• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.235 je naplánovaná na úterý 26. listopadu. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, V divoké prérii jsme pro vás ukryli dýně plné překvapení! Najděte všech 100 dýňových kyblíků ještě před tím, než přijde zima a pokryje všechny dýně sněhem! Více informací najdete na herním fóru

Trh pro města co nejsou v alianci

Nestálo by za úvahu vytvořit ještě na trhu něco jako sousedský trh ? Například já mám výborné vztahy s městem které není v alianci ale obchodujeme spolu velmi často.
Fungovalo by to jako městský trh který uvidí jen naše města. Nabízí se samo že bychom mohli být v jednom městě ale já nechci pryč z mé aliance a oni zase ze své

Připomínám v této souvislosti můj návrh POŠTA: Item označený jmenovkou hráče by si mohl koupit jen daný hráč. Poplatky za trh by byly v takovém případě vyšší (navrhuji třeba pětinásobek obvyklé taxy).

Bude se to nějak řešit teda, nebo se nedočkáme? Alespoň obchodování mezi hráči?? Neustále se kradou věci na trhu, díky takovým věcem hra neustále upadá a nic se neřeší..

EREWAN

Člen týmu
Asi nepopulární nazor, ale za mě trh funguje dobře. Aliance tu jsou přesně z toho důvodu spolupráce mezi městy, pro obchodování mimo alianci stačí trocha koordinace, nasadit na věci větší cenovku a klidně si pak nějaké peníze vrátit přes produkty.
Že hra upadá nepopírám, ale silně pochybuju, že toto je jeden z hlavních faktorů proč se tak děje.