• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.243 je naplánovaná na úterý 15. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

TRH

Můj návrh se týká trhu. Možná by stálo za uvážení, kdyby hráči měli k dispozici něco jako ,,nákupní seznam,, a tam mohli napsat o jaký produkt mají zájem a výrobci by mohli dát do prodeje to, o co je zájem a ne se ,,modlit,, jestli prodají to, co tam dali. Usnadnilo a zrychlilo by to plnění úkolů, když potřebný produkt pro splnění úkolu není k dispozici.

Jop, taková záložka "Poptávka" kde by dotyčný vybral žádaný item (z celého seznamu itemů ve hře?) by bodla.. Plus omezit počet poptávek (1) na hráče a dobu vyvěšení (pár dní), aby v tom nebyl bordel.

Jednoduše by se dal do trhu implementovat výkup. Hráč si zadá množství a cenu daného itemu a ostatní mu to potom budou moct prodat. Podobně, jako se třeba dávají produkty do cirkusu.

raketak95

Člen týmu
Nápad to asi špatný není - mám teda obavy, že %, kde by se střetla nabídka s poptávkou by nebylo velké - ale třeba jsem pesimista... :) Předáme.

Super nápad! Skupinové telegramy fungují, ale díky trollům se tam těžko něco hledá, či optává. Uvítal bych tuhle možnost na trhu.