• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Svet 1 - vyhozeni ze hry pri posilani srdicek/rachejtli/vlocek apod

Pri posilani srdicek vice jak 8 hracum za sebou hra prestane reagovat, po obnoveni stranky naskoci chyba "server neodeslal data" a do hry se da pripojit az za nekolik minut.
Predchozi akce hlasila hra fatalni chybu (pri jakekoliv akci, hadam ochrana proti DDoS) pri posilani vice jak 30 hracum.

Bud prosim udelejte u tech banu vyjimku pro akce nebo pridejte tlacitko ktere posle srdicka/vlocky/susenky a dalsi blbosti vsem hracum na seznamu pratel.
 

Deleted User - 838403

Guest
Ahoj,
INNO již nepočítá s tím, že bude na jednom světě aktivních víc než 5 lidí najednou - proto nejsou dostatečně výkonné, aby ustály tento obrovský nápor, když chceš poslat více požadavků za sebou. Kapacita byla omezena a nyní je využívána ke hraní online tetrisu.
 

Pawn

Člen týmu
Je to kampaň!
Tak se získává aktivita a čas do tabulek co lidi jsou na westu když jen na poslání srdíček tam sedíš hodinu.

A pochybuji že se udělá nějaká vyjímka, anti flood ochrana je tu už nějakej pátek a buďto si zvykni jako všichni ostatní to nějak dávkovat postupně, respektive těch 25+- pak kratší pauzu ať předejdeš "fatální chybě/rukavičkám" a pak další, nebo prostě buď neposílač.
 
Nahoru