• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

the west je blbost

Je the west blbost?

  • Ano

    Hlasy: 8 88,9%
  • Nie

    Hlasy: 1 11,1%

  • Celkový počet hlasujících
    9
Ak nie tak sem napiste dovod preco:

mne napr. sa nepaci ze som teraz tocil 25 nuggetov v kocovnom cirkuse a padlo mi

1679433010035.png

to urcite nema cenu 25 nuggetov
 
Naposledy upraveno:
Ten cirkus je úplně k ničemu je jednou za 2 měsíce nebo tak nějak a padají z něj jen posilovací hovadiny.. :mad: :mad: :annoyed: :annoyed: :annoyed:
 

z3l1

Člen týmu
Jaký odměny tě prosimte lákají, ze točíš za nugety?
Vždyť je to totální kravina to opakovat za 25 nuget.
 
Jaký odměny tě prosimte lákají, ze točíš za nugety?
Vždyť je to totální kravina to opakovat za 25 nuget.
cirkus je tu raz za 2 mesiace a chcem si ho uzit ked som ho vystaval a dal do neho produkty

a tiez chcem vsetkym ukazat ze odmeny niesu adekvatne ich cene za tocenie
 
Naposledy upraveno:

Oximus

Člen týmu
@---- pokud na to chceš nějakou konstruktivní reakci, tak jsme si samozřejmě vědomi, že cirkus už je hodně zastaralá záležitost, která by si zasloužila inovaci. Zpětná odezva od hráčů je samozřejmě důležitá a jsme za ni rádi, ale pokud jsi toto vlákno zakládal pouze jako trolling, zkus zvážit, zda to má smysl. :)
 
[Zpětná odezva od hráčů je samozřejmě důležitá a jsme za ni rádi, ale pokud jsi toto vlákno zakládal pouze jako trolling, zkus zvážit, zda to má smysl. :)
preto sa deje toto?? Ja chcem adekvatne odmeny za 25 nuggetov a nie nejake blbe uspechy ktore v zivote nesplnim. Nikto z hracov si o toto nepisal tak preco sa to pridava v updatoch? Preco pridavaju nepotrebne veci?

1679776991543.png
 
Naposledy upraveno:

EREWAN

Člen týmu
No v mojem případě to byl ten opakovatelný, zvláštní, že to má uplně jiný časový rozpětí, než původní úkol... Každopádně to pořád můžeš hodit do té úkolovky příští rok, nebo teď ještě do toho opakovatelného, na postavách, co mají úkol z dříve splněný.

Jinak byl podle mých informací předmět přidán nedopatřením, a mělo se týkat o podobný produkt, s % na doplnění.
 
Nahoru