• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

10. moderátorka Janca20

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Vítám všechny čtenáře, kteří si našli chviličku na přečtení desátého posezení u dýmky míru.

Dnešním hostem je Janca20. První část tohoto posezení bych věnoval představení tvé osoby v reálném životě, mimo The-West. Mohla by ses nám na začátek trochu představit? Popřípadě uvést některé tvé zájmy?
 

DeletedUser14443

Guest
Ahojky všichni, takže moje reálné jméno je Jana, takže žádné překvapení.:-) Zatím je mi stále 23 let a moje momentální zaměstnání je lenošení na neschopence.:-) Mezi moje velké zajmy patří PC, pes, kočka, můj milásek a také procházky v lese. Dříve jsem jezdila na kole, ale s tím zatím musím počkat.:-)
 

DeletedUser

Guest
Jaké postavení máš ke sportu? Děláš nějaký? Jak často?
 

DeletedUser14443

Guest
No dříve jsem jezdila na kole a na kolečkových bruslích, ale teď už to bohužel nejde. Jako "malá" 12 let jsem jezdila na koni zhruba do 16 let.
 

DeletedUser

Guest
Tak teď ke hře.
Jak si se dostala k The-Westu? Pamatuješ si kdy to bylo?
 

DeletedUser14443

Guest
No kdy jsem začala hrát? Tak to už si nepamatuji, ale ke hře samotné mě dotáhl přítele kolega z práce. Říkali, že hrají dobrou hru, tak jsem to musela zkusit a hraji aktivně už jen svět buffalo.:-)
 

DeletedUser

Guest
Hraješ i nějaké jiné hry od INNOGAMES? Zkoušela jsi je? Proč sis vybrala právě West? :)
 

DeletedUser14443

Guest
No dříve jsem hrála divoké kmeny, ale z důvodu skončení dobrých hráčů a kamarádů jsme to nakonec zabalili všichni. No a ještě teď hraji nejnovější hru FOE. :-)
 

DeletedUser

Guest
Kolik přibližně času denně trávíš na online hrách? Dáš přednost celodennímu výletu, nebo bitvě o pevnost? :D
 

DeletedUser14443

Guest
No dříve jsem tu hru brala hodně vážně, takže všechny plány byli mimo bitvu. Nyní bych už i dala přednost celodennímu výletu. No a na hrách trávím alespoň zde na westu i tak celkem dost času. :-)
 

DeletedUser

Guest
Co na to říká tvoje rodina (přítel)? Mají nějaké výhradu k času co jsi u Westu?
 

DeletedUser14443

Guest
Přítel má výhrady jen někdy, podle toho jakou má náladu a jak všechno stíhám.:-D Jinak ostatní z rodiny to neřeší. Pokud jsou u nás na návštěvě, tak se věnuji jim.
 

DeletedUser

Guest
Sleduješ co se na nás chystá v průběhu léta? Jak myslíš že dopadne The West 2.0? Budou na něj mít hráči záporné reakce a připomínky (jako obvykle :D) nebo budou rádi, že INNO uskutečnilo dobrý krok?
 

DeletedUser14443

Guest
No všechny věci mají své příznivce a odpůrce.:-D Vždycky se najde někdo, kdo bude mít záporné reakce a připomínky, ale zase na druhou stranu to bude zase nová změna a to by mohlo nějaké hráče i přilákat. Můj názor je, že hra musí jít stále dopředu.
 

DeletedUser

Guest
Vyjmenuješ nám pár nicků, které se ti za tu dobu co hraješ zaryli do paměti?
 

DeletedUser14443

Guest
Ou to bude těžké.:-D No asi nejvíce si pamatuji Nikolasek160, Traper73, MartinIVI. No samozřejmě jsou tu i hráči, kteří ještě stále hrají. Krony, Novcek, geniální, lovec pokladu, Lady E, cerv22, Quarris a další. To bych tu mohla jmenovat do večera.:-D
 

DeletedUser

Guest
Pár jmen z tvých jmenovaných znám taky (duelují mě, :D :D).

Máš nějaký osobní cíl hry? Něco čeho by jsi chtěla ve hře dosáhnout?
 

DeletedUser14443

Guest
No teď mám jeden jediný cíl. Udělat si zlatou pušku.:-D Jinak tak asi jako vetšina hráčů bych ráda dosáhla levele 120. :-D Samozřejmě to tím pro mě nekončí. :-)
 

DeletedUser

Guest
Kupuješ si nuggetky, nebo jako já a ostatní nenuggeťáci děláš reskill za dollary z vlastní kapsy?
Přijdou ti placené výhody tak akorát nebo by jsi je trochu zmenšila (zvětšila)?
 

DeletedUser14443

Guest
Tak já jsem jedna z těch, co si nugety kupují. Mě osobně všechno zatím vyhovuje.:-)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru