• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Oktoberfest 2015

DeletedUser2164

Guest
Tak mensi statistika.
Celkove jsem na vsech svetech protocil 105× za 9000 precliku a z toho mi padlo:
boty - 33×
opasek - 37×
kosile - 7×
kalhoty - 9×
savle - 1×
-------------------------
celkove: 87 dobrych veci a zbytek spina v podobe truhel a jinych zbytecnosti.

Cekal bych, ze sance na dostani kosil a kalhot bude stejna jako na dostani bot a opasku, ale nejspis to, ze to je ve stejne kolonce pro INNO nic neznamena a proto sance na ziskani kosil a kalhot je vic jak 4 mensi. A to nemluvim o tom, ze za tech 105 protoceni mi padla jen jedna zlata vec a jeste k tomu savle. :D

Vtipny, ze z toho zdarma protoceni vklidu dostanete nejakou modrou vec, ale z modre zlatou proste ne. :D

Tak GL v dalsi akci v psudonahodnych toceni. A uzijte si zase dalsi 3 zbytecny sady :D
 

DeletedUser

Guest
Podle mně byla tombola docela vyvážená, základní sada Johan byla dostupná pro každého hráče, rozesílání preclíků bylo nepodstatné, z prací jich napadalo dost.
Točil jsem na dvou světech několikrát za 9000 a hodněkrát za 1500 a zadarmo, padly mi boty, košile a opasky, z vzácnějších itemů nic. Ale beru, že by měly padat málo.

Takže pro začínající postavy byla akce užitečná, pro déle sloužící už zas tak moc nepřinesla, uvidíme, jak budou itemy prodejné po uvolnění.
 

Pawn

Člen týmu
No jak vidíš podle statistik Rosmistera moc vyvážená asi nebyla co se padání věcí týče.
Já jsem i tak spokojen, je mi to fuk nestál jsem ani o jednu ze sad, jen o Johannovu, která je božská.
Točil jsem hlavně za 1500 a pár bot,opasků,kalhot a dokonce i jedné pušky jsem se dočkal :-) Takže fajn.
 

Jsi to absulutně nepochopil, malou šanci na předmět z vyššího chlívku nikdo nezpochybňuje. Tady jde o to, že v rámci jedné kategorie odměn, jsou ještě další 'tajné' podkategorie lepších a horších itemů, u kterých není stejná pravděpodobnost dropu.

Že to padá různě se ví, nicméně mě osobně teda překvapují dvě věci, že ten poměr je až tak okatý (cca 1:4). A ještě víc, že INNO obecně vše nové pok...azí, ale na tohle si dává majzla :-). Ještě by mě schválně zajimala statistika 100 věcí za nugetty, zda by by byla stejná či nikoliv ...
 

DeletedUser9350

Guest
Mám všude milion bot a opasků a hadry skoro žádný - pokud nepočítám truhlu s odporáckou sadou za 9k preclů.
 
Já třeba beru posílání preclíků jako nadstavbu. Ty lidi mám v přátelích proto, že jsou to moji přátelé a já je můžu obdarovat preclíkama. Jestli mi oni prokazují stejnou službu neřeším. Jen na některých světech, kde nemam tolik přátel jsem si nakonec volná místa pro přátelství doplnil posílačemi.
 

Pawn

Člen týmu
Souhlasím, také mam v přátelích lidi se kterýma se bavím, nebo je nějak znám, neznámé kvůli preclíkům jsem si přidával pouze na Floridě, jelikož tam zase tolik lidí neznam. A také je mi tak nějak fuk co kdo pošle/nepošle. Beru to jako bonus co je na každým zda posílá nebo ne.
 
To sice jo, ale na co by mi tam byli ? :O

Já osobně mám v přátelích lidi s kterými rád prohodím pár slov, případně máme nějaké obchodní vztahy. To že mi většina z nich posílá zpátky je jen dobře, ti co neposílají, neposílám jim po čase ani já.
Takže v podstatě píšu jen to co kluci nade mnou :)
 

DeletedUser7239

Guest
Hm, když ono je hrozně těžký a složitý někomu poslat preclíky že? :D

No já je posílám taky a nezjišťuji jestli mi je někdo posílá zpět. Jen ten systém není fér. Je rozdíl mít 100 přátel, posílat všem a nedostat ani jeden preclík zatímco někdo může mít 100 přátel, sám nepošle a dostane od všech, kteří to neřeší. Anebo jak napsal sumynko kolik pošlu tolik dostanu. Když nepošlu někomu dopis taky nemůže očekávat, že ho dostane. :P
 
Gringo, ale řekni mi, co je fér. Dám příklad:

Jsou dva lidi, oba mají 100 přátel, oba posílají všem, všichni posílají jim. Za akci dostanou od přátel 41.000 preclíků. A následně je oba využijí v tombole, ale jednomu padne 4x airdův opasek a druhému padne 1x bedna se zbraněmi a 1x od každé truhly s komplet sadami.

Zpočátku se zdá být všechno fér, ale potom se to nějak pokazí. Má potom druhý hráč dát prvnímu 2 kompletní bedny a vzít si od něj 2x airdův opasek? To by bylo spravedlivé. Avšak kdo to udelá? Nikdo. Protože nikdo nemá zájem na absolutní spravedlnosti.
Stejně tak by mohla spravedlnost být i tak náhodná, že by první dostával preclíky ode všech a druhý od nikoho, přesto by si druhý zadarmo vylosoval kompletní bedny a prvnímu by pořád padaly airdovy opasky.
 
Nahoru