• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

VÁNOCE 2012 (soutěž o nuggety)

  • Zakladatel vlákna DeletedUser9371
  • Vytvořeno

Vyberte nejlepší příspěvek v tomto vláknu:

  • SquirelCrappings

    Hlasy: 4 5,9%
  • Uzykm

    Hlasy: 0 0,0%
  • Gringo 2

    Hlasy: 2 2,9%
  • buuuclík

    Hlasy: 3 4,4%
  • derbac

    Hlasy: 4 5,9%
  • kubik

    Hlasy: 13 19,1%
  • a.pce

    Hlasy: 0 0,0%
  • kluge

    Hlasy: 1 1,5%
  • Finchos

    Hlasy: 31 45,6%
  • Krosna33

    Hlasy: 10 14,7%

  • Celkový počet hlasujících
    68
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser17046

Guest
a.pce-textík

Takže jdu také zkusit štěstí. Takže zážitky z Vánoc a jejich časů? No tak dám pár rad, když jdete za čerty, nestrašte moc malé děti, když jsem šel já, to dítě se počůralo a nemohlo usnout :D Pak jeho rodiče mě to dlouho vyčítali, jelikož to jsou bohužel sousedi :D Tak svátky mám rád, ale někdy se nepoštěstí, kupříkladu dneska jsem si už podruhý v životě vypral mobil.. A tenhle jsem měl zrovna rád, pak ho hledám hledám, jdu vyndat prádlo z pračky a měl jsem ho v kapse.. :( :D Prostě každý má nějaký zážitky vždy, třeba jakože když vím, že si můžu nakoupit prémium dopředu na Vánoce, protože si ho o Vánocích koupit nebudu moc, tak si říkám, né, to bude stačit, no a druhej den je všechno fuč a dalších 14 dní se živím zbytky dluhopisů.. Je to těžkej ten West život Vám řeknu. Jinak Vánoce jsou časy, u kterého poznáte, komu na Vás záleží a i naopak. Snad jste si vzpoměli na ostatní. Takže nebudu Vám tímto zkracovat život, mějte se krásně a ať Vám zítra večer krásně chutná a máte bohatého Ježicha. :)

Zdarec a.pce
 

DeletedUser9371

Guest
Pěkný příspěvek a.pce.
Ten Tvůj nick láká to písmeno c zaměnit za písmeno s. lol
Abych navedl i jiné hráče, jak tady soutěžit ? Dám sem třeba náš zítřejší, domácí jídelníček na Štědrý den.

Ráno ? Kafe, kouknu co je nového na Westu a pak ho vypnu. Pro mě to je relax, už čtvrté Vánoce s Vámi, Vámi hráči (ne vypínání Westu).
Děti vstanou a máme "Štolu". Děti tomu říkají "Sádra", ale mají smolíka. U nás je to tradice ještě z dob, kdy se pašovala za totality z NDR (Německo, východní). Čaj, kafe a děti si mažou domácí, pečenou Vánočkou. My, dospěláci s marmeládou a máslem. Děti ? Nutelou, u toho se kroutím jako čamrda (dětská hra).

K obědu máme bramborový salát, opečenou vinnou klobásu. Dělám si je sám už léta, nechutnají mi s krámu a pokaždé je jejich chuť jiná.
Pak malá sváča v podobě cukroví, aby jsme viděli zlaté "prasátko".

No a večeře ? Klasika. Rybí polévka s jikrami a mlíčím s vysmaženou houskou na kostičky. Úmyslně nepíšu "Krusta", pletu si to s "Kruponem" (kůže z vepře, co se musela za komunistů povinně odevzdávat, když se dělala zabíjačka.)
A druhý chod ? Národní, česká klasika. Smažený, obalovaný kapr v domácí strouhance, bramborový salát. Žádný fritovací hrnec, pěkně na plechu v troubě. A pak se dorazit vepřovým řízkem na chuť. Ne kuřecím, to má peří a odlétlo by Vám štěstí (moc to ale nefunguje). Další kafe, dětem horkou čokoládu, ovocný pohár se zmrzlinou. A pak jedu pro Tatru, aby bylo kam dávat dárky. A na závěr krásného večera s rodinou ? Chlebíčky.
Ráno ? Druhý den ? Studeného kapra a okoralé, tvrdé chlebíčky, stejně tak jako na Silvestra. Neznám lepší lahůdku.


Takže, přátelé ? Krásné svátky Vánoční, hodně zdraví, rodinné pohody a dárků. Kdo věří na Ježíška, že je nosí. Já ještě ano. :D

Zítra se koukněte pod stromeček, třeba tam bude vzkaz od Ježíška, že máte večer zapnout toto téma a možná bude pod "Wesťáckým", Vánočním stromečkem přidáno v nuggetech vítězi této soutěže.

Uvedl bych na pravou míru Krosnův KRUTON......těm opečeným houstičkám se říká KRUTONY........ :-) BICHIREK.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17046

Guest
Slušně hezky řečeno. Budeme mít jídelníček trochu podobný, akorát bez dětí, no. Ale tak časem budou, děkuju já sám za sebe za toto blahopřání a samozřejmě to stejné přeji i všem ostatním, pak se klidně pochlubte co jste pod stromečkem měli. :)
a.pse(:D)
 

DeletedUser9371

Guest
Kdo už vyrobil nějaké dílko do soutěže s pevnostmi a má čas ? Zapojte se i tady. :D
 
Ahoj,nedá mi to se neozvat v souvislosti s mobilem-čert aby ho vzal. Jelikož babička šla 24 na noční(odchod z domu v 17.00.),tak jsme se rozhodli ,,navečeřet už ve 14 hod,aby ji trochu slehlo.Vnučky jsme měli domluvený až na 26,tak pěkně v klídečku. Babička si ráno ozdobila stromeček,protože já bych to tak pěkně nesvedl (ze 2/3 společnejch vánoc jsem ho zdobil já),dostal jsem důvěru k obalení kapříka(divím se ,že to prošlo) a po dobře udělaným díle jsem zalezl k PC. Babička šoupla velrybu do trouby a kochala se svojí načinčanou jolkou.Kdesi dál se vnučka rozhodla,že babičce musí zavolat a taky tak učinila.Potom už jsem slyšel volat jenom babičku,,bože já vykecávám a zapomněla jsem na troubu,,!!!.
Ale nedopadlo to uplně katastrofálně,rybička byla z jedný strany totál BLACK,ale pokud se tahle strana odpreparovala,zbytku nic nebylo,normálně se to nechalo sníst.Samozř.,že to byla ta super strana s kůží.Ale dva frťánky super hruškovice mě udobřili. Můžu jen dodat,že tohle byl první zádrhel,co se nám na vánoce stal za víc jak 30 let. V rámci jídla myšleno.
Jinak pod stromečkem(až včera) jedna užitečnější věc než druhá.
V pořadí důležitosti bych to uvedl:
2x cigarety,láhev brandy,láhev Metaxy,holandský doutníčky,origo doutník z Dominik.republiky,orig.doutník z Nicaraguy,5 knížek podle mýho gusta,fleška 16GB,smrad pod pazuchy a zbytečnosti na holení.
 

DeletedUser9371

Guest
Máme podobného Ježíška Kluge, až na ty doutníky. :D

Tak se čiňte "Westmeni", za rok bude vyhodnocení vítěze. lol
Piště, prostě solte texty o 106.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser15256

Guest
Moje vánoce letos dost dobrý, slavíme to mimo Prahu. Hned po příjezdu zdravotní slivovička a poté na vyrovnání nohou hned druhá. Dobrý začátek. Potom nutné práce, jako je naštípání dřeva na topení, protože když sme na svátky u nás na statku, tak se prostě topí všude :D a to že toho dřeva neni potřeba zrovna málo.

Pomaloučku člověk dostává hlad, což vždy řeší chlebíčky. Prase, neprase s šunkou a i chlebíčky s kaviárem. Prase sem stejně viděl jen jednou a to byla halucinace z hladu :D

Letos sme to pojali trochu jinak, měli jsme u nás i hosta, vlastně už je to skoro člen rodiny. Takže nebyl volný ani jeden talíř :). Držíme se tradic, takže polívka (bohužel letos bez jíker), obalovanej kapřík a pro jistotu i obalovaná krůta a vepř. K tomu kopa bramborového salátu.

