• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

sraz 2012

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
s DK jsem kdysi (asi 3 roky zpět) byl na srazu na Horním hradě (krušné hory). bylo to super. bylo to spojeno s nějakou jinou akcí takže tam byl doprovodný program i stánky s občerstením (pivo,gril atd.) a bylo tam opravdu moc míst kam zajít.. nevýhodou toho bylo, že trochu zaniklo že to je sraz DK a více návštěvníků tam bylo na tu druhou akci..

tím jsem chtěl říci, že fantazii se meze nekladou ;)
 

DeletedUser

Guest
No vidíte....já myslel, že sraz má být nejenom tématický, ale i trochu společenská událost, která se koná koná 1x za rok a měla by být pro všechny věkové skupiny, které jsou zastoupeny ve hře.

Pokud si chce Akarienta udělat chlastačku v nějaký hospodě, myslím si, že jí v tom nikdo nebude bránit. Chtěl bych ale vidět ty unuděné tváře našich - náctiletých hráčů, které si vymodlí na rodičích povolení jet na sraz nebo takových, kteří to pojmou jako rodinný výlet a na místě se zjistí, že se jedná o bohapustou chlastačku v nálevně 3. nebo 4. cenové skupiny. Takovéto srazy si si mohou dovolit hráči jako náš starší hráč Krosna, který sezve lidi na mácháč a tam mohou popíjet. Akariento - představ si, že jsi matka a se synem přijedeš někam na chlastací sraz v takovémto prostředí. Pustíš svoji ratolest příště nebo to pojmete jako výlet celá rodina???? Já být rodič, tak snad děcku zakážu i hrát West.

Dle mého soudu by měl být oficiální sraz hráčů Westu opravdu v nějakém kulturním prostředí, kde si mohou najít zábavu VŠECHNY věkové kategorie a kteří budou na sraz vzpomínat ještě za rok dva.....

Pokud si chcete udělat anketu na téma - Kde udělat sraz - tak to opět bude zprofanovaná hlasovačka o tom, kdo má více kamarádů, které přesvědčí o své pravdě na místo srazu. Myslím si, že takovýchto anket na různá témata proběhlo mnoho a stačí se podívat na některé podpisy hráčů, kteří žebrají o právě o Váš hlas pro své myšlenky.
 

DeletedUser9865

Guest
BICHIRKu, nepřeháněj, takové srazy na DK bývají, je tam dost lidí, unuděnou tvář jsem tam neviděla ani jednu - a to snad více věkových skupin hráčů nehraje? :)
 

DeletedUser

Guest
BICHIRKu, nepřeháněj, takové srazy na DK bývají, je tam dost lidí, unuděnou tvář jsem tam neviděla ani jednu - a to snad více věkových skupin hráčů nehraje? :)

ano, taky jsem DK hrál a organizoval jsem jeden sraz...ale POZOR - bylo to pro hráče přibližné věkové hranice, kdy jsme měli čilé konzultace a rozpravy po skypu. Ano, byla to chlastačka, ale znali jsme se tak dobře, že jsme věděli, že jsme naladěni na stejnou notu a že se budeme mít o čem bavit, Pouze tváře jsme neznali....:-) a taky jsme tam jeli za účelem se spolu ožrat.

Akariento, podívej se, neznám tě, ale podle tvých příspěvků jsem zjistil, že prostě musíš být neustále v opozici a že musíš hanět to, o co se tu jiní snaží. Proč nemůžeš opustit ty alkoholické výšiny a proč se pozitivně nezapojíš do konstruktivní diskuze a třeba i nabídnout svoji pomoc při organizaci? Jedná se přece o sraz všech hráčů všech věkových kategorií, pohlaví a vyznání....Opět opakuji...ožrat se není umění....to dokáže každý a je jedno jaké má vzdělání. Ale umění je to zabavit několik desítek lidí, aby si nemuseli říkat, že bylo všude nablito. Ty prostě - podle minulých příspěvků - prosazuješ chlastačku, tak si prostě tu chlastačku zorganizuj, když si bez chlastu nedokážeš zábavu představit. Věřím tomu, že převážná skupina lidí, která přijede na sraz, si to dokáže bez chlastačky představit.
Závěrem: dávat dětem a nezletilým příklad, že bez chlastu není zábava - to není to pravé ořechové....nevím kolik ti je, ale pokud chlastáš a chceš chlastat, tak jsi zřejmě plnoletá.......a pokud by jsi měla nějaký potomky, určitě by jsi se na to dívala jinak. Nebo si myslíš, že když se náš kamarád Krosna (promiň Vojto, že jsem použil zrovna tebe) dozví, že sraz bude o chlastu, že tam vezme své nezletilé děti????
 

