Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Upřímně celá kategorie Very rare je vtip - obecně se mi nezdá ani 1/3 šance kalhot a oblečení oproti opaskům a botám, truhly se staršími věcmi a další pikanterie eventu... Můžeme na to upozornit, ale sám asi vidíš, že event jde za poslední roky z hlediska mechaniky tomboly spíš protizákaznicky a worth je tu jediná strategie - točit jen za 0 i s úplatky.Zobrazit přílohu uživatele 6362
Truhla za 500 upd v nejvyšší kategorii je vtip..
Namísto ní by bylo fajn zařadit nápoj na eXPy - např. 10 % a do nižších kategorií 5, 2 a 1 %
Jako nechci ten feedback zase shazovat, mám pocit, že něco občas projde - bylo tomu tak i dokud se ptali na názor členů týmu...Jakou roli hraje feedback sleduju a vím z bety bohužel... ale tak sakra pokud na stejnou věc poukážeme z každé jazykové mutace, tak doufám v to, že si toho aspoň někdo všimne(naivka)
ale bohužel ne v nějakých zásadních věcech. Každopádně poukázat můžeme a třeba za rok.Zapotřebí:
Odměna: ....
- - Použij Košík s malovanými vejci 1/1 (blokováno)
- - Modlení: 1/1
já bych měl taky drobnost
![]()
úkol
Požehnání vajec (Opakovatelné sváteční úkoly)
viz
znáte důvod nebo mám psát na supp ?? :/

Evidentně ne, nevím, jestli by to byl tak zásadní vývojářský problém - každopádně je to megaotravná věc pro všechny, kdo míří za eventovkami nebo nemají streak za 120...Tak o rok později můžu zase napsat, že ukliknutí u velikonoční střelnice opět není vyřešeno.Myslím si, že už nemá cenu tuto "chybu" předávat dál.

Já tam momentálně taky nic nemám - ale aby to nebylo navázané jen na 1. dubna...
Zajímavý... Každopádně v požadavcích na úkol není nic zvláštního:Přišel jsem na to, blokace znamená, že děláte práci na kterou dosáhnete s tím produktem, dovolí vám dát koš, ale už nedosáhnete na danou zadanou práci....
No nic![]()
![]()