• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

Nejlepší stavitel/návrhář

Vážení hráči,

Marie děkuje za hezké básničky. Ráda by si je pověsila na viditelné místo, ale zjistila, že dům, ve kterém bydlí, potřebuje celkovou rekonstrukci. Pomůžete Marii opravit a vyzdobit dům? Vašim úkolem bude si vybrat jednu z nabízených budov a vyzdobit ji srdíčky, květinami nebo jinou výzdobou. K budově můžete přidat další objekt dle svého uvážení, zeleň atd.. Fantazii se meze nekladou. Vítězný obrázek se, kromě hlavní výhry, zařadí i do půlročního slosování o starý Avatar.

Vseobecne_czech.png

• Každý hráč soutěží pouze s jedním příspěvkem.
  • Hráči si musí vybrat jednu ze tří budov.
  • Nevhodné symboly nebo znaky budou mít za následek vyřazení soutěžního obrázku z celé soutěže.
  • Členové týmu mohou soutěžit.
  • Administrátorka si vyhrazuje právo změnit nebo zrušit celou soutěž.
  • Soutěž potrvá do 5.3.2019.

BUDOVY

v%C4%9B%C5%BE.png

salon.png

banka.png

Odmeny_czrch.png

• 1. místo 400 nugget + 5000 srdíček
  • 2. místo 300 nugget + 3000 srdíček
  • 3. místo 200 nugget + 1000 srdíček
  • všichni soutěžící obdrží Krunýř raketové želvy.

Máte otázky? Zeptejte se v příslušném diskusním vláknu ZDE.

Jelikož jsem stavitel tělem i duší (nikoli charakterem - tím jsem duelant), tak nesmím u takové soutěže chybět. Proto Vám představuji svůj návrh banky.

FiiuM2o.png

• Nahoře, s vlajkou Konfederace, stojí sám, velký Abe, který dává pozor na celý objekt a vítá všechny hosty, kteří navštíví tuto banku.
  • Nápis Western Bank byl na určitou dobu překryt nápisem, přejícím šťastný Valentýnský den.
  • A ke vstupu byly přidány kytice růží, které by měly dodat budově ten správný, zamilovaný efekt.

Marie může být spokojená, tolik krásných návrhů nečekala.

Vyhodnocení soutěže:

1. místo - gabor nagy a cahir (400 nugget + 5000 srdíček)
2. místo - Huckleberry Finn a samuel15 (300 nugget + 3000 srdíček)
3. místo - Qoauerte (200 nugget + 1000 srdíček)
4. místo - Base6 (100 nugget + 500 srdíček)
+ želvu

Prosím napište mi ticket, abych věděla, na který svět chcete srdíčka. Děkuji

Zpět