• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Zimní událost 2026

Kozmicz

Člen týmu
logo_west_winter2%20(1).png

Vážení hráči,

v této sekci můžete diskutovat na téma Zimní události (2026). Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, kterou si velice rádi přečteme a předáme vývojářům hry!

Váš The West tým

Loni jsem nesplnil úlohu "Vzpomínky na sníh na Divokém západě" v době zimní události mezi 29. ledna až 12. února 2025. Letos ovšem její možnost dokončení nevidím (nezobrazují se mi potřební zadavatelé). Pokud vím, tak úspěchy, které již nejde dokončit (např. vypršela lhůta pro úkoly) se mezi úspěchy nezobrazují. Je chyba na straně INNO (ehm), nebo ten úkol už nejde dokončit a bude mi viset mezi úspěchy napořád?

Jinak osobně si myslím, že by všechny úkoly měly jít dokončit kdykoliv a nenechávat 14 dní okno a pak zase, pokud se něco nepodělá, za rok.

Jinak osobně si myslím, že by všechny úkoly měly jít dokončit kdykoliv a nenechávat 14 dní okno a pak zase, pokud se něco nepodělá, za rok.
Hear, hear!

Už poněkolikáté opakuji, že je absurdní, když mám X dní možnost nasbírat itemy do úkolu, ale zároveň mám pouze týchž X dní na splnění celé úkolové řady. Co když mi potřebný předmět padne až v den X-1?

(Pokud je tady někdo, kdo se mi chystá už podvacáté vysvětlovat, že si ty věci mám nasbírat hned na začátku, pak se prosím neobtěžujte. Podvacáté opakuji, že v tom případě je reálný čas na nasbírání potřebných itemů nějakých 25 % celkového času na úkol, tudíž to časové rozpětí nedává smysl).

raketak95

Člen týmu
Předat to můžeme - na rovinu však říkám, že by to mohl být větší zásah do kódu hry, který je z hlediska současné lidské síly na straně INNO neproveditelný. :( Ale díky za podněty.