• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Velikonoční událost

Kozmicz

Člen týmu
550px-Logowielkanoc2017.jpg

Vážení hráči,

v této sekci můžete diskutovat na téma Velikonoční události. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, kterou si velice rádi přečteme a předáme vývojářům hry!

Váš The West tým

Dříve bylo 5% exp v 2. Kategorii, sice odbourali nepotřebné věci, ale že zrušili zkušenosti je hloupost a čím dál větší podpora kostela.... Dle mě už není nikdo nad lvl180 co nestaví jen kostel.

Navíc tahle truhla za 800 nugg když stojí 500 dluhopisů je fakt za trest, ještě že tuto kategorii točit nebudu :D

Zobrazit přílohu uživatele 6362

Truhla za 500 upd v nejvyšší kategorii je vtip..
Namísto ní by bylo fajn zařadit nápoj na eXPy - např. 10 % a do nižších kategorií 5, 2 a 1 %
Upřímně celá kategorie Very rare je vtip - obecně se mi nezdá ani 1/3 šance kalhot a oblečení oproti opaskům a botám, truhly se staršími věcmi a další pikanterie eventu... Můžeme na to upozornit, ale sám asi vidíš, že event jde za poslední roky z hlediska mechaniky tomboly spíš protizákaznicky a worth je tu jediná strategie - točit jen za 0 i s úplatky.

Za mě se buď musí změnit mechanika Vánoc (a to snad ani nechci), nebo silně přecenit mechaniky eventů, protože takto to nedává vlastně celé ekonomicky smysl...

Jakou roli hraje feedback sleduju a vím z bety bohužel... ale tak sakra pokud na stejnou věc poukážeme z každé jazykové mutace, tak doufám v to, že si toho aspoň někdo všimne :D (naivka)
Jako nechci ten feedback zase shazovat, mám pocit, že něco občas projde - bylo tomu tak i dokud se ptali na názor členů týmu... :roll: ale bohužel ne v nějakých zásadních věcech. Každopádně poukázat můžeme a třeba za rok.

S tou truhlou s překvapením jsem skočil na špek a nic to ve skutečnosti nedělá, nebo je někde bug v úspěchách sbírek obrázků?

Tak o rok později můžu zase napsat, že ukliknutí u velikonoční střelnice opět není vyřešeno. :up: Myslím si, že už nemá cenu tuto "chybu" předávat dál.

Tak o rok později můžu zase napsat, že ukliknutí u velikonoční střelnice opět není vyřešeno. :up: Myslím si, že už nemá cenu tuto "chybu" předávat dál.
Evidentně ne, nevím, jestli by to byl tak zásadní vývojářský problém - každopádně je to megaotravná věc pro všechny, kdo míří za eventovkami nebo nemají streak za 120... :(

Já tam momentálně taky nic nemám - ale aby to nebylo navázané jen na 1. dubna...

Přišel jsem na to, blokace znamená, že děláte práci na kterou dosáhnete s tím produktem, dovolí vám dát koš, ale už nedosáhnete na danou zadanou práci....

No nic :D :D
Zajímavý... Každopádně v požadavcích na úkol není nic zvláštního:
Dosažená úroveň 10
Máš 28 dnů po ukončení úkolové řady [ID: 2761] Koš plný vajec (Opakovatelné sváteční úkoly).

Dle požadavku úkolu [ID: 2763] Požehnání vajec (Opakovatelné sváteční úkoly) musíš ještě počkat 181 dnů.

Dle požadavku úkolu [ID: 2762] Požehnání vajec (Velikonoční koš) musíš ještě počkat 181 dnů.

Tento úkol můžeš přijmout a splnit pouze od 01.04.2026 12:00 hodin do 22.04.2026 12:00 hodin.

Zpět