• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Kočovný cirkus: Posilka pro vyšší levely

Kočovný cirkus: Posilka pro vyšší levely


  • Celkový počet hlasujících
    19
  • Anketa uzavřena .

DeletedUser17592

Guest
Víte co by se mi líbilo? Ne, tak já vám to povím :)

Kdyby INNO vyrobilo posilující bonusy k pracem i pro vyšší levely (>100), na práce ve středu mapy. A poté, aby je zamíchalo mezi ostatní do Kočovného cirkusu. Případně rozšířilo stávající.

Posilnění na Přímit řeku, opravovat ploty a podobné hity opravdu, ale opravdu nevyužiji. Za to se sem tam hodily posilka na práce, které musím plnit a nechci kvůli nim reskillovat.
 

DeletedUser13789

Guest
Ač se pracím nevěnuji, tak chápu Tvůj názor na věc. Sám mám zahlcený inventář kupou těchto blbostí. Ovšem kdybych náhodou potřeboval +15 bodů na Sbírat tabák, tak neváhám a okamžitě použiji Posilující srp! Rázem se ze mě stane hotový specialista na sběr tabáku!
Samozřejmě tyhle itemy posilují i o něco těžší práce, ale pro level 100+ je to zbytečnost. Navíc koukám do inventáře a nejvyšší posílení, co tam vidím, je +30 bodů - ovšem na práce Chytat ryby, Rybařit a Chytat kraby... Prostě nesmysl. Plno lidí to vůbec nevyužije (pokud vůbec někdo) a na trhu to nemá téměř žádnou hodnotu (aspoň teda podle toho, co jsem stihl postřehnout). Mít itemy na posílení prací i nad level 120, možná by se s nimi roztočil pěkný byznys na trhu, těžko říct...

Jen je zásadní jaksi spojit několik prací, které by souvisely s jedním konkrétním itemem. Např. je blbost, aby mi rybářský prut přidával mimo jiné na chytání ryb také třeba na vykrádání hrobů... Ale pokud bys vytvořil skupinky prací a k nim související itemy, určitě by to mělo smysl.
 

DeletedUser16057

Guest
Nápad je to dobrý-sám bych toho případně využíval, ale jak už bylo zmíněno, chtělo by to propracovat ještě víc. :)
 
podle mě zásadní problém je ten, že ti použití těhlech posilováků nanabídne hra sama, např. v rámci výběru nejlepší práce. A přiznám se, že projíždět asi desátou stránku produktů a hledat zda mám náhodou něco, co mi přidá pár bodíků, nedělám a dělat to nebudu - nehledě na zavedení dalšího zaplevení pro 'centrální' práce. Ale nápad (resp. debata) je to zajímavý ...
 

DeletedUser9371

Guest
Určitě je to zajímavý nápad. Ty udice, vidle, hrábě, pouta jsou mi k ničemu ve 130 úrovni hráče. Jen to sbírám a nepoužívám. :)
 
Mě osobně největší užitek přinesly ty krámy o vánocích, kdy jsem je prodal dědkovi a stržil jsem za to peněz na půlku dalšího vánočního pytle :).

Posilka na práce uprostřed je sice pěkná věc, ale aby k něčemu byly, tak by musely mít bodové ohodnocení v řádech takřka stovek bodů, jinak by byly jen pro pocit. I když možná i pro ten pocit by to stačilo... a nebo na čekání na náhodu, kdyby někomu chybělo posledních pár bodíků, aby se dostal do plusu...
 

DeletedUser14443

Guest
Ahojky návrh propracuj jak graficky tak tam doplň plusy atd. Pak ti dám anketu.
 

DeletedUser17592

Guest
Nevim co tu mam vic propracovavat

Plus: prinos vsem od lvl 100+
Plus: novy prvek ve hre
Plus: zlaty cesky.rucicky
Plus: funguje to na jakymkoli rozliseni bez rozdilu

Minus: buzerace moderatoru co chteji po me vic nez napsat libivy titulek abych dostal anketu
 

DeletedUser7239

Guest
a nebo na čekání na náhodu, kdyby někomu chybělo posledních pár bodíků, aby se dostal do plusu...

Tak být v plusu + 10 bodů nebo + 100 taky není žádné terno pokud jsou ty práce tak obtížné, že tě pošlou do věčných lovišť. Sám taky nevím na co použít ty vidle a pruty, když to po pátém zlatém lrumpáči už víc nepřidá. Snad jen dát na trh s tím, že si to nějaký nováček koupí, ale za pár levelů může chytat ryby i bez udice. Takže marná práce (zde má INNO ode mně mínus... prostě to není vychytané). :P
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser13789

Guest
Ahojky návrh propracuj jak graficky tak tam doplň plusy atd. Pak ti dám anketu.

Promiň, ale přijde mi to zas jako to dělal merlinos (CTRL+C, CTRL+V - notoricky známé jako copy - paste). Co na tom má propracovat graficky? A jaké můžou mít některé návrhy plusy a mínusy?

Když teda MarihOOd sepsal plusy a mínusy, tak jak to pomohlo? Napsal tam, že to pomůže levelům 100+, což už víme z prvního příspěvku. Jinak tam nenapsal v podstatě nic konkrétního, nic přínosného.
A jestli grafické zpracování znamená červené tučné písmo, smajlíčky jak na mimibazaru a podobné věci, tak kde to jsme? Ten, koho návrh zajímá, si přečte, oč jde. Koho to nezajímá, ten si nebude číst ani zvýrazněné části. Toť můj názor na moderování tohoto fóra...
Berte to prosím jako konstruktivní kritiku a ne jako nadávky. Jen by podle mého názoru prostě bylo občas potřeba promyslet, jestli je takový příspěvek nutný.

Jinak MarihOOde, rozhodně souhlas a podpora!
 

DeletedUser14443

Guest
Jacku přečti si pravidla, mělo by to být pěkně proracované. Viděl si někdy některé návrhy, které se přeposílali? Byli fakt pěkně propracované.
 
To je skoro dojemné, jak se tu brečí za Marihooda, kterej ten metr tu měl nastavenej hodně obdobně ...

Jinak souhlas tím, že škatulkovaní podle (ne)existence obrázku je trochu divné, nicméně určitá rozpracovanost (konkretizace) u tohodle návrhu by se jistě najít dala - např. orientační množství přidaných PB, takle to je za mě jasné ne, už kůli formě ...
 

DeletedUser17592

Guest
Tak, tahle anketa stejně není zařazená do nějakých měsíčních návrhů. Jako je nesmysl dávat obrázek fullsreenu, tak je nesmysl dávat obrázek nějakých předmětů, jak by asi měly vypadat. Za to mě INNO neplatí. Ty pokud na to přistoupí, tak to udělají tak, aby to vyhovovalo jejich herní konzistenci. A jak je známo, plno jejich výpočtů je utajovaných, tuším, že to bude i tady v tom případě.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser13789

Guest
Jacku přečti si pravidla, mělo by to být pěkně proracované. Viděl si někdy některé návrhy, které se přeposílali? Byli fakt pěkně propracované.

Ano, to jsem pochopil už od merlinose. Ale v tom případě mi prosím pověz, jak se TOTO dostalo do sekce k přeposlání.
Nehledě na to, že to nesplňuje pravidla. Jedno z nich totiž říká, že návrh musí mít alespoň 50 kladných hlasů (naprostá utopie při tomto stavu fóra), aby byl předán němcům, což ten návrh samozřejmě nemá.

Prosil bych tedy, abys mi vysvětlila, jak to celé v této sekci funguje. (Můžeme debatu klidně přesunout do fóra diskuze k návrhům)
 
Funguje to tu jako taková tlachárna, akorát s trochu omezenějším výběrem témat. To jestli tu nějaký návrh dostane anketu, 50 hlasů a bude poslán do německa, je podle mě úplně jedno - stejně ve finále zapadne a je tak vlastně úplně jedno, na jakou metu se dostane, protože jediné, co každý (dobrý) návrh zvládne vyvolat je živá diskuze zde.
 

DeletedUser13789

Guest
Jo, taky to tak nějak vidím. Jen se prostě pozastavuju nad tím, jak se hrozně řeší "omalovánková" pravidla a na jiná se nehledí.
Tak ať moderátoři řeknou, že to tu nemají pod kontrolou/nehodlají se o to starat, nebo ať vytvoří pravidla, která se budou dodržovat.
Chápu, že už to tu není, co to bývalo, ale snad se pravidla dají přizpůsobovat.

A taky jsem si nevšiml, že by někdy někdo z moderátorů (alespoň v poslední době) podal zprávu o tom, že návrh odeslal němcům, případně dokonce předložil reakci z německé strany (to by snad mělo být od němců samozřejmostí).
 

DeletedUser17592

Guest
Miky,dekuju...

chtel jsem dojet domu a presmerovat kluky do tematu Diskuze o napadech jak psal Jack.

Ale musim s nima souhlasit v tom, ze se v tomto Tematu jedna spis o sympatie k.vyzivatelovi, atp.


Pamatuju si nedavno svuj navrh 'Zruste bitevni vanocni prazdniny'. Jak po me Darling vyjela.ze najednou chce 300 souhlasnych hlasu...po chvili polemizovani nad timto 'ad hoc' pravidlem prislibila, ze posle vyzvu k hlasovani do hry.

Nestalo se.
 
Nahoru