• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Letní soutěž

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 825207

Guest
A i tak být v roli inno tak pro mě je výhodné dát nuggety teď, lidi je utratí za věci v tombole a na den mrtvých musí za uplácení použít koupené nuggety, na vánoce to samé upd a nebo koupené nuggety, to samé boj o prémiové zbraně, pro mně je lepší když se v tomto boji utratí co nejvíc nugget, a o to líp když zde někdo spáli nuggety co mu dám zadarmo, příšte musí koupit už, takže nechápu proč bych já jako inno dal nuggety po tombole když je můžu dát teď a budu jen rád když je teď lidi spálí v tombole či boji o prém. zbraně..

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.