• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Viditelnost jména v žebříčku

EREWAN

Člen týmu
Zdravím,

mám takový ne příliš podstatný, ale řekl bych praktický návrh.

V žebříčku hráčů se pro některé dlouhé tituly nevleze samotné hráčovo jméno. Na profilu je toto řešeno zkrácením titulu, který je celý viditelný, když na něj člověk najede myší. V žebříčku je toto však řešeno opačně, přijde mi to nesystematické a z hlediska důležitosti informací nelogické, jméno by mělo mít přednost, to je to, co vás v žebříčku zajímá, nikoliv Šungmanitůkmglkmlkmčltksklrmgmldkfvmklcfmbklcmvbklme.

Příklad ze hry:
1616886358314.png

(KlOMEGALULndike)

díky za pozornost :)
 
Zdravím,

nápad se mi líbí. Pošlu v reportu.
Mohli by udělat třeba tlačítko vypnout tituly v nastavení nebo něco podobýho.

Legate
 

Symphie

Člen týmu
Přináším zpětnou vazbu: Podíváme se, zdali je to možné, protože tato funkce kopíruje jméno z profilu hráče, kde se také zobrazuje i zmíněný titul.
 
@z3l1 takhle se mi to líbí. Jejich odpověď je sice o ničem (zjistit to měli hned, tohle je nicneříkající a rovnou to hází do koše), ale s tím vy více neuděláte.
Na této formě feedbacku oceňuji, že je transparentní - vidíme, na co jste se zeptali a známe odpověď "vývojářů"(ač se jim tak nedá říkat).
Dalším bonusem je to, že odpověď není zprzněna překladem někým, kdo neumí pořádně anglicky a k tomu pokulhává i v češtině.
Mohl bych tě poprosit, abys tyto feedbacky přinášel ty a ve stejné formě, jako je tato?
Děkuji
 
Nahoru