• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Uzavření registrace

Hlavně na těch mrtvých světech utraťte teď během oktoberfestu a následujím dnu mrtvých co nejvíc nuget, ať se mají INNO, na co vymluvit, kdyby hrozilo, že by se ty světy mohly zavírat,-))
Jedině že byste chtěli z Floridy, Hudsonu, Dakoty nebo co tam eště máme za mrtvolky přemigrovat jinam, pak jak píše miko: " Ale sami hráči musí chtít řešit situaci, kterou tady popisuješ. Pokud hráči budou nadále hrát a vrážet nuggety při akcích a tombolách, svět se neuzavře."
Vůbec nic tím nenaznačuju,-)
 
ale přeci nebude migrovat z holim zadkem?
1) miko to řekla jasně
2) žádnou anketu o tom, zda hráči na daném světě chtějí zmigrovat, zavřít svět, nevidím, takže jak jinak to chceš říct pánům z INNA jasněji než skrze nugety, "vypnutí světa, neutrácení nuget" přes event je jediná cesta prostě


Ale máš pravdu, je to naprd:
omezovat svou nejlepší postavu/hraní kvůli tomu, aby INNO pochopilo, že ten a ten svět je mrtvej, že lidi odsud chtěj jinam, kde není "trh o 5 srolováních"
omezovat sběr věcí, pokud ti něco z toho všeho chybí eště v inventu
atd.

Pak ale počítej s tím, že ta "migrace s neholým zadkem" bude třeba v létě 2023, kdy už ti budou věci z october 2020 asi k ničemu,-)(pokud odmyslím ten sběr do inventáře, aby ti nic nechybělo,-)

Na druhou stranu, proč ne, kdo není blbej stejně už účet na s1, Arizoně má, takže prostě jen změní prioritu světa a holt oželí pár let pěstěnou postavu na jiném světě za "salón +15 hráčů",-)(tomuto pak bude jedno, esli migrace proběhne na podzim 2020 nebo na vánoce 2035,-)

PS. Já to chápu, ale INNO to nechápe, tam je ten problém, jinak by společně s georgií uzavírali eště tak 2-3 další světy (a florida by byla už zavřená společně s coloradem a buffalem).
Jen jsem rozvedl to, co napsala miko,-)(pokud jsem to správně pochopil)
K tomuto se dále odmlčuji a omlouvám se za "podvratnou" činnost,-)
howgh,-)
 
je ještě jedno zásadní řešení jít vám s cesty a the west zrušit, To na 95 procent udělam než poslouchat ty žvásty že kvuli nám migrace nebude.
 

DeletedUser11928

Guest
Cest.
Je to nacicu situace. Na mrtvých světech hráči cítí šanci získat eventove zbraně a tak pořádně nasolí. Inno z toho má zisk a nemá tedy důvod cokoliv rušit...
 
Nahoru