Spíž než Honzu, bych zde hledal Toma Sayera, ale svazek je fakt úplně mimo.
Přesně takto jsem reagoval když jsem si toho všiml u vytváření události na wiki Tam jsem tedy ponechal starý název....Taky jsem na to koukal jak tele na nový vrata, že se Ranec Toma Sawyera změnil na Tomův svazek. Koho tahle konina napadla...
Taky jsem na to koukal jak tele na nový vrata, že se Ranec Toma Sawyera změnil na Tomův svazek. Koho tahle konina napadla...
Mám tomu rozumět tak, že si nějaký němec na centrále řekne: "Ein Ranec Toma Sawyera. Ich habe eine neue heiße für es. Morgen es heiß Tomův svazek."?Pravděpodobně došlo k nějaké aktualizaci překladového toolu ze strany centrály, nicméně jsme předmět přejmenovali zpět.
Mám tomu rozumět tak, že si nějaký němec na centrále řekne: "Ein Ranec Toma Sawyera. Ich habe eine neue heiße für es. Morgen es heiß Tomův svazek."?
Omluvte, prosím, moje němčinu. Deset let jsem nic z ní nepoužil na vyšší úrovni, než je česká soda...
Pak si tedy kladu otázku, proč nepřejmenovali i Jedinečnou drahocennou truhlu. A pokud je tohle důvod k přejmenováníZřejmě šlo o zkrácení názvu, aby část názvu nezapadla pod obrázek koně - odměny pod rancem, tak jak je tomu u jedinečné drahocenné truhly. Já bych to raději změnila na ten Tomův ranec.