• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Valentýn

DeletedUser10935

Guest
Tak jsem dnes (pátek 28. února) kolem 4. hodiny ranní splnila Valentinovský maraton ve sbírání srdíček a obdržela truhličku. To, co jsem našla uvnitř, nestálo za námahu a vynaložené dluhopisy. Valentinovský set je zajímavý pro sběratele kuriozit nebo pro hráče na nižších úrovních. Mrzí mě, že při honbě za splněním úkolu, jsem utratila 1600 dluhopisů (750 za nákup pytle se srdíčky, a dále za nákup mátového čaje, protože jsem úkol chtěla splnit v termínu a pracovala nepřetržitě bez odpočinku).

K co nejrychlejšímu splnění úkolu mě motivovala diskuse z tohoto fóra, kde se probíraly možnosti včasného splnění úkolu a padly informace, že za srdíčka nad limit 180 000 bude možné přímo nakupovat věci jako za dluhopisy, že to bude na chvíli vedle nugetů, dluhopisů další měna do konce trvání akce. Právě vidina získání truhličky za 2000 dluhopisů (srdíček) navíc vedle splnění úkolu mě hnala vpřed. Po splnění úkolu jsem pochopila, že ne všechno, co jsem tehdy četla, bylo pravda nebo jsem správně pochopila. Chtěla jsem opětovně vyhledat informace, které tehdy (před 14 dny) byly uvedeny k tématu na fóru, ale nedohledala jsem je a asi byly odtud rychle odstraněny. Zato jsem našla informaci, že srdíčka se budou měnit za dluhopisy v poměru 1 : 100.
Tahle informace mě dostala, jsem unavená, zklamaná a cítím se být i zneužitá, když si uvědomím, jak šikovně producent hry využívá aktivity nás aktivních hráčů ke svým zájmům, přilákat ke hře pozornost těch méně aktivních a samozřejmě je, když už k tomu dojde, i inkasovat (na mysli mám celou tu šehrezádu se srdíčky a tombolu- Valentinovský kolotoč).

Napadá mě, že to mělo být opačně, že ve Valentinovské truhle měl být set, co je v tombole. Jó to by bylo jiné kafe, jenže to by zase NĚKDO nevydělával. Na druhou stranu, ať se potom nediví, že je u jeho hry čím dále tím méně hráčů. Co říci na závěr? Jsem hloupá, že tohle po grafické stránce odporné fórum nefiltruji každý den, abych měla aktuální informace a neutrácela jsem zbytečně své dluhopisy. Následujícího (velikonočního) klání se budu účastnit už jen jako divák.
 
Já to mám zas opačně - na začátku blbě pochopil a než jsem se rozhoupal, tak bylo pozdě (asi jsem moc vrtěl hlavou nad tou odměnou) a tak asi dojedu +- vklidu jen na tu prémiovku. Nicméně dnes jsem haluzně dokompletoval romantika a byl příjemně překvapen bonusy, které např. na tw-db nejsou (nejsou i u tohodle setu ?) a hra s nima neumí moc počítat (ale např. na výstavbu jsou super) a nádavkem mám kopec dluháčů v obálkách, takže konečně akce, kde mám na konci výrazně víc dluháčů než na začátku :-)
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
já vrazil 600 vlastních dluháčů do kolotoče a furt mi nechcou dát poslední díl. Závidím
 

DeletedUser

Guest
Nicméně dnes jsem haluzně dokompletoval romantika a byl příjemně překvapen bonusy, které např. na tw-db nejsou (nejsou i u tohodle setu ?) a hra s nima neumí moc počítat (ale např. na výstavbu jsou super) a nádavkem mám kopec dluháčů v obálkách, takže konečně akce, kde mám na konci výrazně víc dluháčů než na začátku :-)

A co jsou ty bonusy za celou sadu? Já mám totiž stále jen tři kusy, přestože jsem točil už asi třicetkrát nebo čtyřicetrkrát. Tak jestli se vyplatí pozotvírat všechny obálky a utratit všechny dluhopisy a zkusit to dohnat...
 
eee, mam pred bitvou a nemuzu se moc prevlekat, ale neco jako

0.1-0.4 pro plavani, manulka, stavba a zachazenise zvitaty (0.4 je pro pet itemu)
a pro celek 0.01 do vsech atributu + 10 per. vydelku
 

DeletedUser13017

Guest
Tak nevím. Mně osobně se letošní "srdíčkovaná" naopak docela líbila. Samozřejmě - jako na každé podobné akci je možné najít i tady mouchy, ne každému se musí zamlouvat. Ale celkově si myslím, že tentokrát přinesla víc možností všem hráčům. Hned na začátku jsem měl (jako každý) dvě možnosti - zúčastnit se jí a nebo taky ne.
Počáteční investice - 750 UPD za pytlík v shopu, 14ti denní prémium na automatizaci. Toť vše. Jelikož odměny v podobě srdíček nerozlišovaly náročnost prací, ponejvíc jsem se zdržoval v lese na bobulích, ve studni a ve volném čase jsem pomáhal pokládat koleje. Chemici se sice trošku zapotili, ale výroba čaje dostatečně pokryla nároky na spotřebu energie. Při tombole jsem používal zásadně dluhopisy tamtéž vytočené a teď už se jen pokouším nahnat ty na počátku akce investované.
Sečteno a podtrženo - několik truhel, dvě sady, kůň a další odměny, mě vyšly celkem na 50 nugetů a zřejmě pár dluhopisů, které nedoženu.
Mně se to nezdá tak špatné ve srovnání s jinými "povedenými" akcemi. Zvlášť když si uvědomím, že každý hráč (asi na všech světech) dostane ještě jako bonus tu Jedinečnou truhlu jako odměnu pro server.
 