DeletedUser9865

Guest
Ne, opravdu mě neznáš. Za prvé jsi naprosto mimo se svou hypotézou, že musím být vždycky proti všemu v opozici. Není to pravda, jen si pamatuji, jakým způsobem se vybíraly místa na sraz pro dva oficiální srazy za tu dobu, co jsem byla v týmu. Snažila jsem se s tím něco udělat, ale s podobným názorem nás hold bylo méně. Tak se s tím teď snažím udělat něco aspoň jako hráč.

Tvá druhá naprosto mylná domněnka je, že chci sraz v hospodě hlavně kvůli tomu, že tam je alkohol. To, že si dáš pár piv přeci ještě neznamená, že jedeš na sraz za účelem se ožrat. Místo toho jsem zde snad jasně napsala, že chci sraz v hospodě kvůli tomu, že hlavním důvodem takového srazu je pokec mezi hráči a nikoliv nějaký program, který mě osobně absolutně nezajímá a myslím, že takových hráčů bude více. Online hry hraji od svých třinácti let, což už je nějaký ten pátek. Začínala jsem na Duně Online, což už je opravdu věc pro pamětníky a odjakživa byly srazy v hospodě. Jezdila jsem tam i jako nezletilá a i když se tam vždycky našli lidi, kteří se vypili z podoby, našlo se i plno takových, kteří si tam prostě povídali. Když jsem byla nezletilá, celou dobu jsem tam seděla při kofole a tlachala s ostatními hráči a to je pro mne priorita takového srazu. Jistě uznáš, že když hráči sedí na jednom místě u stolu, popovídají si daleko více, než když je na celý den naplánován nějaký taneční, hudební nebo zábavní program. Podle mě si ten, koho to zajímá, může takovou zábavu zajistit v soukromí a nemusí kvůli toho jezdit na sraz hráčů, kde je hlavní, aby se hráči poznali.

Dále jsem zde jasně napsala, že vidím jako velké plus takového srazu, že jej lze pořádat v takřka jakémkoliv větším městě, na rozdíl od zábavních parků, kde je výběr míst značně omezen. Bydlím v Brně, takže z hlediska vzdálenosti proti Boskovicím nic nemám, je to co by kamenem dohodil. Byla jsem tam několikrát, neříkám, že to je špatné, líbilo se mi tam, nicméně program je tam vždy velmi podobný a pro někoho, kdo to již viděl, tam nemá moc smysl jezdit znovu. Kromě toho doprava do větších měst je daleko levnější a přístupnější pro hráče, kteří nechtějí na daném místě nocovat a kteří nechtějí na sraz dorazit autem, protože z velkého města jezdí více spojů, než z nějakého zapadákova. V neposlední řadě je ve větším městě daleko levnější ubytování a i útrata za občerstvení v hospodě se pohybuje v naprosto jiných číslech, než v případě zábavního parku.

Tvé mravní kázání v příspěvku výše je sice obdivuhodné, ale pláčeš na špatném hrobě. Mrzí mě, že sis z mých příspěvků vzal jen to, cos tam vidět chtěl a to podstatné, co je v nich napsané, jsi nějak tak přehlídl.

