• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Soutěž Velikonoce 2021 - Skryté úkoly

Symphie

Člen týmu
Vážení hráči,
zde prosím vkládejte vaše soutěžní příspěvky k soutěži "Skryté úkoly". Vlákno neslouží k diskuzi.

Novinka: Skryté úkoly
Aby byla velikonoční událost ještě více vzrušující, vytvořili jsme si pro vás novou skrytou úkolovou řadu! Co byste měli vědět:
  • Tato soutěž se bude konat od 31. března 2021, 12:00 do 23. dubna 2021, 12:00.
  • Úkoly se pro vás objeví u některých zadavatelů úkolů, pouze pokud splníte skryté požadavky.
  • V každém světě obdrží první hráč, který splní úkolovou řadu a získá úspěch "Velikonoční farmář", vyhraje 300 nuggetů. V každém světě vyhraje jeden hráč, kromě speed serveru, na který se tato soutěž nevztahuje.
  • Chcete-li získat vaši odměnu, zveřejněte screenshot s úspěchem v diskuzním vlákně (nebo kopii zprávy chatu s uvedením, kdo byl první) a svět, kde jste tohoto ocenění dosáhli. Po ověření bude odměna přidělena registrovanému účtu. Tento postup může trvat až 7 dní.
  • Hráč může získat odměnu pouze na jednom světě. Pokud vyhrajete na více světech, zbývající odměny nebudou přičteny.
  • Členové týmu se této soutěže nemohou účastnit.
  • Dokud nebudou vybráni vítězové na všech světech, je zakázáno zveřejňovat informace o úkolech. Pokud hráč zveřejní informace o úkolech, bude ze soutěže diskvalifikován a tedy i bez nároku získat odměnu. Pokud odměnu hráč obdržel, vyhrazujeme si právo ji odebrat.

[12:21] Henry:Kinght se dostalo pocty [Velikonoční farmář] jako prvnímu.

Na S9, bohužel ale nemám screen z chatu, protože jsem dostal "osud" a po F5 to zmizelo z chatu. Ovšem myslím si, že to nebude těžké si to ověřit :)

[report=6105858407c97ae937]Získaný úspěch 'Velikonoční farmář'.[/report]

Ještě S1, ale přesně nevím, jestli se odměny sčítají, opravte mě, prosím, jestli to chápu jinak :D

[report=94195075bfbfc45331]Získaný úspěch 'Velikonoční farmář'.[/report]

Přílohy

• tajny_ukol_the-west.PNG
    tajny_ukol_the-west.PNG
    23,7 KB · Zobrazení: 22
Naposledy upraveno:
[12:25] Henry: polkoi se dostalo pocty [Velikonoční farmář] jako prvnímu.
1617186668065.png
Klondike

[12:21] Henry:Kinght se dostalo pocty [Velikonoční farmář] jako prvnímu.

Na S9, bohužel ale nemám screen z chatu, protože jsem dostal "osud" a po F5 to zmizelo z chatu. Ovšem myslím si, že to nebude těžké si to ověřit :)

[report=6105858407c97ae937]Získaný úspěch 'Velikonoční farmář'.[/report]

Ještě S1, ale přesně nevím, jestli se odměny sčítají, opravte mě, prosím, jestli to chápu jinak :D

[report=94195075bfbfc45331]Získaný úspěch 'Velikonoční farmář'.[/report]
  • Hráč může získat odměnu pouze na jednom světě. Pokud vyhrajete na více světech, zbývající odměny nebudou přičteny.

Pokud by chtěl Kinght odměnu na světě 1 a nebyl by někdo jiný přede mnou zde je report o splnění
[report=610714965f61441608]Získaný úspěch 'Velikonoční farmář'.[/report]

za svět 9 ;)

s1 - vybráno - Knight (pouze jedna odměna ve výši 300 nuget)
s9 - vybráno - Knight (bez odměny)
Arizona - vybráno - Nargaroth
Colorado
Dakota - vybráno - HIV-
Eldorado -
Florida - vybráno - m1ronn
Georgie
Hudson - vybráno - kraak
Indiana - vybráno - Isuzu
Jericho - vybráno - EREWAN
Klondike - vybráno - polkoi

Takže ano ještě se čeká.

Naposledy upraveno moderátorem:
Já mám splněno na Eldorádu, ale nevyskočila mi hláška, že jsem první. Tak kdyby se náhodou řešilo další pořadí, tak se hlásím. :)
Našla jsem, že jsem byla druhá při splnění úkolu.

Naposledy upraveno:
Zdravim,
zeptám se zda bychom toto již mohli uzavřít a rozdat odměny. Lidi už měli šanci to splnit i zjistit jak na to.

Chcete-li získat vaši odměnu, zveřejněte screenshot s úspěchem v diskuzním vlákně (nebo kopii zprávy chatu s uvedením, kdo byl první) a svět, kde jste tohoto ocenění dosáhli. Po ověření bude odměna přidělena registrovanému účtu. Tento postup může trvat až 7 dní.
Sedm dní již více než 2x uplynulo.

Zpět