DeletedUser9371

Guest
Já to beru jako zpestření hry i jako další, klasické tahání peněz z našich peněženek, mimo duch této hry o divokém západu. Siuxové a Komančové se tlemí a Karel May se obrací nervózně v hrobě. To proto, že konec Valentýna tak, abych otevřel poslední truhlu nemůžu bez "nuget" stihnout. I když to padá hezky, jako třeba obálky s dluhopisy a podobně, běžnou hrou.
Třeba se polepší, za chvíli bude osmého března a to je MDŽ (mezinárodní den žen), třeba budou zase nějaké "festivaly na německá piva, tomboly, losy, cirkusy a podobně. Padnou nám sukně, šátky, veverky a další vylomeniny k ničemu. To, co by stálo za to a o co mají hráči zájem bez peněz stejně nepadne. Jedině v "pokru", ale to provozovatel hry kdysi zavrhl, jako karetní a hazardní hru. Losování na kolech štěstí za peníze hazard při nákupu není. To je hra.
:)
 
Bonus romantikovy sady s 6 itemy:

0,1 Síla (pro úroveň)

0,1 Pohyblivost (pro úroveň)

0,1 Zručnost (pro úroveň)

0,1 Charisma (pro úroveň)

0,4 Zacházení se zvířaty (pro úroveň)

0,4 Manuální zručnost (pro úroveň)

0,4 Stavět (pro úroveň)

0,4 Plavání (pro úroveň)

10% Zkušenosti (z bitev o pevnosti, duelů a prací)

Když máte jen 5 věcí, odpadnou zkušenosti, se čtyřmi částmi zmizí bonus na atributy a bonus na schopnosti je jen 0,3.
 
souhlasím s Hillem, tahle akce se povedla. navíc romantikova sada je parádní zejména na stavbu (kromě bot) kdy se dostávám do neuvěřitelných čísel :)

nevím jestli se Karel May obrací v hrobě, ale řekl bych že o téhle hře nemá ani páru ;)
 

DeletedUser9371

Guest
No a máme to za sebou. Asi nebudu sám, kdo neotevřel tu poslední Valentýnskou bednu. Nedal jsem to a rvát do toho peníze se mi už po těch letech hry nechtělo. Stačí, že jsem splnil úkoly a tím i úspěch, který se v této akci dal udělat lehce
V každém případě, pěkná klikačka i zpestření hry, když nebudu řešit "Divoký západ".
:)
 

DeletedUser

Guest
Nejkrasnejsi vec na celem tom TW Valentynovi je dnesek.
Dneska prestaly padat srdicka a dost lidi si stezovat na lagy.
Dneska se hra vraci k normalu, vyhlasuji se pevnosti, dueluje se.
Dneska se lidi zase zacinaji bavit o vic, nez jen jestli stihnou nafarmit na tuto, ci tamtu truhlu nebo kone.
Dneska si konecne muzu promazat friendlist a nemam 7-8 stranek zprav denne :)
 
no jelikož v průběhu téhle akce nebyl problém nasbírat více přátel, než kolik běžně chodí lidí na bitvu, tak bych byl se soudy, co lidi chtěj a nechtěj opatrný. Nicméně jsem taky rád, že už to skončilo, teď ještě promazat 'přátele' a zas se budu věnovat tomu, co mě na Westu nejvíce baví - uspávání se o NPCéčka při pokusech o jejich kóma ...
 

DeletedUser1318

Guest
Valentýn skončil, přesto mám pytlík se srdíčky, která pořád mohu rozbalovat.
Kam mizí, kde se připočítávají, k čemu mi teď jsou :)...
 

DeletedUser2814

Guest
Dobrá otázka, také by mě zajímalo, co s ním budu teď dělat. Prodat nejde, udat také ne, odměna to nebyla pro někoho zrovna nejlehčí... Co s tím?
Mimochodem... Valentýn sice skončil, ale jeho dohra bude ještě stále znát, až se vám budou množit oznámení o ukončení přátelství :D
 
když si na ten pytlík se srdíčky najedete myší tak vám to napíše že bude zničen za 3 dny .. u druhého je to za 4 dny ;)
 

DeletedUser1318

Guest
no přece, aby jste je mohli dostat (teda si koupit) příští rok znova, ne ? :-)
No, já bádám nad tím, kde jsou ta srdce, která ještě teď vybaluju :) (z těch pytlíků).
Ty myslíš, že si je zase budu moci příští rok zpětně odkoupit? To snad ne...
 
Nahoru