• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Jak stavet dobrodruha?

DeletedUser

Guest
Ahoj vsichni,

Po dlouhe dobe jsem zacal zase hrat a hrozne se v tom tapu. Chtel bych hrat dobrodruha a zatim jsem lvl 19 a nemam rozdelene zadne schopnosti jeste. Na co se mam zamerit, abych mohl udelat co nejvic ukolu a mit i dobre prace?

Dekuji moc,

Tayde
 
1. čím vím máš pracovních bodů , tím víc máš peněz a občas i zkušeností. Resp, více PB ti může otevřít lepší práce.
2. v úloze W. děček si otevřeš možnost přehazování bodů, takže se neboj je někam dát
3. hra je už poměrně balancovaná, v principu pokud pojedeš ze začátku jen práce a úkoly, tak ty schopnosti defakto nemůžeš rozhodit špatně. Samozdřejmě některé jednostranné buildy můžou mít nějakým způsobem navrch, nicméně se zase hůře mění :-)
4. okoukni sady co máš (aspoň částečně), zkus je doplnit a zkus ty práce kam dávaj hodně PB (mastičkář ne mastičkáře, indián na medvědy, mexičan na ropu a pod ..)
5. zkus tuhle stránku a script na ní http://tw-db.info/ resp. si na si ní najdi práci, co bys chtěl dělat na 30, 50 (70,90 )lvl a podle toho ty body investuj
 

DeletedUser

Guest
Buildy už nejsou podstatné, rozhodující je jakou tombolu - herní akci zrovna chytneš. Do 40 levelu lze vyexpit za 3 - 4 dny, když klikáš, celkem jedno jaké práce. A z akce získáš nějaký ten základní set, takže ty z prací ani moc nemusíš, i když některé se ze začátku můžou hodit. Jako dobrodruh na úkolech dost cestuješ, tak dávat dohromady mexičana nebo indiána.

A se schopkama se budeš muset rozhodnout, pevnosti, duely, práce - mix. Taky se dá chodit na dobro, a třeba i z trezoru padne nějaká výbava (já ale na trezory štěstí neměl).
 
Nahoru