• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Srazy hráčů

čus, ogranizoval jsem sraz a pozvaní byli všichni na awesomii. (což si myslím, že je ta aktivnější většina na CZ servru) ze 150 na awe nás na srazu bylo 10..

dřív se pořádal sraz Xkrát do roka v hospůdce poblíž Divoké šárky. bylo to super a většinou nás tam bylo taky těch 5-10.

samosřejmě jsem pro sraz, nicméně je potřeba počítat s těmito počty... výběr místa (města) je taky dost určující- mám zkušenosti jen se srazy v praze
 
Teď třeba máme v plánu udělat sraz v Olomouci ať pořád nejsme schování v té Praze. Předběžně je to plánované 22 - 23. březen. Místo zatím není vybrané, ale chce to aby se nezavíralo ve 12 hodin, když tak. Taky se čeká na to jestli se někdo přidá z oblasti kolem. Bylo by blbé, aby přijeli samí z velké dálky a z blízkého okolí by nedorazil nikdo.
 

DeletedUser11691

Guest
Taky se rád zúčastním a z hudsonu určitě taky někdo dorazí :p.
Já bych se přikláněl víc Praze, ale jsem otevřený čemukoliv v čr. Olomouc je fakt daleko, ale dá se to zvládnout, pokud bude hospoda otevřená do rána abych pak mohl vlakem zase hezky odfrčet dom :D.
 
Tak čas zůstal potvrzen 22.-23. březen už se ví i místo
Steakový a pivní bar Pod lékárnou, Veveří, Brno

Kdo se bude chtít zastavit tak zanechte vzkaz případně mě můžete kontaktovat na Arizoně nebo na Hudsonu pod stejnou přezdívkou ii47.

A přesně tak je to myšlený odpoledne tam a ráno vlakem domů :-)
 
Nahoru