• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.223 je naplánovaná na středu 29. května. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Blaznivý bratr Pepík

DeletedUser

Guest
Po narození mého mladšího bratra Pepíka se můj život změnil.
Staral jsem se o něj,jak jen to šlo.Věčně pokálené plenky jsem měnil sice s odporem,ale měnil.

Po roce a půl začal mluvit,běhat jak potrhlý po zahrádce,padal na držku,ale pranic mu to nevadilo.
Byl také velký jedlík a pijan.Po vychlemtání třetinky kofoly se motal a říkal "já se picnul jako indiánkej dedekek".

Říkali jsme si,že ho to přejde,že se jen předvádí.Ale to byl omyl.

Ve třech letech jsem ho učil hledat v lese houby.Vždycky si narval plnou kapsu sušenek ke kafi a na hlavu si narazil vánoční čepici,kterou dostal od babičky k narozeninám a šli jsme hledat.

Šlo mu to jako po másle,nacházel jednu houbu za druhou,nesl košík...Prostě se z něj stával chlapák.Když upadnul,rychle vztal,rozbalil a snědl sušenku a pokračovali jsme.Přišli jsme domů,taťka poprosil Pepíka,aby mu donesl pívo s otvírákem a pepík najednou začal trucovat,že nemůže,dokud si neobleče novou mikinku,že prý mu je zima (v letním parnu).Jistě se mu mikinka se šmoulou líbila,tak si jí nasadil a popadl druhý dech a do roztrhání těla zase lítal po zahrádce.

Jeho vývoj pokračoval v naprostém pořádku,sílil a chuť do života měl velikou.Často mi pomáhal u ponku něco spravovat,odnášet,přinášet a další blbosti...

Když došlo v jeho pěti letech na zatloukání hřebíků,jaksi mu to nešlo,ačkoliv se o to pokoušel ze všech sil.Při nabídnutí pomoci se urazil a nemluvil se mnou.Najednou přišel,zabalil do své nové mikinky kamínek a začal s tím zatloukat hřebíky a kupodivu mu to šlo výborně :) Při prvním zatlučeném palečku zvolal jen "Au,to to bolelo",snědl sušenku a zatloukal dál... Začalo nám to být divné...

Návštěva obvodního lékaře nám jen potvrdila potřebu konzultace s psychologem,kterého Pepík přezdíval "šaman".Konzultovali jsme s ním dvě hodiny,když tu mi pepíček sebral batoh,odběhl na záchod a za chvíli se vrátil s plným břichem a batoh nikde.Prý mu docházela energie.

Po třech letech strávených v léčebně zazvonil telefon:"Dobrý den,pane Hanovec,váš bratr Josef dnes utekl z naší léčebny a cestou surově zmlátil osmi ranami hrnkem do hlavy svého spolubydlícího.Našli jsme ho na kolejích ležet v tratolišti krve.Upřímnou soustrast."

Máma s tátou byli na mrtvici a na mně zbylo jen jet k místu činu identifikovat bratříčka...
Byl to on,ležel tam chudáček zhmožděnej a bez známek života.Dal jsem se do pláče,když tu najednou po dopadu slzy na obličej brášky se ozvalo:"Je to tam brácho,já to přežil"

Jel jsem za ním na návštěvu do nemocnice,ležel tam na lůžku zcela zdráv.Dal jsem se s ním do řeči."Já tam zůstal sám,ale přežil jsem to.Jsem totiž megatank".

O jeho závislosti na počítači se už nedalo pochybovat.Proto vám radím:Všeho s mírou,hlavně s Westkem :)



P.S:Podoba s hráčem gangster pepan je čistě naschvál a neobsahuje žádné lživé informace :)
 

DeletedUser

Guest
Z těch x parodií na west co sem lidi dali je tohle jednoznačně nejlepší. :::))::
 

DeletedUser

Guest
Ty šmejde :D Nic z toho není pravda :D Možná jen to s tím pijanem :D
 

DeletedUser

Guest
Nehodí se to do období divok,ého západu a navíc je to ptákovina.
 
Nahoru