• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Video

Mikosansobi

Člen týmu
The West Video soutěž

The-west_video_contest.jpg

Nazdárek kovbojové a kovbojky,

S radostí vám oznamujeme narozeninovou oslavu The West!

Je to už 8 let, co jsme otevřeli brány Divokého západu!
Od té doby jste vyřešili spoustu úkolových řad, jeli mnoho mil na svém věrném koni, oslovi, nebo dokonce na dravci a pomohli vybudovat úžasný cirkus. Dokončili jste mnoho prací, získali spoustu nových předmětů, duelovali nespočet nepřátel a dokonce zdolali vzrušující dobrodružství a se svými spojenci dobyli pevnosti!
Možná jste se také museli zotavit z vážných zranění nebo dokonce našli čas od času hada ve svých botách - ale to není nic, co by zastavilo tak oddané hráče jako jste vy!

Zakřičte velké hurá a označte si v kalendáři 30. duben a s ním i skvělou soutěž.

Snili jste někdy o tom stát se režisérem a natočit nějaký westernový film? No, teď nastala vaše šance!

Vytvořte 30-90 sekundové video na téma The west. Může to být reálný příběh, nebo animovaný příběh s hrdinou, který dobývá divoký západ. Nebo chcete vytvořit němý film, film se zvukem, černo-bílý film nebo barevný film? Natočte své přátele, rodinu a domácí zvířata - všechno je možné, pokud dodržíte Všeobecné podmínky a téma The West.

Ceny jsou následující:
  • 1. místo: unikátní speciální item + 1500 Nuggets + a exkluzivní titul: "Filmový režisér"
  • 2. místo: unikátní speciální item + 1200 Nuggets + a exkluzivní titul: "Filmový režisér"
  • 3. místo: unikátní speciální item + 1000 Nuggets + a exkluzivní titul: "Filmový režisér"
  • Vítěz jazykové verze: unikátní speciální item + 1000 Nuggets + a exkluzivní titul: "Filmový režisér"
  • Všichni soutěžící: malé překvapení.

Nejste odborníky a neumíte natočit film? Žádný problém! Dokonce i když nebudete vybráni jako jeden z vítězů, dostanete za odměnu malé překvapení!

A stále máte možnost účasti v této soutěži, a to hlasováním pro tři nejlepší videa a vítěze na našich fórech a sociálních sítích!

Popadněte kameru a točte! Již netrpělivě čekáme na vaše filmová díla.


The West Tým
 
Naposledy upraveno:
Nahoru