• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Speciální soutěž

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Mikosansobi

Člen týmu
independanceDay_logo2.png


Můj The West příběh

Milí kovbojové a kovbojky,

máme pro vás soutěž o krabice s rachejtlemi, které generují rachejtle. Napište nám, kdy jste začali hrát The West, všechny vaše "strasti a slasti" s hrou spojené, kde nejčastěji hrajete, vtipný zážitek atd.

15.7. v 11:00 vyhlásím výherce, kteří obdrží speciální bedýnky generující rachejtle. To není vše! Každý soutěžící obdrží bedýnku se 400 rachejtlemi.

Prosím pozor! Na každém světě mohou být použity pouze 3 velké a 7 malých bedýnek. Do příspěvku napište i svět, kam chcete odměnu vložit.

Vseobecne_czech.png

  • Každý hráč soutěží pouze s jedním příspěvkem a pouze za jeden svět.
  • V postu musí být uveden svět.
  • Urážející nebo jinak nevhodný obsah - post bude vyřazen ze soutěže.
  • Členové týmu nemohou soutěžit.
  • Administrátorka si vyhrazuje právo změnit nebo zrušit celou soutěž.
  • Soutěž bude ukončena 15.7. v 11:00

Odmeny_czrch.png


7 hráčů obdrží Krabici plnou rachejtlí
3 hráči obdrží Efektivnější krabici s rachejtlemi
bed%C3%BDnky%20s%20rachejtlemi%2023%20hod.png


Každý účastník soutěže obdrží bedýnku se 400 rachejtlemi.(51488000)
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser18281

Guest
Ahoj, jsem Radanowski a hraju svět Eldorádo. Postava vznikla dne 5.9.2014 a nick byl zvolen podle vzoru maršál Malinowski, hrabě Kocharowski ... prostě znělo mi to docela zajímavě. kdybych měl vypsat všechny slasti a strasti spojené se hrou, asi by to byla sága delší než všechny díly Harry Pottera, tak jenom ve zkratce. Na Eldu v době kdy jsem začal hrát už svět nějakou dobu jel, byla tu výborná parta a ještě nebyl takový přetlak v nově vytvářených sadách a zbroji. "Dick" mi pro pevnosti vydržel hodně dlouho. Co bylo nejlepší, tak to byly pravidelné debaty a pokec na fóru, prostě svět byl dlouho živý, a taky to, že kromě charakterového prémka nebylo nutné příliš dotovat, kdo chtěl být ve hře užitečný tak se ji prostě musel naučit. Dnes už hraju převážně z nostalgie a pro vzpomínky na dobu, kdy tu byly ještě slavné postavy Westu, především ze starých světů.

Hráč Radanowski, svět Eldorádo.
 

DeletedUser17821

Guest
Ahoj, jako carrcharias hraji na Dakotě už od roku 2013. Občas jsem si odskočila na delší dobu, když nebyl čas kvůli práci atd. A naposledy se vrátila, když jsem byla těhotná a potřebovala si doma ukrátit čas. A hrála jsem na mobilu dokonce i v porodnici, protože byla vyhlášená skupinová soutěž. A přece kvůli porodu nezabrzdím tým, že? :D :D :D.....ze začátku mi připadalo, že ve hře všechno trvá moc dlouho a pořád musím na něco čekat, ale teď mi to vyhovuje a sbírám jeden úspěch za druhým. Je to takový relax, sem tam i poznám nějakou prima osobu na pokec a je to fajn. Jen tak dál :)
 

DeletedUser7925

Guest
Ahoj, na westu vystupuju pod nickem deciblik momentálně hlavně na světě Florida. West hraju snad od roku 2010. Tato hra mě postupně provází jako krátič času skrze studia, zaměstnání i volný čas. V úplných prvopočátcích si pamatuji, že jsme měli s kamarádem účet "napůl". On chtěl mít stavitele, já chtěl mít duelanta. Jednoho dne jsem veškeré našetřené peníze utratil u Šamana, abych mohl udělat reskill na duelanta. S kamarádem jsme se kvůli westu porvali přímo v hodině IT, dostali jsme důtku, on pak změnil heslo na účet a následně jsme se asi půl roku nebavili :D :D Vtipných historek je samozřejmě víc, ale nejvíce si cením lidí, které jsem přes west poznal a setkal se s němi i v našem reálném světě.
 

DeletedUser19043

Guest
Ahoj, The-West jsem začal hrát už ani nevím kdy, ale je to tak dávno, že v té době nebyly žádné pevnosti, sad oblečení bylo jen co se dá na prstech ruky spočítat. Hrál jsem celkem na dvou účtech což se asi moc nesmí ale byl jsem mladý a hloupý. Zajímavostí je, že společně se mnou hrála i mamka, která táhla moje dva účty a svůj i poté co jsem skončil a dal si asi 5 letou pauzu. Časem skončila s hrou i mamka. Letos jsem se ke hře vrátil. Po úrazu kolene mám hodně času a chuť hrát. Momentálně hraju na světě Indiana pod nickem Micis.
 
Na West jsem se přihlásil v roce 2011, když jsem se svého synovce ptal, co to hraje za hru na PC. Odpověděl,že je to hra z divokého západu a že je docela zábavná. Protože jsem měl příběhy divokého západu vždycky velmi rád,řekl jsem, že bych to taky aspoň trochu zkusil. On nelenil, hned mne do hry přihlásil pod nickem Pavílek, (což bylo mé jméno z klukovské party), a od té doby jsem tu. Začínal jsem zcela nevědomý a dost dlouho mně trvalo,než jsem vše aspoň trochu pochopil. Naštěstí tu byla celá řada skvělých lidí, kteří kdykoliv ochotně pomohli, napovídali a často vypomohli i materiálně. Jsem rád, že jsem to mohl i já časem splatit těm, kteří o pomoc požádali. Hraju na řadě světů, ale ne všude je situace příznivá. Snad se do budoucna podaří tento stav změnit k lepšímu. V současné době se nejvíce věnuji hlavně světu Indiana.
 

DeletedUser17830

Guest
Ahoj. Jako tadocombat jsem začal hrát tuto hru 10.5.2013 na světě arizona. Ke hře mě přitáhli kolegové z práce, kteří hráli pod niky Sagitario a Imre Pokuta. Společně jsme poprvé založili město Bohemia City a byli jsme i u zrodu dodnes nejsilnější aliance Aliance přátel. Hře jsme úplně propadli a postupně jsme přitáhli i další kolegy. Pro upřesnění v té době jsem já i moji kolegové pracovali jako Bánští záchranáři a v nejlepších časech nás ve městě bylo 7 záchranářů. V době pohotovosti když jsme se sešli tak to vypadalo jak na herním turnaji. Každý svůj noťas a pařili jsme. A teď ta vtipná historka. Jednou když jsme se takhle sešli asi tři u jednoho stolu každý na svém kompu mi za zády seděl doktor, který si jen v klidu popíjel kafíčko a vykuřoval. Sem tam jsem cítil, že mi kouká přes rameno. V té době jsem dával duel za duelem a vůbec se mi nedařilo. asi po 4. neúspěšném duelu se doktor za mnou postavil a naštvaným hlasem prohlásil "Tak změníš si už to nastavení nebo tě mám od toho vyhodit? " :D všichni jsme zůstali opaření že doktor evidentně hraje stejnou hru. Dal nám pár rad a šel si po svém. Nikdy ani na naléhání nám neprozradil pod jakým nikem popř. na jakém světě hrál nebo hraje, ale možná jestli tu ještě je a přečte si to, vyleze ze zákopů a prozradí se ;-)
 
Pamatuju si to jako by to bylo včera. Jen ten datum sem si musel dohledat. Bylo to v 10:55 dne 4. listopadu 2011. Na světě Buffalo. Nikdy sem tu hru hrát nechtěl, ani se mi nelíbila. Doslova mě k tomu donutil jeden můj kamarád. Tak dlouho mi o tom povídal až jsem jednoho dne podlehl a přes zvací link se registroval. Bylo to v době pravěké, bez sad, jen s věcma ze shopu. Největší úspech pro mě bylo to, že jsem při vykrádání hrobů našel kalhoty Annie Oakley.. To už snad ani pravda není :D no a jsem tu stále a doufám že nám to ještě chvíli vydrží
 
Naposledy upraveno:
Ahoj, jsem Kangaroo, na všech světech co hraji mám stejný nick. Já vím, že klokan se na divoký západ moc nehodí, ale starýho klokana nepředěláš. Kdo nepochopil, tak "Bohemka forever"
Hrát jsem začal na Coloradu ze kterého se vše již přestěhovalo na Arizonu, takže ani nemohu dohledat datum registrace, ale je to už strašně dlouho. Určitě víc než 10 let. Jak píší kolegové, v té době nákup v shopu soupravy duelanta byl pro mne svátek a připadal jsem si neporazitelný :-)
Jako dítě jsem vyrostl na filmech o Vinetouovi a na indiánkách s Gojko Mitičem, potom přišli klasické westerny a bylo hotovo, tenkrát káždý z nás chtěl být kovboj nebo indián. Samozřejmě ten život nás všechny zavál úplně jinam, ale ty kouřící kolty, rozlehlé pláně, svoboda a volnost někde v srdci zůstala. Takže když jsem čirou náhodou kdysi dávno narazil na The West tak nešlo odolat a nehrát. Hned jsem obvolal kamarády kteří měli pořád hravého ducha, založili jsme město a bylo to super, ale pak jeden po druhém jsme odpadali, jak náročnější byla doba a práce. Já jsem taky asi na rok přestal hrát v době krize, ale pak jsem se vrátil, začal znovu a již nepřestal. Přišel jsem nachuť bitvám a od té doby vím co s načatým večerem. Momentálně hraji na šesti světech, mám vyzkoušené všechny profese. Charakter jsem na čtyřech světech duelant, na jednom jsem zkusil vojáka, abych poznal jaké to je být při bitvách tank a na Indianě jsem stavitel, abych si dal oraz a jenom si hru užíval.
Tahle hra je prostě přesně to, kam po bláznivém dnu na hoďku mohu odskočit a odreagovat se při hře na klaďáka.

Takže vše pozitivní, až na jeden zážitek, který mne hodně bolí dodnes, jelikož jsem se na odměnu moc těšil.
V květnu minulého roku jsem se zúčastnil soutěže na FB TheWest@TheWestGame o originální tričko West a vyhrál jsem jej a fakt jsem měl hroznou radost, a těšíl se že ho budu nosit. Bohužel mi nikdy nepřišlo. A to je moje jediná negativní zkušenost.

Jinak za nás všechny co máme už nějakej ten křížek a přesto srdce kovboje tak palec nahoru :-)

--------------------------------------------------------

Že nekecém, tady je závěr komunikace v soutěži:

Hi,
Congratulations on winning the T-shirt!
1f600.png

We need your T-shirt size and postal address to send the T-shirt to you.
1f642.png


07.05.18 22:13
Moje adresa

08.05.18 15:40


Thank you Martin. Have a great day
 

DeletedUser14059

Guest
Ave,

pozdrav, od kterého jsem upustil z mnoha důvodů. Ať již ten, že se to k westu nehodí, tak i ten, že spousta lidí nechápala, co tím člověk myslí. Tedy zdravím a začínám psát:

Začátky s TW byly složité a nesou se až k roku 2010. Dne 28.3. mám zaevidován první e-mail o registraci na svět 8 (ty starší registrační budou zřejmě již smazány). Poté jsem hrál nejaktivněji na světě 9, arizoně, buffalu a začal i na coloradu…Supi kroužili (oznámení o smazání postav), až jsem se rozhodl, že je na čase zase najít nějakou tu browserovku, co za hodinu hraní nevyšťaví baterku na mobilu. A dostal jsem se opět k westu. Obnovil postavy na starších světěch, ale zjistil, že zajímavější bude hrát od nuly… Vtipné je, že jsem se zaregistroval ihned po tombolovém eventu, tedy neměl jsem z tomboly nic a od valentýna jsem čekal do velikonoc na nějakou první použitelnou sadu mimo sadu mexickou :)

Ale zpět k začátkům… sotva člověk pochopil principy, hrát za duelanta bitvy… získávat truhly ocel. pláty, mít kompletní sběratelskou sadu… to bylo něco, co člověk bral jako vítězství. To ho dokázalo vždy potěšit… Poté přišlo obchodování a ještě později, řemeslo. Řemeslem jsem se dostal do svého živlu. Levně koupit, draze prodat – to je něco, co se dá využít i v reálném životě a naučit se to na westu? Velká zkušenost. Nakonec to skončilo „pracovní četou“, která mi ráda suroviny nosila a byla ráda, že dostane zaplaceno ihned. Vlastně taková firma… :) Komunita byla jiná než nyní. Žádná toxicita. Rivalita na trhu (konkurence) byla v jednom městě a hecovalo se, kdo bude mít lepší zisky. Nebyl problém ve městě cokoliv dát či získat. S těmito lidmi jsem se seznámil i naživo a absolvoval několik společných akcí… Doteď (přes 9 let) jsme stále v občasném kontaktu.

Tímto se dostáváme do současnosti. Přirovnal bych to k Harrymu Potterovi. Jak šel čas, celá série se stala temnější… Ale horory až po 22h a vzhledem k možnosti jen jednoho příspěvku musí stačit ta nostalgie a krása westu, kterou si člověk v hlavě takto pamatuje.

Abych dokončil: aktuálně hraji na světě Indiana (cz19), to je svět, kam bych rád vložil svou odměnu.
 
Zdravim,
můj příběh na westu se začal psát už hodně hodně dávno. Přesně nevím kdy a v jakém roce jsem si zakládal postavu, ale byl to myslím ještě svět S4 nebo S7. Tak nějak jsem si založil Dakotu (2.12. 2012), začal na ni hrát, jestli se tomu tak dá říkat, a nakonec z toho vznikl hlavní svět. :cool:
Potkával jsem na chatu plno lidí, nuggeťáky, trolly a nebo jen prostě fajn lidi. Bohužel plno z nich už tu není. Asi každý ví co je většinou přesvědčilo odejít.
S nějakými přestávkami a bany jsem se dostal až sem, kde už jen čekám na ten perma ban nebo až to INNO utne. :D
 
Ahoj,vystupuji pod stejným nickem na světech - S9,Hudson a Indiana.
K Westu jsem přičichl před mnoha lety,ale zmámila mne jiná hra kde jsem uvízl na dlouhých 14 let :O
Tam jsem poznal i hráčku jež mne svedla zase sem a nelituji,pro mne je hra záživná a baví ;)
Možná,že po 14 letech budu mluvit jinak :D ,ale teď to tak je.
Co mne mrzí??? Že můj synovec dostal mou chybou při zkoušce nastavení scriptů "permanentní BAN" ,ale zákon je zákon i když není k dobru hry.
Takže milý členové podpory,přeji Vám hodně zdaru v dalším rozvíjení hry ať se tu setkáváme dalších pár let ;)
S pozdravem Caleb rozparovač

PS:případnou odměnu pls na Indiana server,děkuji
 
Naposledy upraveno:

Komora95

Člen týmu
Někteří z vás neuvedli herní svět, kam chtějí svoji odměnu. Prosíme o doplnění, aby vám mohla administrátorka hry co nejdříve dát odměnu.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Prosím, zkontrolujte si, zda jste všichni obdrželi Efektivní bednu s rachejtlemi. Pokud ne, napište mi ticket, kam chcete odměnu. Krabice se 400 rachejtlemi rozešlu během zítřejšího rána.
 

DeletedUser14059

Guest
Prosím, zkontrolujte si, zda jste všichni obdrželi Efektivní bednu s rachejtlemi. Pokud ne, napište mi ticket, kam chcete odměnu. Krabice se 400 rachejtlemi rozešlu během zítřejšího rána.

Efektivnější bedna s rachejtlemi úspěšně dorazila, co ovšem ta krabice se 400 se už posílala? Nebo pracovní vytížení tomu zabránilo? Ne, že by to spěchalo, jen spíš jestli to je na ticket, nebo zatím to nedošlo nikomu a je na to čas :)
 

Mikosansobi

Člen týmu
Bedýnky rozdám zítra, stále čekám na dva hráče, kteří přesně nedefinovali svět, na který chtějí odměnu. Za čekání všichni obdrží dvě bedýnky.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru