• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Výherné zbrane

DeletedUser18523

Guest
Zdravím, chcel by som sa opýtať či je možné aby mali dvaja hráči na jednom svete rovnaký set zbraní za výhru v hernej akcii (napr deň nezávislosti)? Na ten svet sa nemigrovalo :)
 

DeletedUser9350

Guest
Proč nenapíšeš svět a nicky? :D To se něčeho bojíš? Proto ten anonynmní nick?
 

DeletedUser

Guest
Ano, pokud hráč migroval. Je možné, že jde o hráče, který nemohl migrovat na migrační světy, protože tam již měl postavu.
 

DeletedUser18523

Guest
Bez migrácie, bez darovania na vianoce :) je ešte nejaký spôsob ako by sa to mohlo stať? :D
 

DeletedUser

Guest
No, v prvé řadě by si měl být konkrétnější, min. konkretizovat své záměry (chceš vědět, jestli může jedny zbraně na jednom světě vyhrát víc než jeden?/ chceš pořádat hon na čarodějnice, jež si zbraně vykouzlila? / jen nevíš roupy coby? ... ) , daný set zbraní (jestli se dal vyhrát až po Vánocích, tak jasné že nešel převést v rámci té akce), daný svět (tak sakra, jestli je to např. Florida, tak migrace asi kua jasné že ne), možná i hráče (jestli tam na tom světě hrají oba od začátku atd. ...) atd.

Kdybych si měl tipnout, tak pokud né migrace, převedení v rámci Vánoční akce, tak - hlavně jestli to bylo ještě před Vánoci - možná support převedl zbraně jen tak. Jestli hráč, co je vyhrál, je chtěl třeba před zrušením svého účtu předat, tak vzhledem k tomu, že to není item z trhu, proč ho nepřevést ..
 

DeletedUser9350

Guest
pokud nenapíše příslušné info tak je to jen další troll...
 
Je tu ještě možnost získat odměnu za přátele - tuším že 9. v řadě je 10 itemů dle vlastní volby, mohly by to být i tyto zbraně (ale nejsem si jistý jestli jsou povolené)
 

Mikosansobi

Člen týmu
V nejhorším případě může jít i chybu v systému, to se bohužel také stává, ale v tom případě hráč může být postihnutý za neoznámení, že se mu v inventáři objevila z ničeho nic sada, zbraň nebo jiné itemy. Pokud si hráč není jistý, může napsat ticket adresovaný přímo mě a já to prověřím. Poslední dobou jsem měla pár zpráv ve hře nebo v ticketu, že hráčům něco přišlo a zda nejde o omyl.
 
Nahoru