• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Vyhlášení

Vyhodnocení soutěže
Básnění

1. superapl
2. Lístek4
3. qove
4. Drake70
5. voslech
6. Cahir

Zhodnocení:

Většina soutěžních příspěvků předčila má očekávání. Ač se mohou zdát hodnocení jednotlivých básní až nestoudně kritická, stále převažují pozitivní dojmy a jsou vypichovány především prvky, které rozhodly o konečném hodnocení.

superapl předvedl excelentní dílo, kde se snoubila konzistence formy s ladným obsahem prošpikovaným poetismy a umně použitými tvary.
Epos od Lístek4 měl jisté nedokonalosti v dodržení formy, avšak stále je zde slušná četnost poetismů a i v dějové linii se jedná o zajímavé dílo.
qove uzavírá první trojici s metricky téměř dokonalou čtyřveršovou strofou. Po jazykové stránce již dílo strádá.
Drake70 zaujímá především dějovou linkou, které neschází ani sarkastický apel k současnosti.
voslech se pere s formou a trpí tím i epika celé básně, která se ztrácí v mnoha nedokonalostech.
Cahir dokázal použít všechna slova zadání na nejmenším prostoru.


O odměny si napište pomocí ticket systému. Do ticketu uveďte soutěž, umístění a odměnu. O odměnu si může napsat i Cahir, přestože skončil na 6. místě. Jako odměnu uveď překvapení.
 
Nahoru