• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Zpětná vazba

Pro případ, že by někdy v budoucnu mohlo dojít k zopakování akce, chtěl bych posbírat nějaké názory, co se líbilo, co již méně...

Vyplňovat mohou i ti, kteří se akce nezúčastnili. Poskytnete tak názor nestranného pozorovatele.

U každé kategorie vyberte z možností ano/ne/nevím. Případně můžete připojit komentář.
Otázka je vždy stejná.
Šlo něco udělat lépe?

Odpovědi doplňěné komentářem jsem velmi vítány
smile.png



1. Sestavování týmů



2. Pravidla, rozlosování



3. Realizace - průběh samotný



4. Zúčastnil bych se dalšího ročníku?
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
1. Ano. Sestavování týmů bych však poněkud upravil. Stanovil bych pravidlo, 20 hráčů 150 level (max.), 20 hráčů 120-140 level a 20 hráčů 90-120 level, případně podobné poměry. Tím by se podle mě přihlásilo více hráčů a vyrovnaly se síly týmů. Sehnat 80 hráčů s levelem 150 ( 4 týmy) by už neměl být problém.

2.Ano

3.Ano. Možná stanovení sankcí za porušení některých pravidel, která se porušovala v průběhu akce, duelování, přihlášení do cizích bitev ... Problémy s chodem světa asi neovlivníme.

4.Ano
 
1.) Ano - Vyrovnanější týmy, tak aby někdo nebyl třeba jen do počtu. Na druhou stranu si nemyslím, že omezení počtem levelů by pomohlo. Spíš bych nějak omezil možnost rekrutovat vojáky před uzavřením soupisky generálů, tak aby všichni měli stejnou startovní pozici. Registrace generálů by byla od např. 1.1. do 14.1. a rekrutace by začala až 15.1. Jen úplně nevím, jak tohle pravidlo uplatnit a zajistit jeho dodržování

2.) Ano - Měl jsem pocit, že některá pravidla jsou dotvářena až za pochodu, nebo minimálně jsem jejich výčet nikde nenašel pohromadě. Mám tím namysli zejména rozhodovací mechanismus např. při rovnosti bodů, výsledku bitvy atd. Jsem rád, že postihy za přihlášení na cizí bitvu, nebo duel nakonec moc nepadaly, přeci jen to nikomu hru nekazilo, řekl bych. Byly to jen ojedinělé situace. Při opakovaném prohřešku (klidně počítáno ne na osobu ale alianci) bych, ale např. několikadenní ban hráči aplikoval bez milosti.

3.) Nevím - Osobně jediná věc, která mi vadila nějak víc byly výpadky na začátku a s tím tu my bohužel nic neuděláme, to je spíš na zprávu do Německa :(. Všechny ostatní problémy, které nastaly (špatně importované věci a tak) jsou spíš maličkosti, které většinou byly vyřešeny, takže tam není na co si stěžovat.

4.) Ano - Konečně si člověk mohl pořádně zabitvit a opustit ten zatuchlý smrad již existujících světů :D, užít si trochu té volnosti něčeho nového, prchavého... Určitě bych do toho šel zase (Když se najde generál, který mě bude chtít).
 

DeletedUser7889

Guest
1. Ano. podla mna v sucasnej dobe sa to velmi zmenit neda, obmedzit to na lvl alebo charakterove skupiny co ma napadlo, by mohlo mat za nasledok stratu zaujmu o akciu. Holt toto je otazka na sirsiu diskusiu.

2. Ano. k rozlosovaniu niet co dodat to je proste random. Ostatne pravidla sa doplnili a riesilo sa to dobre a zrozumitelne.

3. Ano. Bolo to vporiadku. To ze pani z DDR to na zaciatku totalne dovrzali a cz tim zato fakt nemohol to nik z nas neovplyvni a nastastie to uz nasledne skoncilo.

4. Ano. Bola to zabava, konecne pevnost kde bolo aspon 95% ludi online. Spoznavat nove tlčhuby a pokec na chate. toto mne uz kusok chyba na tej nasej starinke na s1 :)
 
1) NE- vždy se najdou hráči, kteří mají k jednomu generálovi blíže. s tím se nic udělat nedá (např. sestaování teamů losem by byla hovadina) omezení lvlem mi taky přijde jako blbost. to by se pak mnoho 150. lvlových hráčů nemuselo dostat.

2) ANO- tresty za prohřešky hned udělovat. nic jinýho než bitvy za svůj team. duely bych trestal vyloučením hráče z mistrovství. "kouknutí" do cizí bitvy bych dal trest neúčast ve 2 bitvách. víceméně jiné prohřešky tam nešli vytvořit :)

3)ANO- pokud tuto akci pořádá CZ team, tak CZ team má mít plnou kontrolu nad světem. tudíž všechny aktualizace, úpravy,údržba,.. by mělo proběhnout s jejím svolením.
na takovýto svět je zbytečný dávat akce typu kytky.. k čemu to tam je? kvůli tomu tam přece nikdo nešel

4)ANO- je to víceméně jediná možnost jak poměřit "síly" mezi světy nebo napříč světy. v případě pravidelnosti by takovéto mistrovství mohlo být jednou z motivací, proč tu někteří hráči budou stále s námi hrát.

na závěr chci poděkovat HIV, který odvedl velký kus práce pro tuhle akci
 

DeletedUser15918

Guest
1. Sestavování týmů - bylo naprosto v kompetenci generálů, kdo se cejtil na tuhle funkci, měl možnost vybírat hráče napříč CZ světy a jakej tým si vybral, takovej pak v bitvách měl. Tenhle systém je fér a nevidím důvod ho měnit. Že měl někdo velký voči, nezvládl to takticky nebo kádrově, to je jeho problém. Buď se do příště poučí z chyb, nebo se nebude prsit na generála.
2. Pravidla, rozlosování - standard, těžko šlo něco organizovat líp, pravda když má člověk v součtu s domovským světem 7 bitev v 7 dnech, dovede si představit i jinak strávený večer, ale na tom mají vinu technické problémy a překládání termínů. Nebýt toho, považoval bych i odstupy mezi bitvama za optimální, aby se člověk zase začal těšit.
3. Realizace, průběh - až na zmíněné překládání termínů to splnilo moje očekávání. Šel jsem sem bitvit, nic jinýho mě nezajímalo. Bitvy byly dobrý, ze strany našeho kouče dobře odvelený, nevidím, nač si stěžovat.
4. Příští ročník - po dobré zkušenosti s ročníkem tímto bych do toho zase šel. Teda ale výhradně pod stejným velením! :-)
 

DeletedUser14819

Guest
Na první tři otázky odpovím zároven.Vždy se dá něco vylepšit ;-)
4.Ano
ještě jednou poděkování za akci :p
 

Komora95

Člen týmu
1. v NHL 08 byla taková zajímavá věc (kterou jsem neměl rád, ale zde by se mohla hodit) a tou je tzv. Fantasy draft - prostě generálové by si postupně vybírali po jednom hráči
2. možná jen omezení toho, aby nemohl mít jeden tým více jak 2 bitvy po sobě (např. zelí tým měl mít původně 4 bitvy po sobě a ještě to byly 4 útoky - "naštěstí" díky těm výpadkům tomu tak nebylo)
3. realizace byla myslím zdařilá, jen to kazila ta realizace ze strany INNA (takže žádná výtka), poděkování si nechám nakonec
4. jistě :)

A teď teda ta děkovačka, díky moc hráči HIV za to, že se toho tady ujal, za jeho trpělivost, za jeho snahu, za jeho čas, protože řekněme si to na rovinu, bez něho by to tady nebylo. A pak tedy díky ostatním lidem, kteří se na tom podíleli, ať už z týmu nebo jen hráčům, díky kterým byly bitvy takovými, jaké byly. Díky všem! A třeba zase někdy. ;)

Jo a speciální NEDÍK do Německa.
 

DeletedUser16879

Guest
Zdravím
1.
Je škoda že nebyl i 4 team který by to tu víc okořenil páč bramborové místo nechce nikdo. Ale řekněme si to narovinu jaké lidi by byly ve 4 teamu když první dva naverbovaly prakticky to nelepší z westu?
O vyrovnaných bitvách by nemohla být ani řeč.
Vím že je to na generálech jaké lidi přesvědčí aby šli do jejich teamu takže je to pak spíš o tom jaký ten generál má na westu autoritu a jak je známý.
Když oslovím hráče s hodně zkušenostmi a dobrou výbavou já (jako nedejbože generál) nebo když někoho osloví hráč tipu HIV, z3l1, FOPPA tak si myslím že si spíš vyberou jednoho z těchto 3 raději než mě.
Jinak tedy aby jsem odpověděl na otázku úplně špatné to nebylo ale super taky ne takže dávám NEVÍM.

2.
Rozlosování vpohodě tady to asi ani nejde udělat nějak jinak prostě každý s každým.
Pravidla no tam se to vytvářelo za pochodu ale vesměs dobře. Do budoucna by jsem dal stopkou na další bitvu při duelu (když někdo na někoho zadá duel a je to výslovně zakázáno a všude si to mohl přečíst tak je to jeho chyba) nebo přihlašování na cizí bitvy (když ten den nemám bitvu tak to sakra poznám bud se přihlašuju do útoku nebo obrany).
Za mě ANO.

3.
Že budou výpadky tak to nemohlo nikoho překvapit tuhle hru přeci dělá INNO a z jeho rychlostí řešení problémů (viz při poslední akci téma dobrodružstvý) to nemohlo dopadnout jinak.
Takže také ANO.

4.
Doufám že se z toho stane tradice a bude to 1 za rok.
Nedělal by jsem to nějak pravidelně páč se toho člověk brzo přejí ale pokud to bude jednou za rok a bude se o tom dopředu vědět lidé se na to připraví a bitvy budou záživnější.
Pokud mám odpovědět na otázku tak ANO.

Závěrem by jsem chtěl poděkovat za super akci a že se o nás Hiv tak hezky postaral.
Je super že je tu někdo kdo se snaží a vymýšlí něco nového.

Ahoj Houmli
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17865

Guest
1/Sestavování týmů
Rozhodně ANO pro změnu sestavování.
Limitovala bych nábor hráčů z různých světů,aby měli všichni +-stejné podmínky...
např:
S1-15hráčů,S9-10hráčů,Arizona-10hráčů,Buffalo-10hráčů atd.

Ono by se to potom jinak machrovalo s týmem,se kterým se musím sehrávat než s takovým,který znám a mám jistou "výhru v kapse".

2/Pravidla,rozlosování
Rozhodně ANO pro změnu.

Pravidla:
Hlavní změna by se měla týkat toho,že kdo vymýšlí pravidla akce,tak-SÁM BY NEMĚL BÝT ÚČASTNÍKEM AKCE.A odůvodnění-no,když se nikdo jiný nehlásí,tak já se "obětuju/neobětuju" pro mě není argument.Ještě nikde jsem neviděla,aby se toto stalo.Myslím si,že by se mohl "obětovat/neobětovat" někdo jiný pro to,aby to byla férová pravidla.
Taky by se slušelo znát předem ZÁKAZY,PŘÍKAZY-aby potom nedocházelo k tomu,že se nějaký tým "několikrát uklikl do cizích bitev"-a pohoda,klídek,tabáček/no boooože,tak se ukliknul-vy s tím naděláte/...to samé se týká duelování....
Prostě jasně daná pravodla před akcí-a né "šitá horkou jehlou" v průběhu akce
Rozlosování:
Pro náš tým bylo rozlosování značně nevýhodné-úvodem samá obrana,přestože dle mého už se předem vědělo,že tento svět bude o HP-a tudíž obrana je ve značné nevýhodě a body získá útočný tým
frown.png
A to se nakonec i potvrdilo.Takže by to chtělo změnit-aby měli všichni +-stejné podmínky.O tom jak INNO změnilo bitevní nastavení schopností a atributů se nemá cenu zmiňovat.

3/REALIZACE-PRŮBĚH SAMOTNÝ
Jednalo se o 1.akci-takže vcelku ANO.
Že vezmou soudruzi z NDR údržbu tak zgruntu-to asi nikoho předem nenapadlo.

4/ZÚČASTNIL BYCH SE DALŠÍHO ROČNÍKU?
Za stávájících podmínek NE-a pokud bych měla říct ANO,muselo by se toho hodně změnit.
 
Než se zavře a resetuje Yukon, schovám si tu některé příspěvky stejného tématu z městského fóra.

karess28
Tak musím vprvom rade pochvalit že to bola super akce škoda že len 3 tymy boli a neboli poskladane prave vyrovnane ale jednoznačne som zato aby sa tato akce opakovala a určite sa jej zase zučastním tym som odpovedal na všetky otazky

Mefistoteles
1. Ano,
se sestavováním týmů jsem byl spokojen a velmi si vážím obětavosti kapitána při pomoci s převodem vybavení.

2. Ano,
nemám námitek

3. Ano,
jak jsem už několikrát zmínil, mrzela mě počáteční údržba serveru v době naplánovaných bitev. Všechny však nakonec proběhly a myslím, že problémy se podařilo vyřešit. Děkuji všem, kteří se podíleli na realizace této akce, mají mé hluboké uznání.

4. Ano,
úžasná akce, bral bych ji aspoň jednou do roka

Houba95
1. Nevim, jedine nejaky omezovani v poctech lidi s urcitym rozsahem lvlu, jinak se aspon priblizna vyrovnanost predem nezaruci nikdy.
2. Ano, napriklad nase rozlosovani mi prislo nesmyslny, kdy jsme meli mit 4 utoky za sebou ve 4 dnech, coz se nakonec diky vypadkum servru a odkladani bitev nestalo. Nicmene podle myho nazoru, by bylo dobry udelat nejakej rozumejsi system a az do toho nalosovat tymy.
3. Ne, bylo to v pohodě, krom tech vypadku, ale to se neda nic delat, zadna tragedie to nebyla.
4. Ano, bitveni to bylo paradni, nejaky pravidelny poradani akce tohoto typu by nebylo na skodu.

A nakonec chci podekovat poradatelum, generalum a vsem ostatnim za uskutecneni tyhle akce. Dikyy
tongue.png


jimminos
1. Áno
2. Áno
3. Áno ale až na tie výpadky
4. Áno veľmi dobrý nápad
smile.png


Abyss
1. Naprosto v pohodě
2. Nastavenu dobře
3. Až na občasné výpadky super
4. Pokud u Westu vydržím, taks erád dalšího ročníku zúčastním

Můj velký dík organizátorům a generálům za čas, který obětovali tomuto serveru.

qove
tak stručně
1. Bylo nás docela málo, ano zahráli si dá se říct všichni i malé levly atd..., ale síly nebyly úplně vždy vyrovnané, nicméně to hodnotím pozitivně
2. určitě by se to dalo udělat i trošku jinak možná někdy více spravedlivě jindy méně ale v rámci možností jsem spokojený
3. mě ty výpadky nijak nerozhodily takže cajk
4. určitě bych do toho šel znovu a snad budu i více užitečný

Bami
1. Tohle si dělali generálové, myslím, že v pohodě, škoda, že nebyl i čtvrtý tým.
2. V pohodě.
3. Drobné nedostatky a výpadky se dali předpokládat, nic nešlape na 100% hned, ale
pořešilo se, takže dobrý.
4. Ano, rozhodně
smile.png
.

Bestiální Zabiják
1. Ano. Bylo mi líto, že se nenašel 4.generál natolik, že jsem zvažoval své přihlášení i za cenu, že si se svým týmem půjdu pro 4.místo. Kdo mě zná, tak ví, že mi vždy šlo především o dobrou bitvu, než o úspěch, takže bych to tady zpestřil a hlavně si to užil, jako každou hru. Bohužel moje pracovní vytíženost je v posledních dvou letech extrémní a myslel jsem, že nedám ani bitevní účast, takže jsem zde nastupoval spíše jako hráč do počtu, že online budu tak na 2 bitvách. Díky komplikacím a posunu termínů jsem se nakonec zůčastnil většího počtu bitev online, než jsem si dokázal představit. Užil jsem si to tady a na výsledku mi záleželo hlavně kvůli kolegům, kterým jsem to nechtěl za žádnou cenu kazit.
2. Ano. Prostě systém. Vlastně je jedno jaký je, jde o to, aby s ním byli všichni jasně obeznámeni, souhlasili s ním svojí účastí a dodržovali ho.
3. Ano. Podařilo se vyřešit problémy a vše fungoval cca jak mělo. INNO znám spoustu let, aby mě něčím vyloženě šokovali.
grin.png

4. Nevím. Rád bych napsal ano, ale na TW mě bavily jen bitvy, HP začalo hrát značnou roli, což nebyla taková tragédie, jako když do toho začalo INNO šťourat, stejně jako do duelového vzorce a bohužel když do toho začne šťourat nekompetentní člověk, který si neuvědomí, že vytrvalost je obsažena v červeném atributu, tedy v tom, který se používal na HP a ve snaze oslabit HP svým zásahem způsobí pravý opak, tak takovýho člověka bych pro zichr nenechal ani vařit čaj, aby ho omylem nespálil. Další zásahy se buď minuly účinkem, nebo více zhoršovaly situaci, co se týkalo vyváženosti bitev mezi obranou a útok, což je chtě nechtě alfa a omega každé zábavy. Poslední "ránu z milosti" dalo INNO TW upgrade 2.0, kde zmizlo dalo by se říct 60% "skutečných" hráčů. V lákadle na nastralou situaci použili tuny sad, který vydávali s každou výměnou ponožek, jako by nevěděli, že i toho se lidé přejí. Dnes už to kompletují snad jen zvědavci.
grin.png
No a co tím chtěl básník říci? Už to reálně nehraji a fakt netuším, jak dlouho to tady budu odklikávat denním loginem. Rád bych řekl, že ano, protože to byla prima akce, fajn lidi a dost jsem si to užil.


Vencju
1. Sestavování týmů

Bylo dobře, že jsme v týmu byli skvělá parta a v tomto týmu se mi moc líbilo. Nicméně bych byl pro trochu jiný systém tvoření týmů. Každý, kdo by měl zájem se dalšího mistrovství zúčastnit by se zapsal v příslušné sekci fóra a nakonec by se podle počtu zájemců vytvořil počet týmů, do kterých by se hráči náhodně rozlosovali. Předešlo by se tomu, že by byly týmy nevyrovnané.

2. Pravidla, rozlosování

K tomu není moc co dodat. Ještě snad to, že by se dalo nastavit to, aby se na bitevním světě nedaly plnit úkoly, aby šel každý jen s tím, co má z domovského světa. Určitě by to světu, kde jde jen o bitvy také prospělo. Ale chápu, že asi není jednoduchý to nastavit a docílit toho. Jinak rozlosování určitě v pořádku
smile.png


3. Realizace - průběh samotný

S průběhem jsem spokojený, všechno hezky rychle odsejpalo (až na těch pár výpadků, ale za to nikdo z nás nemůže a nedalo se nic dělat), ale zároveň akce trvala dost dlouho, aby si jí všichni dost užili. Možná by ještě nebylo špatné udělat místo dvou čtyři finálové bitvy, stejně tak jako byly vždy 2 a 2 bitvy v základní části.

4. Zúčastnil bych se dalšího ročníku?

Jednoznačně ano. Na umírajících světech už bitvy nejsou to, co bývaly. Tady se sešla mezisvětová parta lidí, co je bitvy baví a bitvy měly opravdu moc pěnou úroveň a určitě jsme si je všichni užili
smile.png


Na závěr bych chtěl poděkovat organizátorovi/organizátorům a velitelům, díky kterým jsme měli možnost zúčastnit se této jedinečné akce. Snad se tu zase brzy sejdeme a znovu změříme síly.

Bitvám zdar!

RIzekk16
1 . ja jen napisu, ze priste by se mel udelat nejaky max prumer lvl.... aby se zase nestalo, ze si HIV vezme vsechny hrace z S1, kde maji lidi nejvic schopek a moznost mit nej hadry.. A mit 50 lidi s 150 lvl... Pak to tak trochu neni vyrovnane a predem se vi, kdo asi bude prvni. Ikdyz my z mladych svetu jsme byli, da se rict, rovnocenny souper. Ja osobne jsem zacal hrat od Eldorada, proto nemam nekolik postav s lvl 150, ale jen jednu.. Takze v tom bych videl hlavni nedostatek a priste to zkusit vice provazat a mit vyrovnanejsi.
2. Kdyz jsou tri tymy, asi to neni jednoduchy nejak dobre sesmolit
3. Realizace dobra a klobouk dolu pro ty, kteri tohle tvorili
4. Rad bych ( kdyz to bude trochu upravenejsi a tymy vyrovnanejsi )

Mordechay
Složité otázky na odpověď pouze ANO/NE/NEVÍM.
1. Sestavování týmů
Nevyrovnanost týmů byla vidět. Zde bych asi neuvažoval o hráčích samotných, ale problém je v nevyrovnanosti lvl, atributů a schopností i vybavení. Je jasné, že lidé ze starých světů, kteří to hrají už léta letoucí a na pevnosti se zaměřují (mají výbavy) budou zvýhodněni. Pokud by se to opakovalo, dal bych všem stejné sady, všem lvl 150, stejný počet atributů a schopností a možnost si i vybrat charakter. Pak bude podle mne i větší počet hráčů, co do toho půjde a bude záležet jen na tom, jaký počet se podaří ukecat a opravdu na umu velitelů i hráčů.
2. Pravidla, rozlosování
Rozlosování je dle mého na nic.[ Nám se poskládali na začátek všechny obrany, které jsou u takovýchto bitev opravdu těžké a dle mého to pak u nás způsobilo nechuť už se dál pokoušet o to to vyhrát... Jasně bych dal: 1. X 2.; 2. X 3.; 3. X 1.; 2. X 1.; 3 X 2; 1. X 3. a výpadek by to prostě posunul všem.
A ještě bych dal na startu nějaké nepočítané bitvy, ať se nejprve hráči sehrají...
Pro pravidla by měli být i tresty, které budou za jejich nedodržování, ale u nich ANO. Možná ta blokace úkolů...
3. Realizace - průběh samotný
Je to první pokus o nějakou takovou akci. Krom výpadků a nedostatků které popisuji nahoře, ANO.
4. Zúčastnil bych se dalšího ročníku?
ANO, za mne určitě ANO. Byl bych rád, kdyby se dařilo takové akce pořádat a stále byli lidi, co by byli ochotni tomu ten čas a trpělivost věnovat aby takové akce mohlo být... realizátoři i generálové...
 

DeletedUser

Guest
1. Možná. Ale nevím, jak sestavit úplně rovnocenné týmy, když budou všichni stejné lvl, tak budou jinak silné výbavy, když stejně silné výbavy, tak zas bude jeden tým pln zkušenějších hráčů atd. Naštěstí je bitva o více faktorech :)

2. Ano. Škoda, že šly dělat úkoly, a ty 4 obrany za sebou, ale to už bylo vysvětleno, tak chápu.

3. Možná. Líbilo se mi, že akce proběhla rychle, a zároveň že byl čas si mezi bitvami oddechnout, i to že proti každému týmu byly 2 obrany a 2 útoky beru jako +. Škoda, že se při výpadku nepřesouvala bitva na nejbližší termín, ale to už také vysvětleno ...

4. Ano.
Jestli budu aktivněji hrát, tak ano, a i když si stěžuji, tak stejně půjdu, ať budou podmínky jakékoliv :D

Trochu mě mrzí, že jsem nezkusil sestavit vlastní tým, že jsem se zalekl, jednak že levelově slabší tým bude jen do počtu, a taky, že vy co jste na světech, kde se bitví častěji, tak přijdete se strategií, kdy mi spadne brada a potom co se mi povede najít dost lidí, tak to pokazím lama velením , no nakonec jsem stejně v nejméně úspěšném týmu :D

Díky pořadatelům, snad někdy příště :)
 

DeletedUser8423

Guest
1)Nevím - Mně systém přišel v pořádku. To stěžování si na nerovnost jsem zaznamenal, ale doteď nechápu proč jsme měli být jasně slabší. Já si Foppovo tým vybral z několika nabídek a složení mi přišlo dobré.
2)Ano - Z čistě osobních důvodů bych mezi bitvami uvítal vždy min. den volna a dal čas bitev dřív :D
3)Ano - ano dávám minimálně za tu naší obranu pevnosti ve vlastnictví města Bordeaux. Sice jsme s ním později byli v ali, ale mně osobně to sebralo výhodu obránce, kdy jsem nemohl v době, kdy jsem mohl být on, zadat spánek :D Takže prostě jen drobnosti.
4) Ano
 
Nahoru