• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Srovnání hráčů s arizonou

Jestli se někomu chce, může udělat stejný seznam i z buffala. Jedná se o přehlad hráčů první dvoustovky (necelé) na coloradu a označení těch, kteří jsou i na Arizoně, tedy cílovém světě.
Poměr je takový, že 96 hráčů je na coloradu i na arizoně a 101 má účet jen na coloradu (pokud nemají na arizoně postavu pod jiným nickem).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XulgUTBj-1smbIeFxQrgclRIaPZ_j5u0wuGlHMiI8eE/edit?usp=sharing

Pokud to nebude hlavní administrátorka ignorovat a předloží to nadřízeným, mělo by to hravě skočit na hranici toho, kolik maximálně hráčů mohou ještě na arizonu dostat. Navíc při minulých uzavírání světů se stejně nějaké postavy nakonec přesouvaly automaticky, ale byly i takové, u kterých to nešlo, protože nebylo kam, neboť všude postavu měli.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Děkuji, právě proto chci, aby se to urychlilo. Hráči, kteří mají účty na každém světě a nechtějí se s postavou rozloučit, těch už moc nebude, ti zmizí spolu s uzavřením světa. Ti, kteří chtějí využít nabídky přesunu některých itemů mi mohou napsat ticket, itemy přesunu a postava se smaže. Zatím tuto možnost využilo pouze pár hráčů. Migrovat sama nesmím, někteří hráči mají účet s jiným nickem a pokud bych přesun uskutečnila já, tak může dojít k situaci, kdy hráč bude mít na jednom světě dva účty a každý pod jiným nickem.
 
Trochu počtů:

na coloradu je aktuálně 368 hráčů. A jen z výběru 197 hráčů má 96 hráčů postavu na arizoně.

Výsledek:
Na Coloradu je méně než 271 hráčů, kteří mohou migrovat na arizonu.

Otázka: Opravdu ještě tento stav nestačí, aby bylo oznámeno definitivní uzavření světa?
 
Trochu počtů:

na coloradu je aktuálně 368 hráčů. A jen z výběru 197 hráčů má 96 hráčů postavu na arizoně.

Výsledek:
Na Coloradu je méně než 271 hráčů, kteří mohou migrovat na arizonu.

Otázka: Opravdu ještě tento stav nestačí, aby bylo oznámeno definitivní uzavření světa?

Doplnil jsem do tabulky i všechny ostatní hráče z Colorada a výsledek je takový, že 168 hráčů z Colorada má již postavu na Arizoně. Nepočítám ty hráče, kteří mají postavu na arizoně pod jiným nickem.

Jestliže jsem tedy někde četl, že snad má být hranice hráčů na mrtvém světě pod 200, tak právě v tento moment takový svět máte.


A poznámka pod čarou, nejde mi editovat příspěvky a ani nemůžu upravovat svůj profil.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Děkuji za tabulku. Pár účtů už zmizelo. Vzhledem k probíhajícií akci se žádosti o přesun itemů asi opozdí. Tabulku pošlu v pondělí, doplním si ještě nějaké informace z migračního logu.
 

Pawn

Člen týmu
Takže stále nic? Pokud již tenkrát čísla byla takhle tragická a nyní jsme o x měsíců jinde, tak hádám, že čísla jsou ještě menší. Tak kde je to uzavření světů? To stále němci světy vidí jako aktivní? Tomu se mi až skoro nechce věřit. Respektive posílají se stále logy nebo něco? Z ostatních témat jsem pochopil že co se počtu lidí týče tak jak Florida i Geo se dost blíží k tomuhle stavu také co se života-neživota týče.

@Mikosansobi
 
22.10. 2019
Colorado: 253 hráčů

Když tu byla zmíněna ta florida, tam jsme na 380, což je zhruba stejný stav jako na coloradu v únoru tohoto roku. Lze tedy očekávat, že podobným tempem bude populace ubývat i tam a za nějakého půl roku bude i Florida pod 300 hráčů.
 

Deleted User - 825207

Guest
A co pak?
Vlastně proč se ptám když to vím..Přeci NIC..
Vše zůstane klasicky tak jak je, věřím tomu že i kdyby tam bylo 50 hráčů tak se nic nezmění..
Nehraju tam, ale umím se vžít do pocitů těch pár lidí co by si rádi zahráli multiplayer ale bohužel..
 

Oximus

Člen týmu
Také bych byl rád, kdyby se migrace již uzavřely a hráči se přesunuli na aktivnější světy. Ještě raději bych byl, kdyby INNO hned po uzavření nynější migrace spustilo další, konkrétně ze světů Georgia a Florida, potažmo dalších. Když už INNO zakládá každý rok nový svět, prosím, ale staré by se mohly sloučit do jednoho, aby se vytvořilo hratelnější a aktivnější zázemí pro hráče, kteří na nový svět jít nechtějí.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser11928

Guest
Sloucit inventare a bez tazani se vsechny nacpat na 2 svety..... Proc by ne?
Itemy si stejne mezisvetove hraci meni s ostatnimi..
 
Nahoru