktuálně nejsme schopni se zavázat k datu stylem "příští týden v pondělí se začne".
 
Konkrétní datum tu asi nikdo ani nechce, stačil by hrubý nástřel, klidně ke vztahu akcím, např. po Valentýnu/Velikonocích/Oktobrfestu...
Nicméně dojmy o tom, že se jinde plácl slib, který nebyl zasažen do reálného rámce (INNO třeba teď ještě Gringa nechce devalvovat další sadou ani jeho přílišným rozdáváním) tu asi budou pořád ...
 
Administrátorka nefunguje, super-moderátorka nefunguje...co je tohle za pořádek... Aspoň že tu duelovou a bitevní akci má na starosti někdo jiný, tam se tolik nebojím že to krachne. Letní kreativní soutěž se může přeměnit třeba na Zábavné podzimní radovánky (za název nemusíte děkovat, rád pomůžu), aby se koncept aspoň využil, když už to v centrále schválili.
 
Hlavne je potreba zacit brat hrace jako zakazniky, byt nektere jen potencionalni... Nedovedu si predstavit, ze by se takto k zakaznikum chovala jakakoliv uspesna spolecnost.
 
Je to sranda sledovat. :D

Komunita: Vadí nám Gringo zbraně na novým světě.
Tým: Budete mít možnost je získat v soutěžích.
Po půl roce jsme měli možnost získat starý avatar a 50 dluhopisů. :D
Já se divím, že se ještě něčemu divím. Můžeme být rádi za práci některých členů týmu, že aspoň něco od nich víme.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Milí hráči,

soutěž na Yukonu připravuje kolega Vetešník.
Ano, je pravda, že máme schváleno několik soutěží na Yukonu v průběhu celého roku.

Spojili jsme duelový s bitevním, který bude oznámen již tento týden a ano, můžete získat zbraně gringo.

Vzhledem k tomu, že reset serveru Yukonu proběhl až 26.7. a aktivita ve hře a na fóru byla minimální (z dat obsazenosti bitev, nastavení dovolené), rozhodla jsem se, že kreativní část Yukonu přesunu (tam je podmínkou odpracovat několik hodin předem daných prací).
Kolega si dal velkou práci s přípravou a testováním světa po první akci a nerada bych mu jeho píli a nasazení zhatila tím, že by se svět včas neotevřel.

Pokud je mi známo, máme moderátory, kteří se mají starat o dění na fóru, mají možnost vymyslet a připravit soutěže a přispívat do diskuzí každý den.
 
Vzhledem k tomu, že reset serveru Yukonu proběhl až 26.7. a aktivita ve hře a na fóru byla minimální (z dat obsazenosti bitev, nastavení dovolené), rozhodla jsem se, že kreativní část Yukonu přesunu (tam je podmínkou odpracovat několik hodin předem daných prací).
@Mikosansobi to je 100% pravda, pres leto je aktivita nizsi a to, ze jste soutez posunuli je skvely krok. Co je ale horsi je, ze jste o tom nikde nerekli a nenapsali - toto je pro kritiku pak to nejjednodussi.
Uz dele rikam, ze jedinym, cim vas tym momentalne trpi, je vaznouci komunikace.
 
Nahoru