Potom přišla na řadu už rozdávačka dárků u který sme se letos smály až, až. Dárků bylo hodně, hlavně věci k tvoření. Malířská sada, plátna a další. Takže super. Mno pak přišel večer a nápad na to postavit teda tu pevnost, když je čas. Takže někdy v 1:00 v noci jsem se do toho pustil, do 3:30 jsem zapichoval špejle, byl to začátek boje mne a pevnosti. No a výsledek je už v sekci soutěže o pevnost.

Nejsem rozený pisálek, ale i do sekce Vánočního příběhu jsem něco dal.

A když už jsou ty soutěže, dal jsem to i sem :D
 

DeletedUser9371

Guest
Děkuji Všem hráčům za jejich příspěvky a za to, že se zapojili do této soukromé soutěže.

Požádal jsem moderátora o uzamčení tohoto tématu a aby spustil hlasování. Já na to nemám oprávnění.
Rád předám vítězi odměnu 300 nuggetů i když jsem osobně zklamaný a otrávený, že mě moderátoři nepomohli více s propagací. Kdo hraje poctivě denně jako já, ví co sežere času a energie něco rozeslat s omezenými možnostmi a ještě jen na světech kde hrajete telegramy či po fórech.


Takže ještě jednou díky za Vaší aktivitu ve hře a zapojte se do hlasování. :)
 

DeletedUser16495

Guest
Nemohu to najít nebo jen blbě čtu, kdy soutěž končí ?..

Jinak proč je mé jméno napsáno Kurzívou ?..
 

DeletedUser12110

Guest
Kurzivou se zobrazuje jmeno hrace, pro ktereho jsi hlasoval - Evidentne jsi tedy hlasoval sam pro sebe.
 

DeletedUser16495

Guest
Jáj, díky.. chybička :D


edit: Je snad zákázáno dát si hlas ? *14*
 

DeletedUser9371

Guest
Není, klidně si ho dej. Ale úmyslně by to bylo nefér. Jestli si se ukliknul ? Tak je to v pohodě, ne ? :)
 

DeletedUser15256

Guest
Kdy by mělo být vyhodnocení ankety, ty termíny tu nějak chybí :D
 

DeletedUser9371

Guest
Máš v prvním příspěvku termín zahájení, ukončení a spuštění hlasování. Anketu tu už tady máš.
Běží ještě dvě soutěže o Vánocích. Počkám, až hráči dohlasují na všech třech soutěžích. Pak to moderátoři uzavřou, vyhodnotí. A já šáhnu do peněženky pro výhru a rád ji předám.
:D
 

DeletedUser9371

Guest
Hlasování ukončím v pátek, to jest 11.1.2013. Vyhlásím vítěze, požádám moderátora o uzamčení téma a předám rád veřejně nuggety vítězi.

Takže hlasujte, Westmeni. Můžete zamíchat ještě pořadím v anketě.
:)
 

DeletedUser7239

Guest
Vidím, že jsme společně s klugem a a.pcem na prvních třech místech. :hoj: Ale od konce. lol Jo ještě je tam s námi :siesta: Uzykm.
 

DeletedUser9371

Guest
Dobře Vám tak ! Vyhrajete. :D
Tak musíte lanařit telegramy ve městech a aliancích, aby Vás hráči podpořili hlasem.
 

DeletedUser16557

Guest
Lachtani,nemám tolik nuggetů na podplácení! :D
(Tím nemyslím že by ste podpláceli vy)
 

DeletedUser9371

Guest
SOUTĚŽ UKONČENA

Děkuji Všem hráčům za jejich soutěžní příspěvky i hráčům, kteří hlasovali.

Vítězem se stává s 31 hlasy hráč : Finchos

Převedl jsem si na svůj účet ve hře 300 nuggetů a prosím hráče Finchos, aby mi napsal do zprávy, na který svět mu mají být nuugety z mého účtu ve hře převedeny.
Převod zajistím po domluvě s moderátorem Klubunem a Darling.


Jestli máte nápad na jinou soutěž, podobného ražení jako tato ? Rád ji znovu zafinancuji ze svého. Nápady mi pište do osobní, soukromé zprávy, ne na fórum. Pak to není překvapení. :D

Prosím moderátory o uzamčení tématu.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru