• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Návod Zabezpečení účtů na fóru

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Mikosansobi

Člen týmu
Vážení hráči,

stále častěji se setkáváme s pokusy o nabourání účtů hráčů na fóru.
Abyste zachovali bezpečnost svých účtů, dbejte prosím na používání bezpečného hesla.

Vzorec bezpečného hesla

Náhodně vybraná možnost:
  • 14 znaků
  • písmena (velká a malá)
  • symboly/zvláštní znaky
  • čísla

Diceware metoda pro heslo:
  • obsahuje alespoň 4 náhodná slova (každé o průměrné délce 4,2 znaku)
  • oddělená od sebe zvláštním znakem

Pro své účty na fóru byste také měli povolit dvoufázové ověřování, které můžete provést zde.


Dvoufázové ověřování (2FA) je další úroveň zabezpečení, která vyžaduje, aby uživatelé při přihlašování kromě hesla zadali ještě druhou formu ověření. To znamená, že i když se k vašemu heslu dostane někdo jiný, bez druhé formy ověření se k vašemu účtu nedostane.
Zapnutím funkce 2FA chráníte nejen sebe, ale pomáháte chránit i celou komunitu. Vzhledem k tomu, že se na naše fórum spoléhá tolik lidí, je velmi důležité, abychom se všichni podíleli na jeho zabezpečení.

Povolení 2FA je snadné a lze jej provést v několika jednoduchých krocích. Jakmile ji povolíte, budete při každém přihlášení vyzváni k zadání kódu.
Chápeme, že pro některé z vás může být tento proces trochu nepohodlný, ale dodatečné zabezpečení za to stojí. Máte-li jakékoli dotazy nebo potřebujete-li pomoci s povolením 2FA, neváhejte se na nás obrátit.
Pojďme společně pracovat na tom, aby naše fórum bylo bezpečné pro všechny.

Děkujeme vám za spolupráci!

Váš tým hry The West
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru