• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.230 je naplánovaná na úterý 10. září. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře... Událost Oktoberfest začíná 11. září, 12:00 a trvá do 8. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Výprodej

Len pre porovnanie:

Odpad sada 4 roky stara, ktorá bude tento rok padat zadarmo z eventových blbosti, takze sa este da povylepsovat ( a to porovnavam vyslovene s odpadom co je na duely :D :D)

1722588142110.png

1722588098565.png

Nova sada ktora sa da jedine kupit za nuggety = realne prachy cca 500 czk / 20 eur

1722588207098.png

1722588117002.png

Ta sniperova sada taky vychází stále lépe murrieta, jen nemá útok a zkušenosti, ale ta ke zadarmo už 3 roky a mám ji lvl4 :D to bych musel dát Langa na lv3 a stále by bylo poškození a schopky horší :D

Len pre porovnanie:

Odpad sada 4 roky stara, ktorá bude tento rok padat zadarmo z eventových blbosti, takze sa este da povylepsovat ( a to porovnavam vyslovene s odpadom co je na duely :D :D)

Zobrazit přílohu uživatele 5277

Zobrazit přílohu uživatele 5275

Nova sada ktora sa da jedine kupit za nuggety = realne prachy cca 500 czk / 20 eur

Zobrazit přílohu uživatele 5279

Zobrazit přílohu uživatele 5276
jj kfc, ale zabudol si povedat ze dava ovela vacsiu dmg a to hlavne vystupko ktore treba na odolavacov co maju waupeeho. Ciarka nechaj duely nam skusenejsim a ty nadalej sa venuj podvadzaniu kedze mas depky ze si bol slaby hrac :D . A inak tie nove americke zbrane su pomerne lacne, idem ich hned dat aspon na 3 a nemusim ani chodit na ine turecke vpn a kupovat lacne nugety ako kfc :D

Chudak ciarka, zatial co hodinu vyrabal memecka (potom ako sa tu zrutil ze pre neho su moc drahe nove zbrane), ktore ho nakoniec strapnia, tak ja som cely den dueloval s novymi zbranami :D

-----.png

Finding Neverland.png

Two Buttons.png

Batman slapping Robin .png