jasně, tenhle argument chápu, nicméně jsem zvědavý kolik lidí reálně přemigruje... myslím si že většina buď svůj účet přesune, nebo si jen přetáhne přes někoho vybavení..
Někdo argumentoval i tím, že velká část hráčů nepotřebuje, aby byl svět aktivní a fungoval trh, bitvy, duely, pomoc mezi řemeslníky atd... Tihle hráči (co si klikají úkoly a nevím co dál dělají) mohou to samé ale dělat i na živém světě.. My co chceme hrát aktivní sociální hru s dalšími hráči to prostě na mrtváku dělat nemůžeme..
Za mě jsou vhodné 2 varianty - buď spustit migraci i ze světů co mají okolo 200 "aktivních" hráčů (v současnosti je to myslím eldo, indi, jericho, klondike)
A) na Arizonu, a zároveň spojit s1 a s9
B) Do jednoho světa, který společně bude o trošinku míň mrtvej než jsou jednotlivý... místo aby na každým světě bylo 5 hráčů, tak nás bude 20 na jednom spojeným...
Za mě je samozřejmě lepší varianta A, ale v podstatě by mohl vzniknout jeden svět, na kterej by se potom přesunulo i Lummi, který se pomalu ale jistě taky blíží s počtem hráčů..
Ruku na srdce - nějaké nuggety utratím stále i na mrtvém světě... ale kdybych se stejnou postavou byl na alespoň trochu funkčním, tak bych měl důvod si zaplatit prémium, utratit za nové sady,... a myslím si že takto to má více hráčů.