Koneckonců se můžeme poučit od kolegů z Grepolisu, kteří mají srazy také v hospodě a příliv všech věkových skupin hráčů to nikterak neomezuje a nemyslím si dle ohlasů, že by se tam všichni hráči nebavili.

EDIT: s organizací srazu bych klidně pomohla, ale jak už jsem psala, jsem z Brna a přijde mi nanejvýš nesmyslné, aby ten sraz byl v Brně, když byl dva roky zpátky po sobě poblíž Brna. A taktéž mi přijde nesmyslné, ať pomáhám organizovat sraz ve městě, které neznám a ve kterém nežiji. Místní hráči by si s tímto úkolem určitě poradili daleko lépe.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9865

Guest
Mě hlavně zajímá, kdy to bude, ale je mi jasné, že se to odvíjí od toho, kde to bude, takže bych taktéž velmi ráda uvítala více informací a to čím dřív, tím líp.
 

DeletedUser14443

Guest
Akarienta taková malá otázka, kde ubytuješ ty kteří přijedou z větší dálky, když to bude v hospodě?
 

DeletedUser9865

Guest
O prázdninách se dá přespat za pár korun na VŠ kolejích, jak jsem zde již také psala, např. v Brně se ceny pohybují od 80,- na noc.
 

DeletedUser14443

Guest
Další věc je co s rodinou, která chce jet taky? Sedět v hospodě by mě nebavilo, tomůžu kdykoliv jindy.
 

DeletedUser9865

Guest
A přesně zde je prostor pro hráčskou anketu, nechť se projeví většina. Buď se prostě bude muset přizpůsobit jedna skupina hráčů nebo ta druhá, tak už to hold v životě chodí.
 

DeletedUser9865

Guest
Nemám, ale myslím si, že tato otázka je zcela irelevantní. Podstatné je, zda West hraje více rodin nebo více jednotlivých hráčů a jakou podobu srazu by uvítalo více hráčů.
 

DeletedUser14443

Guest
Tak uspořádej sraz ty, ale jsem zvědavá kolik ti dorazí hráčů?
 

DeletedUser9865

Guest
Bože můj. Předpokládám, že když máš děti, umíš číst i hledat na fóru a jistě si tak dokážeš přečíst obsah tohoto mého příspěvku, a to včetně jeho konce. Nebaví mě psát neustále to samé dokola.
 
Nevím kolik tam těch rodin s dětmi hodlá jet, tak si myslím že tohle je akorát nějaký nástrčkový problém. Sraz je snad pro hráče, ne pro jejich rodiny, to tam bude jak na třídní schůzce, kdy polovina ancáblu budou Hujerovic z celé republiky?

Nevím taky co mají společného otázky jestli má či nemá někdo děti. Kdo má závazky at uzná jestli mu stojí za to někam jet, či si to raději odpustí. Stejně tomu akorát přikládáte zbytečnou váhu. Spousta rodin jezdí na dvovolenou po celé republice. Mě to celé připadá jak v seriálu" "Jistě, pane ministře". Pořád se tu ohání jen nějakými argumenty, které jsou jalové. Nějak nechcete slyšet na to že sraz jde pořádat jinde než ve westernovém městečku, jinde kde to bude výhodnější. Stejně West už opouští podstata jeho žánru, tak proč se řídit něčím co tu není. Udělejme to v zologické; pštros, vlebloud, slon, želva tam se to bude lépe hodit.

Sleduju že tu Akarientu ani nějak moc neposloucháte. To co je ve westernovém městečku je i jinde a jinde je toho daleko více než tam. Nedržte se jenom toho že řekla že to může být v hospodě. To může být kdekoli, ne ve třech místech v republice kde je westernové městečko. To je x-krát snažší, protože máte mnohonásobně na výběr. Uděláte sraz ve westernovém městečku, dva lidi si hodí sekerkou, tři si vystřelí z kvéru, deset se jich z kýmsi vyfotí. Větší polovina dorazí v pět odpoledne, srazí se všichni v salooonu, tam budou hrá pokra, opijí se a ráno ve tři pojedou domů. Kompletní rodina tam nedorazí ani jedna (natož aby tam přespali), jenže důležité je že tam budou "možnosti" (které jinde opravdu nejsou).
 

