• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Bugnuté úspechy

Zdravíčko, len som Vás chcel upozorniť na úspechy, ktoré evidentne nefungujú ako majú. Dnes mi prišiel úspech za zozbieranie sady Blue Thunder, tak isto mi neprišiel úspech po dosiahnutí duelovej úrovne 200, tak si to pokúste dať na poriadok, kým niekto bude sklamaný a nezaráta mu úspech ako prvému :)

 

raketak95

Člen týmu
Ahoj, díky za upozornění. :) Bohužel to u úspěchů - aspoň těch tombolových za nasbírání free sady nefunguje už několik let a přes nesčetná upozornění se nic nezměnilo... :( Nezbývá jen doporučení, že pokud chce někdo 1. úspěch - po dokončení podmínek úspěchu je třeba vyrobit řemeslný produkt (to úspěch obvykle aspoň u mne odemkne). U těch duelů o tom slyším poprvé, tam jsem si myslel, že to funguje, jak má.

Každopádně se v pondělí opět připomeneme.
 
Když vidím tohle téma, tak se přidám:

1714650034540.png

u tohole úspěchu (S9) už asi půl roku nevidím žádný pokrok, bivem i zásahů/škod jsem mezitím absoloval nespočet, dělám něco blbě (min blbě mi přijde překlad), nebo to je buglé, diky ?
 

EREWAN

Člen týmu
@IGHAS

a nejsou to prostě škody v rámci JEDNÉ bitvy o pevnost? Myšleno že je potřeba v té jedné konkrétní bitvě nastřílet 22.5k a ty jsi třeba tank, a 21012 je tvůj osobní rekord nástřelu na boji?
 
u tohole úspěchu (S9) už asi půl roku nevidím žádný pokrok, bivem i zásahů/škod jsem mezitím absoloval nespočet, dělám něco blbě (min blbě mi přijde překlad), nebo to je buglé, diky ?
Igy, že je táto hra v tomto tak krásna, že dáva priestor každému bez rozdielu na handicap? Človek, ktorý nedokáže čítať s porozumením je druhý vo svetovom rebríčku... :njub::lovetw:
 
Nahoru