• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

The End

Mikosansobi

Člen týmu
The End S6, S7 3.11.2014

Mesto2.0.png
Procházíš zemí, kterou jsi dlouhá léta znal. Dříve úrodná políčka se změnila v prašnou, neúrodnou pustinu. Jen suché, ve větru tiše ševelící křoví a pár vran kroužících vysoko nad hlavou ti dělá společnost. V dáli vidíš město. Mrtvé, opuštěné město. Ohořelý zbytek věže kostela se truchlivě tyčí nad městem, připomínající věkem omšelý náhrobek. Víš, že zde nemá smysl dále otálet. Tvůj domov se změnil v pustinu, kde bys našel leda smrt. Nezbývá, než říci rodnému kraji poslední sbohem a vydat se hledat nový domov.





Migrace je zcela dobrovolná - využít této možnosti nemusíte, 3. listopadu však budou tyto světy definitivně
uzavřeny a herní účty, které zůstanou na světech, budou nenávratně smazány.

Přesun postavy si dobře rozmyslete - dle současných migračních pásem není možné z cílového světa se opětovně přesunout - support nemůže do přesunu zasáhnout.
V budoucnu je možné, že budou migrační pásma upravena.

Současné cílové světy:
  • neprémiové (1 a 9)
  • prémiové (Arizona a Buffalo)

Zásady migrace
  • Nelze přesunout postavu na svět, kde máte již jinou postavu.
  • Na světě, ze kterého se chcete přesunout, nesmíte mít otevřené záležitosti na trhu (nepřevzaté předměty / peníze, ani se nesmíte účastnitt dražeb, které končí po termínu ukončení světa).
  • Postava se nesmí v daném okamžiku účastnit bitvy či duelu (zrušit zadané činnosti ve frontě).
  • Postava musí mít alespoň level 40.

Spolu s postavou se přesune
  • zvolený charakter postavy včetně nastavení a herního profilu
  • aktuální počet zkušeností, dolarů
  • level postavy
  • dluhopisy a nuggety
  • inventář a výbava
  • úspěchy a tituly
  • posílení a nastavení prémium účtu
  • zvolené řemeslo i body
  • splněné úkoly
  • vlastnosti i schopnosti

Spolu s postavou se nepřesune
  • Seznam přátel
  • Wanted
  • Město a pevnosti
  • Otevřené akce (systém zabrání přesunu postavy)
  • Reporty z herních akcí

Možnosti -> Účet -> Přesun postavy
 
tak to je pekny memam kam jit,max.si nechat prenest od nekoho veci a 5let hrani na tomto svete pustit k vode.

ste to mohli napsat uz pred 5ti lety,sem nemusel ani zacinat.
 

DeletedUser

Guest
Vzhledem k tomu, že režim dovolené je až dva měsíce mi nepřijde oznámení 4 týdny dopředu moc vhodné. Ale stále lepší než dříve.
 
No a hodně zarážející (pro mě) je to, že tohle nedali do vyskakovacího okna přímo ve hře (a to ani na dotyčné světy), přitom se tam strká kdejaká blbost, ale když jde defakto doslova o kejhách, tak se mlčí :-)
 
Tady na fóru je to taky dobře schované... psal jsem mail spoluhráči co měl zrovna dovolenou a když to tu hledal - nenašel.
 

DeletedUser9371

Guest
V každém případě je to pozdě, včetně dnešního infa, že se světy zavírají 4.11.2014. Kdo má opravdu dovolenou, nebo prostě jen z časových důvodů nehraje ? Marodí ? Nejde mu internet a podobně ? Má prostě smůlu a líbit se mu to určitě nebude.
Vím jak je to nepříjemné, když jsem vypadl ze hry na měsíc (poprvé od roku 2009), třeba jen kvůli tomu, že jsem "trubka" a od roku 2002 dávám přednost pomoci při záplavách a ještě za své. O mě, beze mě.
:(
 

DeletedUser7836

Guest
Keď sme zavierali 2jku a 8smičku, tak nám nemci nechali oba svety ešte pár týždnov v databíze. Ak by bolo tomu aj teraz, budeme vás o tom informovať. Potom by bolo možné ešte migrovať za pomoci supportu.
Sám musím priznať, že to oznámenie o konci sveta len v sekcii pre ten daný svet mi tiež príde trocha divné. Ale bolo nám povedané, že oznámenie môžeme dať len tu.
Správu sme do hry už poslali. Bol tam menší problém a museli sme to robiť na viac krát. Preto sa to trocha zdržalo.
 
Keď sme zavierali 2jku a 8smičku, tak nám nemci nechali oba svety ešte pár týždnov v databíze. Ak by bolo tomu aj teraz, budeme vás o tom informovať. Potom by bolo možné ešte migrovať za pomoci supportu.

To je alespoň pro někoho dobrá zpráva i vzhledem k možným zdržením s mazáním postavy na cílovém světě. Oznámení ve hře funguje, to je v pořádku :hoj:.
 

DeletedUser9371

Guest
Oznámení mi naběhlo včera. Já hraji roky denně, tak s tím problém nemám. Spíše jde o hráče, kteří už nehrají tak často, zapnou hru a budou na ni koukat jako na "Jiříkovo vidění". V každém případě, jestli je pak nějaká zpětná vazba pro ty hráče, co migraci zaspí přes support ? Jedině dobře a budiž Vám "chvalořečeno", za Vaší práci a starost o ně. Každého hráče je škoda, jak je patrno z jejich úbytku na všech světech, kam hrou vidím. :)
 

DeletedUser7836

Guest
Zatiaľ to píšem len v hypotetickej rovine. Nič nikomu nesľubujem. Ale ak tu tá možnosť bude, ja ju určite využijem.
 

DeletedUser7239

Guest
Mohli by udělat Restart světů?

Tedy kdyby otevřeli jeden ze světů, který ukončili, aby tam hráči mohli hrát odznovu nebylo by to špatné. Ale nelíbí se mi, když ruší světy, když má jít o nekonečnou hru. To potom je opravdu zbytečné něco hrát. :(
 

Mikosansobi

Člen týmu
Zdravím,

žádný svět není nekonečný. Časem se hráči přesunou jinam, nebo začnou hrát na více světech a pak se nemohou všem světům věnovat na 100%. Postupně si vyberou ty, kde se cítí nejlépe a ostatní nechává odeznít. S6 a S7 přes svou nízkou účast zbytečně blokuje volný server na nový svět, nebo třeba svět speciální, jak je tomu u Yukonu.

Dnes jsem si otestovala na svých zkušebních účtech urychlený přesun postav a zrušení účtů. Pokud se najde hráč, který se dozví na poslední chvíli o migraci a bude chtít postavu na končících světech uchovat (byť někde jinde), nechť mi napíše ticket. Postarám se o to.

Pokud budete mít další dotazy, prosím ptejte se. Ráda na ně odpovím.

Hezký večer všem. :)

Miko
 

DeletedUser9371

Guest
Jojo, to chápeme. Ale navýšení počtu hráčů na jiných světech migrací moc účelné není. To, co ubližuje hře jako takové, je věčné otevírání nových světů. Přetahování hráčů. Nové hráče to určitě do hry nevtáhne. :)
 
No určitě bych nepsal :-), nicméně speed světy třeba mohou udržet staré hráče (nebo taky odradit :-) ).
 

DeletedUser9371

Guest
Takže, přátelé hry, "Westmeni a Westmenčata".
Nezbývá než se rozloučiti čestně ze světem 7. Právě jsem migroval. Svět 7 jsem hrál přesně 5 let a jeden den. Šesté Vánoce už na sedmičce nebudu. Škoda, ale hra jede dál. Je mi z toho ale od srdce smutno.
Odešel jsem radši za včas, kdyby se něco semlelo v mé práci a nestihl bych to.
Mrzí mě, že poslední sraz "Krosnovi srazy" nevyšel díky mému pracovnímu vytížení, takže je mou povinností, protože dané slovo se musí plnit udělat náhradní sraz. S hráči, veterány hry a "srazisty" jsme po telefonu domluveni na náhradním termínu. Informaci dám o tomto víkendu do tématu "Srazy hráčů".

Dávám si právě teď na počest Všech hráčů světa 7 panáka a děkuji Všem spoluhráčům, přátelům i nepřátelům ve hře za skvěle strávené roky.
Velký dík patří Všem moderátorům hry, těm hrajícím i padlým za jejich trpělivost s námi, hráči.

Vojta
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Mam smolu chcel som migrovať na inný svet ,ale mam tam účet a chcem ho rušiť ,ale rušenie je 5 dní neviem prečo ak chcem rušiť tak okamžite.
Bol som 3 mesiace v zahraničí a teraz som prišiel domu .
 
Nahoru