DeletedUser9865

Guest
Děkuji, něco podobného jsem chtěla zmínit taky, ale už jsem na to neměla sílu. Mluvíš mi z duše.
 

DeletedUser

Guest
Nechci reagovat na to, co tu bylo napsáno. Jen chci napsat, že mě mrzí, že místo srazu kritizují Ti, kteří na něm nebyli a Ti co na něm byli bohužel mlčí. Věřím totiž tomu, že by určitě napsali, že místo, které bylo vloni, mělo své opodstatnění a dodalo srazu správnou atmosféru.

PS : K účasti na doprovodném programu vás nikdo nenutí, je to dobrovolné, pro vítěze je pochopitelně odměnou několik nuget.
 

DeletedUser9865

Guest
Myslím, že je docela podstatné, z jakého důvodu tito lidé na srazu nebyli a z jakého důvodu tam nepojedou ani letos, pokud se s tím konečně něco neudělá.
 

DeletedUser

Guest
Jak už tu bylo řečeno, pokud jde někomu jen o to si z ostatními popít, nechť si udělají vlastní sraz v tomto duchu. Pořád si neuvědomujete, že na sraz nejezdí jen 18+, ale i mladší. Pro ně je potřeba udělat doprovodný program, a ten v hospodě jaksi nelze. Pokud toto nechceš pochopit, tak bohužel. A jen tak mimochodem, i v duchu srazu jaký byl, si mohou zájemci popít. A věř tomu, že zábava, jaká byla po oficiálním ukončení srazu, by v nějaké hospodě být nemohla.
 

DeletedUser9865

Guest
Toto je jen omílání stále těch stejných argumentů dokola a nikoliv konstruktivní debata. Psychologie má pro tento druh vyjadřování zvláštní termín: komunikační vrazi. Údajně se jedná až o 10 % lidí z populace, se kterými není možné se na čemkoliv dohodnout, protože nejsou ochotni ustoupit od svých argumentů a akceptovat jakýkoliv jiný názor. Zde je jediná rada, vyhnout se komunikaci s takovýmito jedinci. Tím nenarážím na nic konkrétního, zmiňuji to pouze, protože jsem si na to vzpomněla.

> pokud jde někomu jen o to si z ostatními popít
Nejde, viz tento příspěvek.

> Pořád si neuvědomujete, že na sraz nejezdí jen 18+, ale i mladší. Pro ně je potřeba udělat doprovodný program
Potřeba to není, viz tento a tento příspěvek.

> ten v hospodě jaksi nelze
Lze, vis srazy DK a Grepolisu.

> Pokud toto nechceš pochopit
Není zde co chápat, neboť se mýlíš.

> A jen tak mimochodem, i v duchu srazu jaký byl, si mohou zájemci popít
Bez pochyby ano, ale má to hodně ale. Opět zde.

> A věř tomu, že zábava, jaká byla po oficiálním ukončení srazu, by v nějaké hospodě být nemohla.
Toto je naprosto nepodložené tvrzení a plácnutí do vzduchu, nemůžeš to vědět, dokud se to nezkusí. Nebo máš nějaké relevantní statistiky, kterými by jsi mohl toto tvrzení podložit?

Prosím, než příště budeš reagovat, přečti si pozorně všechny ostatní příspěvky a reaguj k věci.

EDIT: nikdy jsem neřekla, že předchozí srazy byly špatné a ani to říci nemůžu, neboť jsem na nich nebyla. Říkám jen a pouze to, že mě podobné druhy srazů neoslovují a že by stálo za to zjistit, jaký druh srazu preferuje většina hráčů a tomu také přizpůsobit oficiální sraz. V neposlední řadě si myslím, že po dvou srazech v zábavních parcích je čas na změnu. Proto mi přijde to, jaké ty minulé srazy byly, takřka nepodstatné.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru